Horoscop Sagetator decembrie 2013

Horoscopul Sagetatorului decembrie 2013 prefigureaza o perioada de efervescenta a mintii,  inventivitate dar si reconciliere cu cei din jur. Atat dragostea cat si domeniul financiar al existentei promit a fi reale surse de satisfactie.

Luna noua ivita pe 3 decembrie in cerurile Sagetatorului si intaia ta casa iti sugereaza sa iti regandesti sinele dintr-o perspectiva optimista si cat mai cuprinzatoare, sa te afirmi pe scena lumii printr-o aventura temerara, sa iti aduci la suprafata, cu spontaneitate, tot ce ai mai de pret in universul interior. Ai prilejul de a te redescoperi intr-o calatorie, o reusita legata de invatamantul superior sau una tinand de sport.

Odata cu 5 decembrie 2013, Mercur in tranzit prin Sagetator si prima ta casa te inzestreaza cu o rara agilitate a mintii si o mare nevoie de a cerceta ce se afla dedesuptul unor numeroase circumstante care te inconjoara. De fapt, multitudinea de detalii care te absoarbe iti poate distrage atentia de la o imagine de ansamblu a vietii tale si iti poate rapi focalizarea catre ceea ce este cu adevarat important.  Dornic de a-i intelege pe ceilalti, ai capacitatea de a comunica mai eficient si a-i aduce pe oameni de partea ta. Optimismul si idealismul care te strabat acum constitue reale avantaje atata timp cat te straduiesti sa iti pui in practica ideile.

Cuadratul lui Mercur cu Neptun din 6 decembrie continua sa te deschida catre o larga gama de optiuni, acest lucru putandu-ti crea dificultati in a face cele mai bune alegeri. Treci printr-o zi potrivita mai curand pentru a-ti lasa imaginatia sa zboare neinfranata de nimic, fara a te angaja ferm in nici o privinta. Daca ii eviti pe cei din jur nu ai cum impiedica aparitia unor barfe lipsite de temei. Onestitatea si sinceritatea iti netezesc drumul spre multiple oportunitati. Pe de alta parte, pari a nu a poseda intru totul discernamantul de a profita de toate informatiile la care ai acces.

Vechi restrictii personale sau probleme psihologice ce pareau de mult trecute se reactualizeaza din 7 decembrie 2013, sub impactul calatoriei lui Marte in Balanta si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Poate ca nu ai reusit inca sa te eliberezi de niste complexe, iar Marte iti semnaleaza cum pot fi depasite odata pentru totdeuna. Probabil ca esti stapanit de dorinta de a te ocupa mai cu seama de viata personala, fara a-i lasa pe altii sa interfereze cu ea. Desi niste imbolduri subconstiente incearca sa iti starneasca o stare de revolta fata de niste persoane din preajma pe care nu le-ai simpatizat niciodata, pozitionarea lui Marte in Balanta te ajuta sa te stapanesti sau sa-ti formulezi cu politete niste obiectiuni. Imaginatia starnita de Marte poate imbraca forme extrem de utile de materializare a unor ambitioase proiecte.

Pe 10 decembrie, Mercur in trigon cu Uranus iti activeaza din nou gandirea, facandu-te sa cauti ceva care sa se ridice deasupra cenusiului cotidian. Pari a avea de a face cu lucruri neobisnuite sau ciudate, cu oameni noi sau cu un grup de persoane iesit din comun. Poti fi cuprins de o stare de neastampar, tocmai potrivita cu ritmurile alerte si trepidante ale acestei zile. Fii cat mai adaptabil si asteapta-te la schimbari in bine ale planurilor tale.

Idei sau proiecte cat se poate de inventive sunt pe cale sa marcheze relatia ta cu un partener din sfera sociala, profesionala sau personala sub efluviile Lunii pline aparute pe 13 decembrie 2013 in Gemeni. Este posibil sa iti orientezi un astfel de parteneriat spre zone mai largi ale existentei. De exemplu, poti inchega o prietenie cu un coleg sau asociat de afaceri, ori poti sa-ti familiarizezi partenerul de cuplu cu preocuparile tale profesionale. Relatiile cu partenerii sunt asociate cu lectura, studiul, scrisul sau scurte calatorii.

