Horoscop Berbec aprilie 2014

Horoscopul Berbecului aprilie 2014 anticipeaza o serie de evenimente si conjuncturi surprinzatoare, ce iti pun la incercare capacitatea de adaptarea si libertatea gandirii. Relatia cu lumea si cu tine insuti iti ofera numeroase oportunitati dar, pentru a te bucura de succese,  trebuie sa dai dovada de o sporita perseverenta si rabdare in aproape tot ceea ce intreprinzi.

Cuadratul dintre Soare si Jupiter de pe 1 aprilie 2014 iti umple sufletul cu un entuziasn nestavilit care se reflecta intr-o impulsiva dorinta de a-ti exprima gandurile si simtamintele. Un constant neastampar te imboldeste sa iesi din limitele cercului tau social. Prea marea incredere in tine insuti te poate face insa sa-ti supraestimezi abilitatile si sansele. Poti primi o importanta lectie de viata, capabila a-ti largi orizonturile.

Pe 2 aprilie, Soarele in conjunctie cu Uranus are potentialul de a te aduce in neasteptate circumstante ale existentei. Tot ce este in jurul tau, inclusiv oamenii pe care ii intalnesti par a te smulge din rutina cotidiana si a-ti releva o alta fateta a sinelui tau. Imprevizibile si bruste schimbari tind a fi la ordinea zilei. Totodata, poti fi tu insuti imprevizibil, luand prin surprindere nu numai pe ceilalti, ci si propria-ti persoana.

Venus traverseaza taramul Pestilor odata cu 5 aprilie 2014, incercand sa iti starneasca afectiunea fata de toti cei din preajma ta, fara insa a te lasa sa ti-o dovedesti in mod direct. Poti, in acest context, sa faci niste fapte bune din umbra, sub protectia anonimatului.

Din 7 aprilie, tranzitul lui Mercur in Berbec si intaia ta casa iti confera agilitate mintii si te determina sa iti analizezi in profunzime toate demersurile din viata. Interactiunea cu oamenii din preajma se intensifica si pari a nu avea nici o problema in a-ti face noi cunostiinte, mai ales ca aceasta conjunctura astrala iti daruieste indrazneala a gandirii si spontaneitate in comunicare. Poti fi predispus sa te concentrezi prea mult asupra detaliilor, riscand sa pierzi imaginea de perspectiva. Desi ideile, unele chiar stralucite, dau buzna in mintea ta, pari a fi putin dispus a le materializa, sarind cu nerabdare de la un lucru la altul.

Opozitia Soarelui cu Marte din 8 aprilie 2014 iti incita spiritul de competitie, te mobilizeaza sa iti depasesti limitele si sa-i mobilizezi si pe ceilalti in acest sens. Cu toate ca pari a lua un start bun in aproape tot ce iti propui, iti poate fi greu sa duci pana la capat unele initiative. Vointa crescanda iti este de ajutor daca ai rabdare si perseverenta.

Pe 14 aprilie, cuadratul lui Mercur cu Jupiter poate sa iti inspire numeroase sperante si sa te deschida spre si mai numeroase oportunitati. Se impune, asadar, sa prioritizezi, sa separi ceea ce este necesar de ceea ce este inutil, ceea ce trebuie facut in prezent de ceea ce mai poate astepta. Daca actionezi intr-un mod selectiv, realizarile nu se vor indeparta de tine in aceasta zi.

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn incepand cu 14 aprilie 2014 te face sa te simti puternic, insa te poate pune in fata unei realitati cu totul diferite de cea de pana acum. De fapt, existenta cotidiana se poate transforma din temelii, testandu-ti flexibilitatea gandirii si capacitatea de a te adapta la noi provocari. Pe de alta parte, unele probleme din trecut, nerezolvate sau trecute cu vederea, tind a se reactualiza si a-si cere imperativ solutionarea.

In ziua de 15 aprilie, Mercur in conjunctie cu Uranus si in cuadrat cu Pluton lasa sa se intrezareasca o serie de contacte iesite din comun cu oameni din imediata ta apropiere. Astfel de relationari dau apa la moara nazuintei tale de a regandi lumea, de a-i da deoparte valul aparentelor si a-i descoperi esentele. Dialogurile cu ceilalti castiga in profunzime, ajutandu-te sa iti dezvalui straturi nebanuite ale sinelui. Poti pleca intr-o interesanta calatorie sau intalni o persoana speciala, pe care nu ai mai vazut-o de mult timp.

