Horoscop Balanta noiembrie 2014

Potrivit horoscopul Balantei noiembrie 2014, rabdarea si prudenta uneori excesiva care te stapanesc incepand cu a doua decada a lunii sunt indepartate treptat de o tot mai curajoasa implicare in lume, inlesnind o fericita si fertila interactiune sociala si o accentuata activizare a mintii.

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Balanta
Horoscop Balanta noiembrie 2014
Pe 1 noiembrie 2014, sextilul lui Mercur cu Jupiter este favorabil trasarii unor ambitioase planuri de viitor si punerii la punct de noi strategii pentru dezvoltarea proiectelor tale. Ai credinta in ideile tale si posezi abilitatea de a le pune in practica cu realism si minutiozitate, acordand atentie detaliilor fara a pierde imaginea de ansamblu. Expresivitatea si limpezimea cuvintelor tale te ajuta sa-i convingi pe altii sa-ti sprijine eforturile. Pari a te angaja in dialoguri deloc frivole, punand in discutie aspecte majore ale existentei si a fi stimulat de contactul cu oameni originali, de pe alte meridiane ale lumii, avand potentialul de a-ti deschide ochii asupra unor noi si nebanuite perspective.

Luna plina rasarita pe 7 noiembrie in Taur si a VIII-a casa a Balantei are darul de a-ti clarifica partile bune si cele rele ale parteneriatelor tale. Desi te poti confrunta cu incapatanarea unui partener, vibratiile acestei Luni pline iti ofera sansa de a te bucura de o sporita apreciere din partea celor din jur. Capacitatea de a-ti pastra calmul intr-un moment de cumpana si a reusi sa deslusesti itele unor probleme complicate iti imbunatatesc relatia cu un asociat din plan personal ori profesional.

Odata cu 9 noiembrie 2014, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a II-a casa a Balantei iti sugereaza sa lasi graba deoparte si sa analizezi toate posibilele consecinte, inainte de a lua decizii mai mult sau mai putin importante. Pari sa stai uneori prea mult pe ganduri, chiar daca esti in preajma unor termen limita. Daca trebuie sa conlucrezi cu altii, acestia iti pot suporta cu greu maniera molcoma si tacticoasa de a aborda lucrurile.

Interactiunea sociala iti rezerva placute surprize incepand cu 16 noiembrie, ziua de debut a calatoriei lui Venus in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a III-a tale case. Inca o data, oamenii par a-ti cauta si a-ti pretui compania mai frecvent decat de obicei. Tinzi sa gasesti mari satisfactii in comunicarea cu ceilalti si sa stii, instinctiv, ce anume este cel cel mai bine sa spui in fiecare circumstanta sociala.

Neptun revine in tranzit direct in Pesti si a VI-a casa a Balantei tot pe 16 noiembrie 2014, punandu-ti in vedere noi si inedite mijloace de ameliorare sau intretinere a sanatatii. Totodata, ai potentialul de a distinge cu discernamant ce anume este iluzie si ce anume este realitate in existenta ta. Poti fi insufletit de dorinta de a-ti dedica timpul si eforturile ajutorarii unor oameni aflati la necaz.

Din 22 noiembrie, Soarele prezent in Sagetator si a III-a ta casa anunta una din cele mai aglomerate si mai agitate perioade ale anului. Ai inclinatia de a te implica nemijlocit in activitati din diverse domenii, a inchega numeroase contacte cu oamenii si a observa cu acuitate tot ce se intampla in jurul tau. Pari sa te lansezi, cu inima usoara si cu entuziasm, in viata sociala, sa daruiesti celor de langa tine mai multa atentie si consideratie, apreciindu-i, incurajandu-i si intarindu-ti conexiunea cu ei. Agenda ta zilnica este plina de intalniri, evenimente si obligatii. Rudele, prietenii, colegii par a juca un mai mare rol in existenta ta. Abilitatea de a-ti exprima gandurile si a comunica eficient constitue o prioritate.

Vizita lui Mercur, initiata pe 28 noiembrie 2014, in acelasi sector al Sagetatorului da amploare orientarilor anterioare. Principalele tale surse de atragere ale unor oportunitati sunt iarasi comunicarea si obtinerea unor informatii pretioase din mediul tau inconjurator. De asemeni, datorita efervescentei mentale care te caracterizeaza, ai la indemana un ciclu prielnic studiilor, perfectionarii resurselor interioare, memorarii cu usurinta a materiei pentru un examen, sau cufundarii intr-un interesant demers intelectual. Daca nu iti pui la treaba mintea, poti fi traversat de o stare de neliniste, anxietate ori pesimism. Uneori, in decursul acestui tranzit, o ruda apropiata pare sa-ti influenteze hotarator viata.

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Orientarile provocate de Venus in Scorpion continua sa-si puna amprenta asupra ta pana pe 15 noiembrie, asa cum am mentionat in Horoscopul dragostei Balantei octombrie 2014.

Dragostea isi croieste drum mai curand prin minte decat prin inima odata cu 16 noiembrie 2014, ca efect al tranzitului lui Venus in a III-a casa a Balantei. Tinzi sa fii atras mai cu seama de persoane in stare sa te stimuleze intelectual, sa-ti impartaseasca interesele si pasiunile. Cea de-a treia casa este guvernata de Gemeni, asa ca pot exista doua persoane capabile sa-ti focalizeze atentia in calitate de potentiali parteneri de cuplu. Poti cunoaste pe cineva potrivit tie de-a lungul unei scurte calatorii ori prin intermediul unei rude sau a unui prieten.

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Parcursul planetei Mercur in a II-a ta casa iti poate starni, din 9 noiembrie, dorinta de a investi o mare suma de bani intr-un aparat sau intr-un dispozitiv de lunga folosinta. Ai la dispozitie un interval de timp oportun revederii bugetului personal si investigarii in detaliu a unor metode de a ti-l optimiza.

Situatia ta din sfera profesionala este pe cale sa castige in claritate odata cu 16 noiembrie, gratie intoarcerii lui Neptun in aspect direct in a VI-a ta casa. O serie de circumstante iritante de la serviciu par sa se limpezeasca si sa-si afle rezolvarea. Superiorii si colegii nu te mai vad intr-o lumina proasta, reusind sa-ti intrevada potentialul si sa-ti aprecieze straduintele si calitatile.

Banii ajung inca o data in prim plan pe 22 noiembrie 2014, sub efluviile Lunii noi din Scorpion si a II-a casa a Balantei. Ti se recomanda sa iti socotesti cu grija cheltuielile si sa-ti cumperi mai degraba ceva scump dar durabil, decat sa te lasi fermecat de o aparent avantajoasa oferta de piata. Iti poti creste veniturile concentrandu-te asupra unor demersuri lucrative asociate cu ceea ce stii tu mai bine sa faci.


In curand pe Blogul Dianei: Horoscop Balanta 2015

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta octombrie 2014
Horoscop Balanta noiembrie 2014 Horoscop Balanta noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Horoscop lunar noiembrie pt ♉ ..? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este deja publicat. Da click, la articole populare, pe horoscop noiembrie 2014.

      Ștergere
  2. Multumim!
    Asteptam cu nerabdare si horoscopul pentru balanta 2015
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa ajung cat mai repede si la Balanta!

      Ștergere
    2. Merci Diana, din partea mea cat si a tuturor balantelor interesate de acest subiect.
      O zi frumoasa!

      Ștergere

Un produs Blogger.