Barbatii sunt porci dar imi place soriciul lor!

Dragi fete si femei, aveti motive destul de diferite dar foarte bine argumentate pentru a afirma ca barbatii sunt porci! Mie imi place soriciul lor, mai ales cand este pus nitel ars, pe cale de a se afuma! Ce e mai bun decat un sorici afumat? Adica un orgoliu masculin  pus la foc marunt, dar constant, pana ies din el efluviile puturoase ale  "hahaielielilor despre gagici"!

Strunele false ale concertelor masculine despre egalitarism intre barbati si femei ma intristeaza si ma delecteaza totodata! Mai ales cand sunt inspirate de askmen si invasmantate intr-o originalitate discutabila pe unele bloguri. Nu sunt deloc oripilata de elucubratiile unui f si constantinescu, dar oala lui de noapte pusa sub presiunea unor false si misogine probleme ma duce cu gandul la o chestiune si mai fierbinte, de gen  "de ce barbatii sunt degeaba".

Sa trecem insa la lucruri mai serioase, argumentate fals de un radufconstantinescu si care isi gasesc aici adevarata justificare:

- Barbatii inseala mai mult decat femeile pentru ca au o mai mica fantezie erotica decat ele. Mai ales in chestiile cele mai marunte! Cum ar fi sa le aduca la masa o chelnerita un carnat fierbinte! Nu cutez a zice despre mai enorme magarii ce trec prin mintea si organele barbatilor! Barbatii nu stiu sa (se) insele in stil mare!

- Barbatii, mai cu seama cei celebri,  nu se implica in Romania in relatii adevarate cu femeile! Ce dovezi mai elocvente putem avea decat cele furnizate despre viata amoroasa extrem de tulbure si superficiala a unor literati romani precum Eminescu, Nichita, Sorescu si Paunescu? Ca sa nu mai pomenesc despre alti crai semianonimi ai literaturii masculine romanesti...

- Barbatii plang la greu. Dar numai atunci cand sunt singuri la baie, la propriu si la figurat . Din cauza asta "trag apa" mai putin, si apometrul lor de acolo indica de la zero spre minus infinit. Ca sa nu mai adaug si altceva despre curatenia lor!

- Barbatii mint cu un mai mare tupeu decat femeile! Incredibil, adevarat, dar degeaba! Potrivit unor numeroase studii psihologice, barbatii se straduie fara nici un folos  sa minta intrucat fetele au un sporit simt de observatie, si le dezvaluie din prima niste dovezi marunte dar relevante ale infidelitatii lor!

- Barbatii, de cele mai multe ori, nu fac dragoste, ci un fel de "Ba ce tare sunt cu tipa asta!". Habar nu au ca, indiferent de pozitie, sunt la mila partenerelor lor si ca aceastea se joaca facandu-i sa creada ca  sunt "number one."

De ce imi place soricul barbatilor?

Pentru ca ei gandesc frecvent la suprafata lucrurilor si se complac a identifica atractivitatea exterioara a unei femei cu cea interioara ori cu capacitatea ei de a fi "fierbinte" la pat. Soricul barbatilor o aseaza mai presus pe o tipa cu tate mari decat pe una cu un creier dezvoltat, iar organul lor mai mult sau mai putin interior ii face sa ia decizii gresite bazate pe ceea cea vad la suprafata. Asta e soricul barbatilor si de aia imi place sa-l mananc nitel sarat sau afumat!


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul din vis | Vise de femeie

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

10 barbati fatali pentru o femeie
Barbatii sunt porci dar imi place soriciul lor! Barbatii sunt porci dar imi place soriciul lor! Reviewed by Diana Popescu on octombrie 15, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Asadar, nu stii prea multe despre barbati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista doua variante:
    1. Nu ai avut destule experiente(nu ma refer la sex) cu barbatii, atat de multe incat sa cunosti si partea normala a lor
    2. Ai intalnit doar barbati porci.
    Voi femeile(unele, nu toate) va credeti mari creatii ale Universului, singurele fiinte cu "coloana vertebrala", cand de fapt nu e asa. Daca unele dintre voi intalnesc 3 barbati in viata lor si aia sunt cine stie ce "specimene" deja sunt toti la fel. La fel sunt si barbati care in viata lor au avut o femeie, aia le-a dat peste nas si spun apoi ca toate sunt curve. Ei, treaba nu merge asa. Exista si barbati porci si femei scroafe, barbati fustangii si femei curve, etc.
    N-am ceva anume cu tine, dar probabil ca te invarti in cercuri de barbati nepotrivite sau poate ca prin comportamentul tau atragi un anumit gen de barbati. La asta nu se gandeste nimeni cad se fac afirmatii de genul celor facute de tine. Poate tu esti problema, nu barbatii.
    Gandeste-te la urmatoarele cuvinte: "Esti ceea ce cauti si cauti ceea ce esti":)
    Poate eu mananc bors aici, dar poate te inseli si tu in privinta unor barbati! Ambele variante sunt posibilie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga domnisoara
    Nu, nu e bine!
    Domnita
    Constat cu stupoare ca ti s-a intamplat un lucru neplacut tie, cu un barbat. Reactia ta virulenta si un pic necontrolata imi atrage atentia. Poate se aseamana cu faza cu caiini fara stapân. Daca unii musca deci sa-i starpim pe toti. Daca nu-i starpim macar sa-i infieram si sa-i marginalizam. Seamana, nu?
    Stupoarea mi se trage si de la faptul ca banuiam inteligenta la tastatura creatoare a acestui blog, dar raspunsurile pe care le-am primit la comentariile mele cat si pe cele pe care nu le-am primit ma indrituiesc sa cred sclipirea de inteligenta a venit dintr-un raport hormonal echilibrat, care in urma unor evenimente neplacute/nefericite s-a dezechilibrat. Rolul tau era de mediator in situatii tensionate, nu de formator de curent de opinie intr-o directie sau alta. Iti scriu toate astea din prietenie nu cu scop distructiv.
    Cu toate astea, imi arog dreptul de a nu mai comenta nimic de aici incolo.

    Semnat : Stii tu.. Asta e, ca nici nu stii, nici nu o stii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reactia mea este virulenta, dar controlata, si nu este vorba despre mine ci despre o prietena de-a mea. Poate ca nici ea nu este "usa de biserica", insa "obiectificarea" femeilor reprezinta un lucru real, ce poate rani mai ales o femeie ce nu cauta a se implini intr-o autentica legatura de cuplu.

      Ștergere
  4. Nu-i de bine, cu fetele destepte :P

    RăspundețiȘtergere
  5. e clar, esti praf in materie de barbati... sper, spre binele tau ca dai doar copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal, pentru ca marea majoritate a brbatilor sunt copy-paste

      Ștergere
  6. Asa ai facut? Dar sa stii ca ai facut bine. Cati barbati s-au trezit ? Si apoi , de ce ma rog asa de suparati ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.