Horoscop Fecioara 2014

Horoscopul Fecioarei 2014 lasa sa iasa la iveala o continua confruntare intre realism si iluzii, minciuna si adevar, si chiar intre bine si rau, indiferent daca este vorba despre dragoste, profesie sau implicare sociala. In acest context, se impune sa iti impui o mare prudenta in orice intreprinzi sau pui la cale.

Necesitatea de a-ti analiza si reorienta atitudinea fata de viata, mai ales a te elibera de gandirea negativa in activitatile si ritualurile personale de zi cu zi devine o prioritate din 3 martie 2014, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Saturn in Sagetator si a treia casei a Fecioarei. Pot apare multe neintelegeri in receptarea si transmiterea mesajelor din universul tau exterior, impunandu-se sa iti modifici stilul de comunicare, atat verbal cat si in scris. Unele chestiuni asociate cu rudele pot fi problematice in decursul acestui tranzit. Certurile si disputele acerbe par a provoca racirea relatiilor cu unii membri ai familiei. Gandeste-te de trei ori inainte de a-ti pune semnatura pe orice contract ori document de mare importanta.

Conform horoscopului Fecioarei 2014, felul cum te bucuri de viata sau iti petreci timpul liber pare a fi supus unor cutremuratoare socuri incepand cu 14 aprilie 2014, ca efect al trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a cincea casa ta casa. Te poti indrepta spre diferite moduri de a te distra ori relaxa, capabile a-ti satisface mai multe cerinte ale simturilor si intelectului. Jocurile de noroc, pasiunile si speculatiile financiare te pot aduce in pragul unor mari pierderi. Poti fi insufletit de o preocupare aproape obsesiva pentru un hobby, asa ca trebuie sa te supraveghezi cu grija, astfel incat sa nu iti pierzi echilibrul spiritual prin neglijarea unor aspecte esentiale ale existentei tale. Este posibil sa fii cuprins de un fixism legat de viata amoroasa sau de o persoana la inima careia aspiri de multa vreme. Daca esti deja implicat intr-o idila, straduieste-te sa nu cazi pe panta unei infierbantate gelozii sau unei posesivitati scapate din frau.

Din 13 iunie 2014, intrarea lui Neptun in turnura retrograda in Pesti si a saptea casa a Fecioarei iti invaluie inima intr-o roza si diafana viziune romantica. In acest context, poti avea inclinatia de a-ti idealiza persoana iubita sau relatia de cuplu. Unele Fecioare par a ajunge sa-si uneasca destinul cu o persoana fata de care au un simtamant confuz, in care dragostea se impleteste cu nazuinta de a o ajuta sa-si regaseasca sinele ori autenticele valori de viata. Pe de alta parte, nu ti se recomanda sa iti amesteci prietenia cu afacerile. Daca un amic are mare nevoie de un imprumut sau o investitie deloc neglijabila pentru business-ul sau, poti fi pus in situatia de a alege intre afectiune si niste bani pe care nu ii mai vedea niciodata inapoi...

Odata cu 16 iulie 2014, calatoria lui Jupiter in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei iti este de ajutor in contracararea unor insinuoase atacuri ale dusmanilor tai si trage un semnal de alarma fata de eventuala delasare sau predispozitia de a te lasa purtat de inertie in plan social si profesional. Pari a fi interesat mai cu seama de dimensiunile spirituale ale fiintei tale si ale lumii inconjuratoare, in dauna realismului si spiritului practic din traiul cotidian. La fel cum se intampla de-a lungul oricarui tranzit al lui Jupiter, ai tendinta de a depasi masura si a cade prada unor excese. In acelasi timp, pari a beneficia intr-un sporit grad de un nemijlocit acces la zonele tale subconstiente si a-ti intelege mai lesne niste impulsuri emotionale ce lasa impresia ca iti contrazic convingerile si interesele.

Comunicarea cu cei din preajma ta pare a fi mai eficienta si mai intuitiva din 20 iulie 2014, ca urmare a revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a treia ta casa. Treci printr-o perioada prielnica studiului sau perfectionarii unor abilitati innascute, mai ales ca Saturn te sprijina in structurarea gandirii, in focalizarea catre principalele obiective tale intelectuale. Sfera profesionala, marcata de o abundenta de vesti si informatii, iti cere sa fii mereu alert si atent la ceea ce se petrece in jurul tau.

