Horoscop Fecioara ianuarie 2014

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2014 scoate la lumina o constanta preocupare fata de sanatate, o prielnica conjunctura in viata amoroasa si o adanca implicare in sfera profesionala.

Pe 1 ianuarie 2014, Luna noua amplasata in ambitiosul Capricorn iti netezeste calea spre o sumedenie de oportunitati de a-ti revarsa excesul de creativitate catre aspectele esentiale ale existentei tale. Increderea in tine insuti si nazuinta de a-ti trai viata din plin iti ofera cu atat mai multe oportunitati cu cat reusesti sa te desprinzi de cararile batatorite ale unor obiceiuri in relationarea cu cei din jur.

Calatoria lui Mercur in Varsator te stimuleaza din 11 ianuarie sa afli noi modalitati de a-ti imbunatati starea de sanatate, a te ralia unui stil de viata cat mai sanatos din punct de vedere al alimentatiei si exercitiului fizic. Ai grija totusi ca nu cumva sa fii atras catre niste tehnici de ameliorare sanatatii nu atat neconventionale, cat desprinse de realitate.

Relatiile de amicitie tind a prevala asupra celor de familie sub impactul Lunii pline ivite pe 16 ianuarie 2014 in cerurile Racului si a unsprezecea casa a Fecioarei. Ai astfel la indemana doua posibilitati. Fie te straduiesti sa iti aduci la mai inalte cote conexiunea cu rudele apropiate, fie poti sa le ignori si sa iti petreci mai mult timp alaturi de prietenii apropiati. Cel mai bine ar fi gasesti o cale de mijloc, astfel incat sa iti dovedesti afectiunea si sa profiti de ambele importante conexiuni din existenta ta!

Debutul tranzitului lui Mercur in Pesti iti inlesneste din 31 ianuarie 2014 o intensa comunicare cu oamenii apropiati, in special in relatiile de parteneriat. Interactiunea in cadrul unui grup ori a unei colectivitati nu te satisface, cu atat mai mult cu cat nu iti permite afirmarea ori impunerea opiniilor personale.

Luna noua rasarita tot pe 31 ianuarie in regiunea astrologica a Varsatorului te mobilizeaza inca o data asupra stilului de viata de zi cu zi, a tonusului tau fizic si psihic. Ai la dispozitie o vreme oportuna initierii unei noi diete sau modalitati de revitalizare a organismului, insa nu te trebuie sa te lasi in voia unei obsesii legate de sanatate ori a unor masuri radicale de imbunatatire a acesteia. Predispozitia de a aduce o schimbare esentiala in general, in traiul cotidian, poate avea drept sursa nevoia ta de a regasi un stabil echilibru in viata ta.

Horoscop Fecioara ianuarie 2014 - Dragoste

Dragostea prevaleaza in viata ta pe 1 ianuarie gratie Lunii noi din a cincea casa a Fecioarei. O astfel de Luna noua are darul de a te inspira sa gasesti cele mai nemijlocite cai de a adauga un plus de magie relatiei tale amoroase si a te apropia de satisfactiile unei autentice impliniri ale impartasirii afective cu partenerul tau de cuplu.

O perioda favorabila intaririi legaturii de cuplu, depasirii unor certuri sau dispute cu persoana iubita este prefigurata odata cu 31 ianuarie 2014, gratie tranzitului lui Mercur in a cincea ta casa. Abilitatea si inclinatia de a negocia, a media si a face compromisuri este de bun augur in armonizarea relatiei in doi. Aureolate de un farmec aparte, Fecioarele singure au sansa de a se implica intr-o promitatoare poveste de dragoste.

Incepand cu aceeasi zi de 31 ianuarie, revenirea lui Venus in tranzit direct in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei are potentialul de a-ti limpezi sentimentele fata de o eventuala situatie incurcata din viata ta sentimentala. Contradictia dintre dorintele tale si cele ale fiintei indragite este in masura sa se imprastie putin cate putin, lasand loc unei crescande intelegeri si spontaneitati in comuniunea dintre voi.

Horoscop Fecioara ianuarie 2014 - Bani si cariera

Din 11 ianuarie 2014, parcursul lui Mercur in a sasea casa a Fecioarei iti pune la dispozitie o serie de ingenioase metode de a-ti eficientiza colaborarea cu colegii ori colaboratorii din plan profesional. Comunicarea sincera si directa te ajuta sa te integrezi in niste proiecte ce nu au cum a fi fructificate fara o veritabila munca in echipa.

Odata cu 20 ianuarie, patrunderea Soarelui in Varsator si a sasea ta casa iti favorizeaza dorinta de a-ti largi cunoasterea si a-ti dovedi originalitatea, cu precadere in domeniul profesional. Concentrarea spre inalte si generoase perspective nu te impiedica sa acorzi atentie lucrurilor de detaliu, asa ca ai ocazia de a duce mai repede la bun sfarsit niste laborioase proiecte si activitati. Libertatea interioara ce nu inceteaza a-ti da ghes te sprijina sa depasesti niste responsabilitati marcate de o plictisitoare rutina zilnica. Nazuinta de a te elibera de inhibitii si conventii se impaca mai curand cu actiuni individuale, si nu cu lucrul in colaborare.

O fierbinte nazuinta de a-ti oferi un nou inceput pe plan profesional se face simtita sub impactul Lunii noi aparute pe 31 ianuarie 2014 in a sasea casa a Fecioarei. Incearca totusi sa nu iti stabilesti teluri prea inalte, ce nu pot fi atinse decat intr-un mare interval de timp. Nu te preda unei impulsivitati iesite din comun, care te poate determina sa iti lasi balta actualul job fara a avea terenul pregatit pentru o noua etapa a carierei.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro .2013- 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop Fecioara 2014

Horoscop Fecioara decembrie 2013
Horoscop Fecioara ianuarie 2014 Horoscop Fecioara ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.