Imperativul de a face compromisuri pentru a reusi in viata tinde a apare din 17 decembrie, ca efect al reintoarcerii lui Uranus in aspect direct in Berbec. In special in viata profesionala si cea sociala, trebuie sa inveti a te acomoda regulilor fara a-ti pierde autenticitatea spiritului. Este necesar ca salbatica creativitate de care dai dovada sa se domesticeasca macar in aparenta in interactiunea cu ceilalti.

Horoscop Sagetator decembrie 2013 - Dragoste

Viata sentimentala poate fi o prioritate incepand cu 7 decembrie 2013, ca urmare a prezentei lui Marte in a douasprezecea ta casa. O fosta poveste  de dragoste pare a iesi din nou la lumina, nu neaparat pentru a fi reluata, ci si ca un avertisment, ori o indrumare catre ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine in relatia de cuplu. In acelasi timp, te poti hotari cu statornicie asupra viitorului unei legaturi amoroase prezente. Oricum, pari a nu a avea de gand sa iti afisezi simtamintele amoroase in public, nici macar in cadrul unui cerc de prieteni.

Pe 13 decembrie 2013, Luna plina din a saptea casa a Sagetatorului te insufleteste cu dorinta nestanjenita de a ajunge la o stabila armonie cu persoana iubita. Pe de alta parte, efervescenta ta curiozitate este pe punctul sa te impinga spre scormonirea trecutului ori ale unor secrete ale partenerului tau. Atentie! Surprizele pot fi atat placute, cat si neplacute! Indiferent de acest lucru, pari a avea vointa de a face compromisuri si a negocia. Nu este exclusa punerea la incercare a unor legaturi in doi, dar si sansa de a pasi intr-o promitatoare idila alaturi de o persoana deosebita, plina de un neasteptat potential afectiv.

Stabilitatea in dragoste continua sa fie la ordinea zilei din 17 decembrie gratie parasirii de catre Uranus a turnurii retrograde in a cincea ta casa. Este vorba despre o consolidare a reciprocitatii afective ce nu se lasa prinsa in mecanismele inertiei zilnice, ci insista asupra libertatii initiativei si spontaneitatii. Nativii singuri din Sagetator beneficiaza pe mai departe de mari sanse de a se implica intr-o veritabila conexiune romantica.

Horoscop Sagetator decembrie 2013 - Bani si cariera

Incepand cu 21 decembrie 2013, Soarele paseste in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului. Motivat de responsabilitate si ambitie, tinzi a te concentra asupra aspectului material al existentei. Patruns de o mai mare intelegere a regulilor jocului, ai la indemana norocoase circumstante pentru a face un ban in plus sau chiar a-ti creste simtitor contul din banca. Lucrurile pot merge ca pe roate atata timp cat iti pastrezi perseverenta, un lucru foarte posibil intrucat pari a nazui sa vezi rezultate tangibile ale eforturilor tale. Desi esti nitel cam zgarcit cu tine insuti, nu poti sa-ti refuzi placerea de a cheltui pentru cadourile de Craciun destinate celor dragi.

Venus in miscare retrograda in Capricorn si a doua ta casa accentueaza tendintele anterioare, determinandu-te sa nu te mai multumesti cu putin si sa te intrebi daca nu cumva esti nedreptatit in culegerea roadelor straduintelor tale. La mijloc poate fi o impresie subiectiva, asa ca nu ar fi rau sa privesti cu realism sursa insatisfactiei tale. Ar trebui sa te intrebi daca cineva ori ceva iti pune piedici in implinirea ta financiara sau este nevoie sa iti schimbi atitudinea fata de aspectul material al vietii.

Din fericire, odata cu 24 decembrie, Mercur incepe sa tranziteze si el Capricornul si a doua casa a Sagetatorului, inzestrandu-te cu simt practic si luciditate in abordarea chestiunilor financiare. Comunicarea in general, conversatia cu niste oameni cheie in particular, te ajuta sa desparti lucrurile importante de cele neglijabile, si sa capeti noi perspective legate de ridicarea nivelului tau de trai. Poate ca acesta este, de fapt, adevaratul tau dar  de Craciun!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Sagetator 2014

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator decembrie 2013 Horoscop Sagetator decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.