Aidoma horoscopului din ultimii ani, Uranus patrunde in aspect retrograd in Berbec si a opta ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Aceasta circumstanta astrologica iti sugereaza sa apelezi cat mai putin la imprumuturi intrucat, chiar atunci cand te astepti mai putin, poti fi pus in situatia de a returna niste bani pe care nu ii mai ai. Fereste-te  de conjuncturile in care dragostea poate interfera in sfera financiara. Un promitator partener de cuplu pare a se dovedi interesat numai de banii tai ori de avantajele materiale pe care i le poti darui...

Din 16 noiembrie 2014, Neptun se intoarce in tranzit direct in Pesti si a saptea casa a Fecioarei, oferindu-ti un benefic realism in viata amoroasa. Comunicarea sincera si neingradita de nimic cu persoana indragita are putinta de a te indeparta de frumoase dar paguboase iluzii. Luciditatea nu exclude afectiunea din conexiunea iubirii, ci pune la indemana mai multe mijloace de a se perpetua si a rezista incercarilor timpului si rautatii oamenilor.

Balanta existentei cotidiene este pe punctul de a se echilibra gratie reluarii de catre Pluton a evolutiei sale directe in sectorul Capricornului si a cincea ta casa odata cu 23 septembrie. Un pic mai conservator in abordarea vietii, nu mai ai inclinatia de a-ti risipi banii cu amandoua mainile. Daca ai puterea de a nu te mai supune laturii egocentrice a personalitatii tale si iti pui la treaba flexibilitatea mentala si spirituala, ai prilejul de a avea o notabila realizare intr-un domeniu necesitand un surplus de creativitate. Increderea reciproca si respectul unuia fata de celalalt par a guverna relatia ta de cuplu.

O reala stabilitate financiara porneste a se recladi din 21 decembrie, gratie iesirii lui Uranus din miscarea retrograda in Berbec si a opta casa a Fecioarei. Senzualitatea tinde a pune stapanire pe intreaga ta fiinta, antrenandu-te intr-o constanta si improspatatoare redescoperire a deliciilor amorului.

Viata de familie isi cere cu insistenta drepturile din 23 decembrie 2014, sub influenta vizitei lui Saturn in Sagetator si a patra ta casa. Locuinta, aspectul si gradul de comoditate pe care ti-l pune la dispozitie caminul capata intaietate. Daca preocuparea fata de cariera a capatat o prea mare amploare in utlimul timp, este cazul sa o lasi putin mai moale din acest punct de vedere,  pentru a le aminti oamenilor tai dragi ca nimic nu se poate compara cu afectiunea fata de ei. Acest tranzit ar trebui sa iti inspire edificarea unei solide fundatii a viitorului tau.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscop dragoste Fecioara 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Fecioara 2014 Horoscop Fecioara 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 04, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Sper ca sa apara horoscopul dragostei pe 2014. cel pe 2013 inca nu a aparut...hmmm

    RăspundețiȘtergere
  2. daaa si eu sper sa apara horoscopul dragostei ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai pesimist horoscp pt fecioiara....fuuuu.

    RăspundețiȘtergere
  4. da,dar si pt.varsator e asa,sa stiti!nici noi nu stam pe roze!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un horoscop aproape deadevar?


    RăspundețiȘtergere
  6. Care horoscopeste cel mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  7. predictiile in general sunt cam la fel,difera modul in care astrologii,le percep si le radau in cuvinte si de ce nu,e vorba si de pregatirea si experienta lor,de al saselea simt care l au si nu in ultimul rand de zodia in care se afla ei,insisi!de ex,un astrolog varsator,prezinta situatia cu totul altfel,ma refer la imagininea de,,fond,,a predicyiilor,decat un astrol.din zodia pestilor de ex!priviti va rog,dif.cu care face predictii de ex,URANIA(pesti)si MARIANA COJOCARU,CAMELIA PATRSC.(VARSATOR)MIHNEA FIRAN,(varsator),DIANA(leu),etc.aspectele astrale sunt la fel pt.toti,difera doar modul de expunere si felul prezentarii.nu vi se pare cea mai ,,prapastioasa,,prezentare astrologica a URANIEI?este pesti si asta spune multe!conteaza deci,zodia astrologului pt.modul,formatia lui,gandire,felul de a privi o predictie,etc.toti sunt pregatiti dar....si ei apartin unei....zodii!va pup.lucia.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.