Horoscop aprilie 2014 - Toate zodiile

Horoscopul aprilie 2014 ilustreaza un indemn catre visare, marete dar si subiective planuri inspirate de tranzitia lui Venus in Pesti, o ambitioasa, impulsiva  dar si incapatanata tendinta de a-i aduce pe oameni de partea noastra, sub impactul calatoriei lui Mercur in Berbec, si apoi in Taur. Pluton retrograd in Capricorn ne indruma, dar ne si motiveaza sa pasim pe noi carari ale succesului si sa ne depasim egocentrismul, in vreme ce Soarele din Taur ne imbie sa ne lasam in voia instinctelor primare, sa ne aparam teritoriul personal,  si sa ne cufundam mai adanc in placerile vietii.

In horoscopul Berbecului aprilie 2014, surprizele tind a fi coplesitoare dar si izbavitoare, insa  drumul spre succes necesita rabdare si perseverenta.

Horoscopul aprilie 2014 ii pune la incercare Taurului forta de a face fata trecutului si a profita de el, precum si oportunitatea de a se bucura de prietenie si de relatiile cu cei din jur.

Singuratatea si regasirea copilariei sunt repere semnficative ale Horoscopului Gemenilor aprilie 2014. Viata sentimentala poate fi cumva contradictorie, dar cea profesionala promite numeroase sau chiar pretioase impliniri.

Inventivitatea si agilitatea mintii sunt atuurile de baza in Horoscopul Racului aprilie 2014. Gandirea pozitiva si optimismul fagaduiesc o relansare atat in plan social cat si individual.

Horoscopul aprilie 2014 al Leului indica o mai mare grija fata de sanatate, precum si o efervescenta interactiune cu oamenii, mai cu seama in plan profesional, avand darul de a releva si exploata resursele interioare ale nativilor din aceasta zodie.

Reimprospatarea viziunii despre viata, lansarea spre noi si lamuritoare experiente existentiale sunt jaloane de necontestat ale Horoscopului Fecioarei aprilie 2014. Deschiderea catre noi obiective si modalitati de punere in valoare a timpului liber sunt alte orientari prioritare.

Balanta are de a face in Horoscopul lunii aprilie 2014 cu niste majore provocari legate de semnalele subiective ale constiintei, dezideratul de a intelege cu realism oamenii din preajma si propriile sale teluri.

Bogata viata sociala a Scorpionului nu trebuie sa ii rapeasca autenticitatea personalitatii in Horoscopul lunii aprilie 2014. Daca sfera profesionala sugereaza mari sanse, cea amoroasa tinde a darui mari impliniri, cu conditia de a le intrezari si a profita de ele.

Horoscopul Sagetatorului aprilie 2014 insista asupra responsabilitatii si focalizarii catre idealurile personale, insa si catre beneficiile unei mai intense relationari cu oamenii din imediata apropiere.

Navalnicele asedii ale cetatilor idealurilor si visurilor precumpanitoare marcheaza Horoscopul Capricornului aprilie 2014. Se impune o perspectiva cat mai obiectiva asupra lumii din jur, dar si straduinta de a nu permite orgoliilor crearea unor inamici redutabili.

Revizuirea trecutului si evaluarea sa realista reprezinta punctele forte ale Varsatorului in horoscopul aprilie 2014. Este necesara aflarea unui echilibru intre regasirea sinelui si cea a redescoperirii oamenilor indragiti.

Marile realizari ale Pestilor, conform horoscopului aprilie 2014, provin mai cu seama din mijlocirea comunicarii si impartasirii cu oamenii, a inchegarii de noi contacte si a fructificarii celor existente deja.
Horoscop aprilie 2014 - Toate zodiile Horoscop aprilie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on aprilie 01, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.