Copilului diavolului ataca! - O farsa video anticipand filmul "Devil's Due"

Un hilar, si totusi inspaimantator "copil al diavolului", controlat prin telecomanda, a strabutut strazile New Yorkului intr-o campanie publicitara a filmului Devil's Due (Datoria fata de diavol), ce urmeaza a fi lansat pe 17 ianuarie 2014.

In acest video, ajuns viral pe YouTube, un minuscul demon rataceste prin marea metropola intr-un carucior pentru bebelusi, condus aparent chiar de el insusi. Atunci cand oamenii ingrijorati se apropie de carucior, robotul construit asemeni unui copil sare din asternuturi si slobozeste un urlet infiorator, capabil a-ti ingheta sangele in vine, acel tip de strigat pe care il poti intalni numai in filmele horror. Falsul bebelus urmareste oamenii inspaimantati, contrariati, si nu se sfieste sa sa arunce jeturi spectaculoase de voma. Reactiile celor de pe strada sunt nemaipomenite, dar, asemeni multor clipuri video virale, este posibil sa fi fost regizate.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Reclama video care a socat India

Halloween intr-o casa bantuita - Video horror

Descopera-ti puterile supranaturale - Video viral | Avanpremiera la filmul Carrie
Copilului diavolului ataca! - O farsa video anticipand filmul "Devil's Due" Copilului diavolului ataca! - O farsa video anticipand filmul "Devil's Due" Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Mie personall nu mi plac genul asta de filme,pt.violenta lor,mesajul transmis,dar fiecare cu gusturile!

    RăspundețiȘtergere
  2. nici mie nu mi plac filmele astea,uite ce imagine horror.are videoclipul asta!se fac si de astea si porno si de violenta maxima,de limbaj,gestica,filme de actiune(cica).fiecare alege ce i place pt.gustul lui!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.