Tot pe 15 aprilie 2014, Luna plina rasarita in Balanta are potentialul de a te indruma spre impacarea cu un partener din plan social, profesional, ori personal, sau catre reechilibrarea relatiei cu acesta. Mai mult decat atat, prin intermediul unui astfel de asociat ai prilejul de a-ti lamuri o importanta optiune, a te indrepta spre implinirea unui ideal sau a face o schimbare semnificativa a infatisarii tale exterioare.

Opozitia dintre Mercur si Marte din 16 aprilie necesita sa iti pastrezi stapanirea de sine si sa asculti cat mai mult ceea ce au de spus ceilalti. Poti avea ocazia de a trage niste reale invataminte din consecintele actiunilor dar si inactiunilor tale. Pari a fi inspirat sa iti afirmi personalitatea printr-o initiativa curajoasa. Desi ai putinta de a-i aduce pe oameni de partea ta, trebuie sa te feresti de o atitudine prea autoritarista ori egocentrica.

Pe 20 aprilie, Jupiter in opozitie cu Uranus pune inca o data accentul pe noi experiente de viata,  lovituri de teatru si originalitatea gandirii tale. Esti gata sa te avanti intr-o promitatoare credinta sau idee personala, iar destinul tinde sa cutremure pe nepusa masa lucrurile ce pareau a-ti fi neclintite in viata. Daca reusesti sa te raliezi unor neasteptate evenimente, norocul este de partea ta.

Uranus in cuadrat cu Pluton te inzestreaza pe 21 aprilie cu o rara vigoare in urmarirea telurilor tale majore. Poti dovedi o mare vointa, fiind,in acelasi timp, extrem de inventiv in depasirea unor obstacole ce ti-au fost asezate in cale. Nu abandona nici un proiect inceput in aceasta zi, si fructificarile nu vor intarzia sa apara.

O proaspata perspectiva despre viata in general, despre felul cum iti construiesti existenta personala in special, te poate acapara pe 29 aprilie, sub efluviile Lunii noi din Taur si a doua casa a Berbecului. In aceasta situatie, te poti intreba daca rutina zilnica iti permite sa iti eficientizezi actiunile, daca nu cumva este cazul sa iti realiniezi demersurile cu autenticele tale valori. Poti intrevede cateva cai de a-ti transforma visurile in realitate. Este vremea sa iti pui la punct strategiile de evolutie personala. Desi realizarile financiare nu sunt adumbrite de aceasta Luna noua, este posibil sa le subordonezi stabilitatii familiale, confortului caminului si delectarii intr-un aspect cumva artistic al existentei.

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Dragoste

Tranzitul lui Venus in a douasprezecea casa a Berbecului tinde, incepand cu 5 aprilie, sa aseze dragostea sub semnul secretelor si misterelor. Uneori, un astfel de aspect astral favorizeaza inceperea unor povesti de amor ascunse cu grija de ochii curiosi ai celorlalti. Alteori, poate genera o excesiva timiditate, inlesnind nasterea unor iubiri nemarturisite. Nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu trebuie sa fie foarte atenti la inclinatia de a trece prea multe cu vederea partenerului lor.

Neintelegerile sau disputele din legaturile in doi sunt pe cale de a se risipi sub influenta Lunii pline ivite pe 15 aprilie 2014 in a saptea ta casa. Poti fi motivat sa renunti la un nemarturisit egoism si sa faci mai mult pentru a satisface nevoile si dorintele persoanei iubite. Idilele superficiale, lipsite de sinceritate, se apropie de final, pe cand cele bazate pe o autentica reciprocitate afectiva au sansa de a se revitaliza sau reimprospata.

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Bani si cariera

Din 14 aprilie, Pluton retrograd in a zecea casa a Berbecului te sprijina in cariera mai cu seama daca iti cauti un (nou) serviciu. Daca esti deja angajat, supravegheaza-ti cu grija predispozitia de a-ti impune cu orice pret parerile profesionale si de a-ti trata cu superioritate colegii. Poti evita astfel aparitia unor animozitati si conflicte capabile a-ti marca traseul profesional multa vreme.

