Horoscop septembrie 2014 - Toate zodiile

In horoscopul septembrie 2014, destinul nativilor din toate zodiile este inraurit mai cu seama de tranzitul lui Mercur in Balanta, si apoi in Scorpion, cel al lui Venus in Fecioara, dar si in Balanta, tranzitul lui Marte in Sagetator si revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn. Pentru a-ti consulta horoscopul septembrie 2014, da click pe linkul colorat corespunzator fiecarei zodii.

Horoscop septembrie 2014
Horoscop septembrie 2014 - Toate zodiile
Fecioara are oportunitatea de a face mari progrese in materializarea aspiratiilor sale cele mai de pret, interactioneaza cu succes cu oamenii din jur, reuseste sa dea adevarata masura a personalitatii sale si se focalizeaza asupra casei si familiei.

In al sau horoscop septembrie 2014, Balanta pare a sti cum sa atraga norocul de partea sa, sa-si creeze oportunitati in viata sociala si tinde sa-si impuna cu usurinta ideile si interesele sale prioritare.

Scorpionul are capacitatea sa-si dezvaluie si sa-si valorifice adanci tendinte subconstiente si sufletesti, se bucura de o  reala impartasire cu prietenii, are o viata sentimentala uneori contradictorie si se remarca prin seriozitate in plan financiar si profesional.

Marele potential energetic pe care il are la dispozitie Sagetatorul poate netezi drumul spre notabile impliniri. Nativii din aceasta zodie par fi inspiratii sa gaseasca solutii ale problemelor prezentului in trecut, se integreaza cu succes in societate, isi fortifica vechile prietenii si reusesc sa inchege altele noi.

Horoscopul septembrie 2014 al Capricornului favorizeaza studiul, calatoriile si viata sentimentala, explorarea intuitiva a realitatii, realismul in relevarea personalitatii, dar anunta si un potential cutremur de proportii in sfera profesionala.

Varsatorul are prilejul de a face mari pasi inainte catre implinirea nazuintelor sale si evolutia sa personala, are norocul de partea sa in viata profesionala si cea financiara, si beneficiaza de oportunitati asociate cu studiul si calatoriile.

Secretele si misterele lumii par a fascina Pestii, o zodie ce are posibilitatea, in aceasta luna, sa profite de o intensa relationare sociala, sa-si revada legaturile de prietenie, sa se indrepte spre inalte idealuri si sa se mobilizeze in ambitioase planuri profesionale.

Potrivit horoscopului septembrie 2014, Berbecul se concentreaza asupra parteneriatelor din toate planurile existentei, este calauzit catre studii si invatatura, spre noi dimensiuni ale vietii, si are de castigat de pe urma unei inaltei intuitii si a unei bogatei imaginatii.

Taurul are ocazia sa treaca prin dulci delectari ale existentei, dar si printr-o insemnata transformare, acorda o sporita atentie starii de sanatate si poate descifra cu usurinta ce se ascunde in spatele aparentelor lumii.

Abordarea vietii cu responsabilitate, oportunitatea de a trai din plin viata, a-si invigora relatiile familiale si a fi antrenat intr-o viata amoroasa adeseori fericita sunt orientari de baza ale Gemenilor in aceasta luna.

Racul pare a coopera intr-un sporit grad cu cei din jurul sau, a aduce de partea aspiratiilor sale mai multi oameni, a se preocupa de viata de familie si a avea sorti de izbanda in nazuintele sale din viata sentimentala.

In horoscopul septembrie 2014 al Leului, se prefigureaza o sporita creativitate si putere de convingere, o armoniosa conlucrare cu cei din preajma, o imbunatatire a relatiilor cu familia si o intensa implicare in dragoste.
Horoscop septembrie 2014 - Toate zodiile Horoscop septembrie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on august 31, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. minunat si cu adevarat astept momentul 25 sept !
    multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru webpage, e foarte bun.

    Multa lume scrie aici ca toate lucrurile bune s-au adeverit din previziunile astrale. Citesc acest blog regulat si cu sufletul la gura si cand se prezice ceva pozitiv, nu se intampla nimic frumos cu mine. Ba chiar dimpotriva. Nu mai stiu ce sa cred, eu sant mai special? Pentru mine poate nu sunt valabile legile astrale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici mie nu mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog ce inseamna la capricorn ,, ca anunta un potential cutremur in sfera profesionala '' ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.