Calugarita care a ridicat publicul in picioare la Vocea Italiei

Biserica catolica nu este deloc straina de muzica, insa atunci cand calugarita Cristina Scuccia a aparut pe scena de la Vocea Italiei, ea a ridicat spectatorii si juriul in picioare, incantandu-i pe toti prin interpretarea ei.


Sora Cristina a dat glas cu maiestrie cantecului "No One" al lui Alicia Keys, Imbracata in hainele traditionale de calugarita, in vreme ce alte trei maicute o urmareau si se bucurau pentru ea din culise. Spectacolul dat de ea a fost insa departe de traditionalism. Intrebata ce cauta la "Vocea Italiei", sora Cristina a declarat ca din moment ce are un dar (darul vocii sale), ea trebuie sa-l impartaseasca celorlalti.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Muzica in citate, aforisme, maxime

Whitney Houston - Cele mai frumoase cantece
Calugarita care a ridicat publicul in picioare la Vocea Italiei Calugarita care a ridicat publicul in picioare la Vocea Italiei Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. 'Neata Diana, sagetat cand il pui?
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Calugarita asta e fantastica!nu stiu daca e ok,sa cante pe scena asa,dar....daca e potrivit regulilor de ce nu?are o voce extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt singura fiinta de pe pamant care observa absurditatea situatie ?Tipa canta despre dragoste pe scena in timp ce ea in momentul in care s-a calugarit a devenit "mireasa lui Isus ".De ce nu canta cantari bisericesti daca vrea sa isi imparta darul duhovnicesc ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu draga,nu esti singura detinatoare sau posesoare de neuroni,normal ca versurile sunt de dragoste,dar le canta si atat!nu sunt eu si tu in masura sa o judecam!canta pe o scena,a ales alt tip de versuri si muzica,o fi bine sau rau ce a facut,doar d zeu sa o judece!EL,are dreptul!noi si TU SI SINGURA FIINTA DE PE PAMANT,n avem drepul sa o facem!asa ca,TU FIINTA UNICA,,sper ca ai inteles mesajul,ma astept sa o faci pt.ca singura te declari,f.,,inteleapta,,privind cu,,stupoare,,aCEASTA absurditate!!!!!!!!!cris.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.