Cum stiu ca ma iubeste?

Cum stiu ca ma iubeste?
Ce intrebare grea..! Si ce raspuns simplu!

Iubirea este IUBIRE doar atunci cand  iti oferă libertate..

Iubirea este adevarată doar atunci cand nu se amestecă in intimitatea ta.

Cand iti respectă individualitatea, personalitatea ta!
Cand nu  te constrange, in nici un fel!
Cand ofera si primeste intreit!
Nu bani sau alte lucruri materiale, ci bucati din sufletul celuilalt care se pot multiplica, in mediul acesta propice al iubirii..

Dar mai trebuie sa stii ceva: toti indragostitii pe care ii vezi, din intreaga lume, se straduiesc prea mult, isi spun toate secretele, de frica..
Ei se tem de eu-l celuilalt, il distrug si prin aceasta se distrug unul pe celalalt sperand ca vietile lor vor fi un intreg sau o mare implinire.
Ei devin din ce in ce mai nefericiţi pentru ca uita ca orice este real este intr-o continua schimbare..

Astfel, iubirea adevarata nu ramane pentru totdeauna..
Iubirea se schimba....
Alteori moare.

Ma vei intreba atunci cum pot doi oameni sa ramana pana la sfarsitul vietii impreuna, daca s-au iubit si nu se mai iubesc..!
Iubirea nu dispare de tot! Ea se poate transforma, in cel mai fericit caz, in Prietenie, un sentiment care este tot mai rar, tot atat de nobil ca iubirea dar care poate dura o viata sau o vesnicie!

Copyright © diane.ro. 2013
Articole cu subiect asemanator:
Despre iubire si teama de a iubi
Cum stii daca te iubeste?
Despre dragoste si indragostiti
Prietenia dintre barbati si femei







Cum stiu ca ma iubeste? Cum stiu ca ma iubeste? Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Felicitări! Blogul tău a fost nominalizat pentru ” A Bouquet Of Three Awards”, premiu simbolic pentru activitatea în blogosferă. Pentru detalii intră aici: http://sufletpoetic.wordpress.com/
    Cu drag, Adrian T.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma puteti ajuta cu un sfat ?
    Poate ca nu am invatat sa iubesc cum trebuie.
    Am 23 de ani ,si au fost 4 fete care am avut sentimente pentru ele,restul nu am fost atras.
    Vreau sa spun ca pentru acele 4 fete relatia noastra a durat exact o luna. Coincidenta mare...
    Primele 2 saptamani au fost superbe,a 3 saptamana aproape la fel,iar in a 4 saptamana aveam un sentiment ciudat timp de 3 zile ca o voi pierde iar cand se facea luna totul se detrama dintr-o data :(
    Am incercat sa aflu motivul dar toate au ezitat
    Dupa ultima intamplare am avut o pauza de 7 luni,pur si simplu cand o fata imi dadea de inteles ca ma place,nu o mai suportam in privinta iubirii,sentimentelor.dar imi facea placere sa o privesc,sa-i zambesc,si sa visez ca voi fi cu ea.
    Dupa 7 luni, am spus sa incerc,poate va fi bine.
    Vreau sa va spun ca imi era teama sa o plac.sa nu apuc,sa o iubesc iar apoi sa-mi fie teama sa o pierd.
    Am intrebat-o ce vezi tu la mine de ma placi ? Ea mi-a spus ca "am acel ceva ce alti baieti nu au"
    Am intrebat-o adica? Acel ceva.. la ce te referi? Ea mi-a raspuns: Nu pot sa-ti explic zambind si confuza spunandu-mi din nou " nush ai acel ceva.nu pot sa ti-l explic"
    A trecut 2 sapt totul a fost minunat frumos din partea ei,dar mie imi era teama sa tin la ea,insa faceam tot posibilul sa nu o dezamagesc si sa-i spun,de ce sunt asa. la jumatea saptamanii a 3 a eram cu ea la coltul strazii si imi spune,"dar eu ce am ? De ce sunt asa rece cu ea? Nu mai fi asa rece cu mine te rog ." Si i-am povestit toate intamplate apoi i-am spus ca daca am fost rece cu ea sa nu creada ca nu simt nimic pentru ea, Am fost asa pentru ca imi era teama sa nu patesc acelasi lucru. A trecut si saptamana3 iar a 4 sapt m-am trezit intr-o dim cu acel fior, m-am panicat si mi-am dat seama ca voi patii acelasi lucru. Cand m-am intalnit cu ea in acea zi ,i-am spus, si mi-a promis ca nu o voi pierde curand.... A 2 zi acelasi fior, si a 3 la fel, Am stiut ce va urma :( Ea insa nega acest lucru. in a 4 zi cand m-am trezit disparuse acel fior,fericit ca am scapat de acel gol in stomac totusi eram constient de ce urma sa se intample mai erau 2 zile pana ce implineam luna.
    Iar la exact o luna fata sa schimbat la 180 grade. imi vorbea rece,comportamentul ei era rece,ii lipseau acele vorbe dulci.totul :((. In acea zi i-am spus, De ce mi-a fost frica nu am scapat :(( I-am zis "Mi-ai promis ca nu te voi pierde" Ce ai, ce sa intamplat.? Ea mi-a raspuns: Nu stiu, sunt momente cand nu te mai suport si sunt momente cand imi doresc sa fii langa mine, au trecut 4 zile de chin pentru mine, Nu puteam sa trec peste asta,eram dezamagit de mine insumi. Astazi sa facut 5 zile de cand sa schimbat si inca mai suntem impreuna,probabil ca lucrez in acelasi loc cu ea si ne intalnim zilnic,iar eu incerc,dar e schimbata,nu stiu ce sa fac , am intrebat-o ce pot face sa te fac din nou fericita,vesela,sa o readuc pe Mary care o stiam. Ea ...Nimic. Nu ma mai atragi ca inainte. Imi placea mai mult cand erai rece cu mine.
    I-am spus cand eram rece cu tine nu era bine, acum ca nu mai sunt rece cu tine si am inceput sa fiu iubaret cu tine tot nu e bine, cum ar trebui sa fiu. Ea: nu stiu ....
    Nu inteleg, Sunt blestemat, De ce nu pot trece si eu peste acea luna sa pot iubi si eu asa cum se iubeste,sa-mi pot arata adevarata iubire ce o port. Credeti-ma nu sunt urat dar nici mare frumusete, Am un suflet enorm de bun, dar sunt o fire dura. Nu-mi place sa fiu jignit sau luat la misto, reactionez urat,ori se lasa cu scandal ori ii bat. Insa nu am jignit in viata mea o fata s-au sa-i dau motive sa-i fie frica de mine
    Dc mi se intampla mie :( Ce pot sa fac ? astept sfaturi.!!! Va multumesc.
    Scuzati-mi greselile de ortografie,sunt foarte obosit si confuz!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.