duminică, 23 martie 2014

Calugarita care a ridicat publicul in picioare la Vocea Italiei

Biserica catolica nu este deloc straina de muzica, insa atunci cand calugarita Cristina Scuccia a aparut pe scena de la Vocea Italiei, ea a ridicat spectatorii si juriul in picioare, incantandu-i pe toti prin interpretarea ei.


Sora Cristina a dat glas cu maiestrie cantecului "No One" al lui Alicia Keys, Imbracata in hainele traditionale de calugarita, in vreme ce alte trei maicute o urmareau si se bucurau pentru ea din culise. Spectacolul dat de ea a fost insa departe de traditionalism. Intrebata ce cauta la "Vocea Italiei", sora Cristina a declarat ca din moment ce are un dar (darul vocii sale), ea trebuie sa-l impartaseasca celorlalti.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Muzica in citate, aforisme, maxime

Whitney Houston - Cele mai frumoase cantece

7 comentarii:

Anonim spunea...

'Neata Diana, sagetat cand il pui?
Multumim

Diana Popescu spunea...

Incerc cat mai repede. Poate chiar astazi!

Anonim spunea...

Calugarita asta e fantastica!nu stiu daca e ok,sa cante pe scena asa,dar....daca e potrivit regulilor de ce nu?are o voce extraordinara!

Antigones Will spunea...

Sunt singura fiinta de pe pamant care observa absurditatea situatie ?Tipa canta despre dragoste pe scena in timp ce ea in momentul in care s-a calugarit a devenit "mireasa lui Isus ".De ce nu canta cantari bisericesti daca vrea sa isi imparta darul duhovnicesc ?

Anonim spunea...

Nu draga,nu esti singura detinatoare sau posesoare de neuroni,normal ca versurile sunt de dragoste,dar le canta si atat!nu sunt eu si tu in masura sa o judecam!canta pe o scena,a ales alt tip de versuri si muzica,o fi bine sau rau ce a facut,doar d zeu sa o judece!EL,are dreptul!noi si TU SI SINGURA FIINTA DE PE PAMANT,n avem drepul sa o facem!asa ca,TU FIINTA UNICA,,sper ca ai inteles mesajul,ma astept sa o faci pt.ca singura te declari,f.,,inteleapta,,privind cu,,stupoare,,aCEASTA absurditate!!!!!!!!!cris.

Cristina spunea...

Impresionant...

Anonim spunea...

De acord !