Horoscop Taur mai 2014

Horoscopul Taurului mai 2014 prefigureaza o definitiva eliberare din capcana unor circumstante de viata complexe ori conflictuale, o clarificare a obiectivelor personale prioritare, o serie de interactiuni umane reciproc avantajoase si o conjunctura financiara plina de oportunitati.

Deviza Taurului in Horoscopul mai 2014

Orice clarificare a destinului personal impune noi intrebari si foarte ingenioase raspunsuri.

Horoscop Taur mai 2014 - Horoscop general

Opozitia lui Mercur cu Saturn din 3 mai 2014 te poate face sa nu vezi padurea din pricina copacilor. Este necesar sa deslusesti, dincolo de detalii, imaginea de ansamblu a preocuparilor tale majore, dar si sa fii cat mai flexibil in tot ceea ce intreprinzi. Pot exista niste probleme in comunicarea cu ceilalti, mai ales daca nu tii cont de opiniile lor si te incapatanezi asupra propriilor idei.

Incepand cu aceeasi zi de 3 mai, tranzitul lui Venus in sectorul astrologic al Berbecului trezeste o mare sensibilitate fata de frumusetea lumii din jur si iti daruieste o navalnica imaginatie, pe care o poti canaliza spre un demers creativ, asociat eventual cu un domeniu artistic. Ai capacitatea de a-i intelege mai bine pe oamenii din imediata ta apropiere si a te mobiliza sa le fii alaturi la necaz sau in implinirea telurilor lor. In acelasi timp, este posibil sa beneficiezi de ajutorul unor persoane straine ori chiar de al cuiva ascuns in spatele anonimatului.

Pe 14 mai, Soarele in trigon cu Pluton iti ofera darul de a descoperi aproape tot ce ti se ascunde in mediul tau inconjurator. Vointa de a intrezari esentialul fiintei tale si al celor din jur te poate ajuta sa depasesti un vechi impas. Nu ezita sa te debarasezi de orice aspect din trecut care iti infraneaza dezvoltarea. Perseverenta si forta personala iti netezesc calea spre succese.

Increderea in tine insuti te sprijina sa dai tot ce in mai bun in tine sub influenta sextilului dintre Soare si Jupiter din 6 mai. Ai abilitatea de a te descurca in situatii dificile si a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat.

Soarele in opozitie cu Saturn pe data de 10 mai 2014 tinde a-ti ingradi sau limita actiunile si initiativele. Desi acest lucru iti poate da dureri de cap, el are potentialul de a te face sa-ti constientizezi influenta asupra celorlalti si modul cum o poti optimiza. Opozitia intampinata din partea unor persoane din cercul tau social ori profesional te indruma spre definirea si ajustarea obiectivelor tale si a comportamentului tau in societate.

Luna plina ivita pe 14 mai in Scorpion te inspira sa te intorci spre aspiratiile tale fundamentale si sa iti simplifici existenta. Dorinta de a te lansa intr-un parteneriat profitabil in viata personala sau in afaceri te poate determina sa lasi prudenta deoparte si sa iti schimbi perspectiva despre lume.

Din 20 mai 2014, iesirea lui Marte din turnura retrograda in Balanta si a sasea casa a Taurului te elibereaza de situatii conflictuale ori incurcate ce te-au marcat probabil in ultima vreme, permitandu-ti sa pasesti cu usurinta pe calea evolutiei personale. Ai ocazia de a face fata cu brio rutinei cotidiene si a gasi noi mijloace de a-ti conserva energia sau a te revitaliza. Daca ai fost pana acum derutat, incapabil sa alegi intre diverse variante ale parcursului tau, mai ales din punct de vedere profesional, ai in prezent  inzestrarea de a afla ce demesuri iti sunt cu adevarat potrivite si au forta de a te aduce in pragul unor notabile impliniri.

Pe 28 mai, Luna noua din cerurile Gemenilor iti da posibilitatea de a-ti regasi niste talente sau resurse interioare uitate ori insuficient exploatate. Ai, astfel, prilejul de a-ti satisface o serie de nazuinte esentiale si a iesi in evidenta printre prieteni ori in sfera ta sociala.

Incandescenta mentala care te strabate trebuie sa fie pusa, intr-un fel sau altul, la treaba odata cu 29 mai 2014, sub impactul tranzitului lui Mercur in Rac si a treia casa a Taurului. O poti fructifica fie prin studiu, prin invatatura, fie prin cresterea interactiunii cu cei din jurul tau. In cel de-al doilea caz, ai ocazia de a culege importante informatii pe care le poti directiona catre interesele tale personale. O ruda ori o persoana apropiata este pe cale de a juca un rol mult mai mare in viata ta.

Horoscop Taur mai 201 - Dragoste

Indrazneala si spontaneitatea oferite din 3 mai 2014 de prezenta lui Venus in Berbec sunt cumva infranate in cea de-a douasprezecea casa a Taurului. Desi ai sansa de a te bucura de o proaspata legatura amoroasa, te poti vedea silit sa o pastrezi secreta, departe de ochii indiscreti ai celorlalti. Relatiile de cuplu deja consacrate tind a se reinnoi gratie efuziunii afective ce nu isi mai cauta nici un drum ocolit.

Pe 14 mai, Luna plina din a saptea ta casa poate scoate la lumina o nemutumite profunda a partenerului de cuplu. Se impune, asadar, sa faci mai mult pentru persoana iubita, privind viata in doi si din punctul sau de vedere.

Horoscop Taur mai 2014 - Bani si cariera

Sociabilitatea si stilul comunicativ ce te caracterizeaza odata cu 7 mai 2014, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Gemeni si a doua casa a Taurului, iti permit sa descoperi noi cai de a face bani si a-ti intari siguranta financiara. Este posibil sa faci o calatorie asociata cu o afacere sau cu un interes profesional. Atentie, totusi, la cheltuieli facute impulsiv, din cauza unor capricii de moment!

Soarele in tranzit pe teritoriile Gemenilor incepand cu 2 mai intensifica influentele mercuriene, motivandu-te si mai mult sa-ti sporesti contul in banca si sa acumulezi bunuri materiale de pret. Treci printr-o perioada propice unor negocieri financiare, inapoierii unor datorii si investirii in viitorul tau. Pari a avea curajul de a te aventura intr-o riscanta initiativa financiara. Esti inclinat sa cheltui intr-o mai mare masura pentru niste lucruri personale sau pentru a-ti demonstra disponibilitatea baneasca.

Luna nou rasarita pe 28 mai 2014 in a doua casa a Taurului iti poate dezvalui niste nebanuite sanse de a-ti mari veniturile, niste oportunitati aflate de mult in preajma ta, dar pe care nu le-ai bagat pana acum in seama. O afacere ori un job suplimentar, care nu iti cere mult efort, tinde sa-ti rotunjeasca castigurile financiare.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Taur aprilie 2014
Horoscop Taur mai 2014 Horoscop Taur mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 10, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Scuze ca intervin cu o observatie: în data de 10 mai 2014, are loc aspectul de opozitie dintre Soare (în Taur) opozitie Saturn (în Scorpion) si nu de opozitie Soare cu Mercur, cum ai scris mai sus. Spor si succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si conteaza acest detaliu?nu ma pricep la horoscop de aceea intreb.conteaza acel minuscul detaliu?Si de ce ,daca este important?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru rectificare. Ai dreptate, dar interpretarea este cea corecta, adica pentru opozitia dintre Soare si Saturn.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 29 mai am ghinion sau se rezolva favorabil o problema mai veche

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 29 mai am ghinion sau se rezolva favorabil o problema mai veche

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.