Tranzitul Soarelui in Taur si a doua ta casa te focalizeaza odata cu 20 aprilie 2014 asupra sigurantei materiale. Cu toate ca pari a fi interesat sa acumulezi cat mai multe posesiuni pretioase, darzenia ta isi arata cu prisosinta adevarata masura in special atunci cand te vezi nevoit sa aperi ceea ce ai realizat material pana in prezent. Daca te apuci cu sarguinta de treaba in profesie si in afaceri, poti obtine cateva importante avantaje financiare. Chiar daca uneori te simti tentat sa cumperi ceva placut si util pentru casa, cauti a-ti infrana cat mai mult cheltuielile. Riscurile asumate in scopuri financiare par a nu te atrage deloc intr-o astfel de perioada.

Tendintele anterioare sunt intensificate din 23 aprilie, sub impactul parcursului lui Mercur in Taur si a doua casa a Berbecului. Abordarea extrem de practica si de rationala a chestiunilor financiare iti poate inspira cateva ingenioase idei de a face un ban in plus, mai cu seama daca acestea sunt asociate cu comunicarea si reusesti sa te desprinzi de o atitudine prea conservatoare. Pe de alta parte, sub influenta unui zvon alarmist, poti fi inclinat sa iti restrangi si mai mult cheltuielile.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Berbec martie 2014
Horoscop Berbec aprilie 2014 Horoscop Berbec aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 12, 2014 Rating: 5

15 comentarii:

  1. ce mult ma bucur ca incepe sa apara horoscopul pe aprilie................................sa nu uitam ca aprilie este plina de sarbatori,sa speram ca sunt vesti bune pentru toti,sa ne putem bucura de sarbatori cu tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult mai e pana la sagetator… ufff… :))

    RăspundețiȘtergere
  3. uite,ca deja....incepe lumea cu cererile pt.horoscopul rapid!

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce incepe zodiacul cu berbecul? de ce nu incepe cu...capricornul,de exemplu? sau cu varsatorul,adica zodiile de la inceputul anului? de ce trebuie sa fim noi mereu in coada zodiilor? (glumeam)

    RăspundețiȘtergere
  5. scorpionul in aprilie????

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Buna seara.Am un examen important pentru mine,in aprilie,spre finalul lunii.De el depinde mult cariera mea profesionala.Apoi o noua proba la inceputul lui mai si tot legat de profesie,un concurs dificil in august,dar pana acolo mai este timp. In ce masura am sanse de reusita? varsator.

      Ștergere
    2. fireste, in masura in care invatati aveti sanse de reusita. este logic. tine de dvs, mai putin de astre!

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. RABDARE,ca vin horoscoapele pe rand,nu o mai stresati pe DIANA cu nerabdarea si cicaleala!daca scrie pt.pesti,maine vrea toata lumea,horoscopul lui!rabdare si intelegere!multumesc,lili.

    RăspundețiȘtergere
  9. altul asteapta,capricornul si tot asa o innebunim toti,fara intelegere!ne vine randul,dar rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  10. horoscopul capricornului in aprilie?multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna diana imi spui si mie te rog am sanse sa imi gasesc de munca luna aprilie ca tare rau imi merge multumesc sant berbec 25 martie

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Diana ca de inceput iti multumesc pt horoscop .Nu te echivochezi in nimic totul e cum scri ,eu sint berbec.Am citit si horoscopul la varsator si la fel ,totul perfect.Va spun pt ca eu am cunoscut un varsator de citiva ani si avem o prietenie (ceva mai mult) si e exact cum spui tu Diana .M-am indragostit de el la nebunie .De multe ori vorbim de relatia noastra ,(pt ca sintem amindoi divortati) el ar vrea sa avem o prietenie mai serioasa un compromis dar zice ca ceva il opreste .Stiu ca varsatori au nevoie de spatiul lor de libertate ,poate acest lucru pune in fata frica .Ce sfaturi imi poti da Diana .O sa am sanse sa fiu fericita cu acest varsator? Multumesc SONYA

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.