Horoscop chinezesc 2014 - Dragon

In Horoscopul chinezesc 2014 trebuie sa se tina seama ca Dragonul este o creatura a cerului, in vreme ce Calul (sub semnul caruia se desfasoara noul an) este una pamantului. Cele doua animale traiesc in lumi cu totul diferite, chiar opuse, fara a avea multe lucruri in comun. Amandorura le place sa preia conducerea, sa fie lideri, si, desi ajung arareori la un conflict direct, le este foarte greu sa inchege o prietenie.

In concluzie, 2014, anul Calului de Lemn nu este unul marcat de foarte bune auspicii pentru Dragon, cu atat mai mult cu cat sectorul astral al acestui semn chinezesc este strabatut de numeroase stele nenorocoase. Persoanele nascute in aceasta zodie nu beneficiaza de un mare ajutor din partea prietenilor apropiati, fiind necesar sa se confrunte frecvent de unii singuri cu niste neasteptate probleme sau impasuri. Din aceasta pricina, ei trebuie sa dea dovada de o cat mai mare ambitie si perseverenta in tot ceea ce fac ori isi propun.

Horoscopul chinezesc al carierei Dragonului in 2014

Interactiunea cu ceilalti nu se iese in evidenta prin mari atuuri in anul ce vine. Se impune sa distingi cu luciditate si atentie cine iti sunt prietenii si cine dusmanii. Este necesar sa iti gandesti de doua ori fiecare miscare strategica din viata profesionala. Nu ti se recomanda sa iti afisezi nestavilit de nimic marile obiective si sa te implici vadit in competitiile asociate cu cariera. De asemeni, anul 2014 nu este deloc potrivit schimbarii locului de munca ori obtinerii unui nou si avantajos job. Steaua Radicalelor Transformari creaza in viata ta o atmosfera de nesiguranta.
Este timpul sa iti invigorezi relatiile cu amicii, astfel incat sa ii aproape la nevoie, sa poti lua decizii clare si inspirate gratie indrumarilor si sfaturilor lor. Atata timp cat nu iti pierzi curajul si increderea in tine insuti, nu ar trebui sa te lovesti de mari dificultati in cariera in 2014.

Horoscopul chinezesc al banilor Dragonului in 2014

Steaua Aurului te sprijina in noul an, daruindu-ti mai multe prilejuri de a intalni persoane bogate sau bine situate din punct de vedere social. Pe de alta parte, este posibil sa ai de a face intr-o sporita masura cu responsabilitati ori activitati legate de bani, putand, in acest fel, sa afli noi cai de a-ti mari veniturile personale. Asta nu inseamna insa ca banii vor veni la tine de la sine!
In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, apa este conectata cu banii Dragonului. Anul Calului este caracterizat de foc si pamant, dar nu si de apa. Asadar, norocul financiar din 2014 nu este unul stabil. Banii isi pot gasi drum catre tine numai prin constante eforturi si nu este deloc indicat sa te avanti in investitii riscante. Daca te incapatanezi totusi sa faci vreo investitie, apeleaza neaparat la un expert inainte de a-ti pune in aplicare planurile. Banii par a da roade mai cu seama daca sunt folositi in domenii avand de a face cu apa, adica tipuri de activitati asociate cu navele, transportul pe apa, inotul, bauturile, mass media, internetul sau activitatile sociale.

Horoscopul chinezesc al dragostei Dragonului in 2014

Norocul in dragoste al Dragonului este unul moderat in 2014. Calul nu aduce Dragonului mari si neasteptate oportunitati in viata sentimentala. Daca esti singur si esti in cautarea iubirii, trebuie sa dai dovada de rabdare intrucat Steaua Dragostei nu intersecteaza zona ta astrologica in anul ce vine. Cele mai mari sanse de a fi atras intr-o promitatoare idila apar in lunile martie, august, septembrie si noiembrie.
Daca ai deja un partener, evolutia conexiunii tale afective va fi mai curand lenta. Acesta nu este un lucru rau, pentru ca poti, astfel, sa pui bazele unei reale stabilitati in legatura de cuplu. Daca esti casatorit, probabil ca vei fi foarte ocupat cu cariera ori straduintele de a castiga mai multi bani, insa aceste zone de interes nu trebuie sa te indeparteze de o autentica impartasire in relatia cu persoana iubita.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Dragonului in 2014

Starea de sanatate a nativilor din Dragon poate fi in declin din cauza presiunii din sfera financiara, profesionala si amoroasa. Este necesar sa nu te lasi stapanit de depresii, sa dai deoparte insingurarea, si sa vorbesti despre problemele ori preocuparile tale cu oamenii indragiti ori apropiati tie. In acest fel, iti vei putea relaxa trupul si mintea, reincarcandu-te cu energie si pozitivism. Atentie la sofat, la activitati asociate cu apa si la predispozitia de a nu te conforma unui program regulat si sanatos de alimentatie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Dragon Horoscop chinezesc 2014 - Dragon Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.