duminică, 30 iunie 2013

Taur - Rac: Compatibilitate in dragoste

De cele mai multe ori, cuplul Taur - Rac este caracterizat de o mare compatibilitate in dragoste. Reprezentantii ambelor semne zodiacale au nevoie de siguranta si certitudini, sunt stapaniti de puternice simtaminte interioare si de un impresionant potential pasional.

Taurul si Racul sunt la fel de prudenti in dragoste ca si in viata, in general. Nativii din amandoua zodiile isi doresc sa aiba cat mai mult timp pentru a se cunoaste unul pe celalalt. Amandorura le plac lucrurile sigure si nu se arunca cu capul inainte intr-o relatie amoroasa. Atat Racul cat si Tarul sunt extrem de afectuosi si atasati de caminul familial. Asadar, daca se realizeaza o conexiune sentimentala intre ei, compatibilitatea in dragoste le netezeste calea spre o mereu mai stabila fericire.

Taurului ii place sa se delecteze cu placeri senzuale, inclusiv in ceea ce priveste mancarea, iar Racul este gata oricand sa i se alature in astfel de explorari ale simturilor. Dupa ce s-au cunoscut, este nevoie de mult timp inainte sa apara semnele unei subtile, indirecte afectiuni. Atunci insa cand se deschid total unul catre celalalt, par a nu a mai avea astampar pana nu se stabilesc impreuna, intr-un camin ce poate fi greu afectat de imprevizibilele cutremure ale existentei.

De fapt, nazuinta Taurului pentru o stabila siguranta materiala, si cea Racului pentru una emotionala si a unui viitor impartasit in doi pare a-i conduce catre o casa a unei depline armonii. Desi Taurul poate fi extrem de posesiv, Racul nu este, de obicei, deranjat de acest lucru, putand chiar sa gandeasca, in secret, ca aceasta tendinta reprezinta o dovada de iubire. Seriozitatea si loialitatea Taurului implineste adeseori aspiratia catre permanenta si stabilitate a Racului.

Amandoi sunt fascinati de atmosfera domestica, fiind incantati sa se aseze la casa lor, gata sa inceapa a aduna in jurul lor copii, lucruri, si amintiri. Tot ce este adus in locuinta lor este ales cu mare grija, astfel incat sa creeze un simtamant de autentica impartasire familiala. Casa lor poate sa para un veritabil sanctuar, devenind o parte esentiala a comuniunii lor, ca si cum Taurului i-ar fi crescut radacini in fundatia ei, iar Racul ar fi descoperit sub ea o inepuizabila comoara a echilibrului sufletesc si reciprocitatii afective.

Ritualul prepararii si impartirii mancarii poate reprezenta un aspect important al relatiei lor. Totodata, ei tind a fi compatibili si dormitor, senzualitatea fizica a taurului impletindu-se cu profunzimea emotionala a Racului. Asadar, cu toate ca legatura lor de dragoste poate avea un start cam lent, de indata ce ajung sa se conecteze afectiv, cei doi pot strabate cu succes drumurile vietii, parand a sfida chiar si eternitatea. O casatorie reusita intre Taur si Rac este posibila atata vreme cat amandoi sunt mai curand dispusi sa daruiasca decat sa primeasca.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

13 comentarii:

Radu Miclav spunea...

Foarte interesant, odata citesc si eu horoscopul si imi zice de bine. Nu prea sunt eu cu horoscopurile dar mi-am facut acum timp sa il citesc.

Anonim spunea...

Dai click pe femeia taur si se transforma in femeia rac...

Diana Popescu spunea...

Am rezolvat cu problema cu femeia Taur. Multumesc pentru observatie.

Anonim spunea...

Diana horoscopul Taur 2014 cand va fii publicat sau mai tarziu ????????

Diana Popescu spunea...

Horoscopul Taurului 2014 este de mult publicat. Il gasesti pe acest link: http://www.diane.ro/2013/09/horoscop-taur-2014.html

Delia Maria spunea...

Mi se potriveste de minune, eu sunt taur iar iubitul meu este rac si tot ce scrie este perfect adevarat.

Anonim spunea...

Diana crezi intr-o iubire online la distnta ?????????? eu taur , el rac .

Diana Popescu spunea...

Da, dar ca o faza de consolidare a afectiunii si cunoasterii reciproce.

Anonim spunea...

Diana, de 3 ani de zile ma tot cert si impac cu un taur. Ba il las, ba ma cauta, ba ma lasa, ba il caut. Cert este ca nu stiu ce e de facut: sa o las asa si sa trec peste sau sa incerc sa iau "taurul de coarne" si sa ii temperez orgoliul? Eu sunt rac, pe 9 iulie. Simt ca am o legatura fizica cu el foarte puternica, dar emotional, pur si simplu nu reusesc sa imi dau seama ce e in mintea si sufletul lui, cand se uita la mine, pot jura ca ma iubeste dar dupa ce nu mai suntem unul langa altul, parca uita cu totul de mine.

Anonim spunea...

E interesant ce zici tu dar de unde iei aceste informatii?

Diana Popescu spunea...

Aceste "informatii" presupun cunoasterea trasaturior de baza ale semnelor zodiacale si, drept urmare, a felului cum interactioneaza ele.

Anonim spunea...

Barbatul taur o simpatizeaza pe femeia rac foarte mult?

Anonim spunea...

gata , am gasit jumatatea . am un rac Andreea pe fb . acum inteleg eu de ce numai scap de ea .. :)