Horoscop Varsator noiembrie 2014

Horoscopul Varsatorului noiembrie 2014 lasa sa se intrezareasca o ameliorare a relatiilor cu familia, o stransa si cordiala relationare cu prietenii, o intensa viata sociala si o sporita preocupare pentru viata profesionala si aspectele practice ale existentei.

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Varsator
Horoscop Varsator noiembrie 2014
Luna plina aparuta pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a patra casa a Varsatorului are darul de a instaura o atmosfera calma, senina, in viata de familie. Ai prilejul de a pune capat unor neintelegeri cu rudele, parintii ori tovarasul tau de viata. Daca privesti adanc in sufletul tau si nu te lasi derutat de influente straine, poti sa-ti creezi un mediu inconjurator plin de armonie, un spatiu de locuit potrivit autenticului tau sine si al persoanelor dragi cu care iti imparti viata.

Un sporit atasament in relatiile de prietenie se intrevede odata cu 16 noiembrie, gratie tranzitului lui Venus in Sagetator si a unsprezecea ta casa. Intalnirile cu amicii devin mai frecvente si pari a te delecta cu lucruri neobisnuite, iesite din comun.
Din 22 noiembrie 2014, calatoria Soarelui in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului intensifica tendintele anterioare. Pari a te simti ca pestele in apa printre oameni, a interactiona cu usurinta si cu inima usoara in viata sociala. Aderarea la nou grup de oameni si inchegarea de noi contacte umane tind sa-ti aduca mari avantaje. Este posibil sa ai o agenda zilnica incarcata cu diverse si placute evenimente sociale, cu petreceri ori incintate dialoguri cu prietenii. Inca o data, esti stimulat de tot ceea ce iese din tiparele conventiilor, iar ideile tale par a fi inovatoare si extrem de originale.

Mercur patrunde si el, pe 28 noiembrie, in sectorul astrologic al Sagetatorului, netezindu-ti calea spre o crescanda intelegere a mecanismelor sociale si catre o extindere a conexiunii cu oamenii. Poti adopta o noua viziune despre viata, in stare sa-si puna cu pregnanta amprenta asupra felului cum comunici, a tipului de persoane cu care te asociezi, si a activitatilor in care te angajezi.

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Pana pe 15 noiembrie, se resimt influentele lui Venus, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Varsatorului octombrie 2014.

Incepand cu 16 noiembrie 2014, parcursul planetei Venus in a unsprezecea casa a Varsatorului iti confera o implicare cumva mai rationala, mai putin pasionala in viata sentimentala. In acest context, este de asetptat ca o noua relatie de cuplu sa inceapa mai intai la nivel intelectual, alaturi de cineva care iti impartaseste gandurile si interesele. Poti cunoaste un potential partener prin intermediul unui amic sau poti initia o relatie amoroasa cu o persoana de care te lega pana acum o sincera prietenie si pe care pari o vedea, dintr-o data, intr-o noua lumina.

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Din 9 noiembrie 2014, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului iti poate prilejui o serie de discutii importante, hotaratoare, despre cariera ta. Iti poti analiza cu obiectivitate telurile profesionale si modul in care ti le poti implini. Inzestrat cu capacitatea de a-ti privi munca dintr-o larga perspectiva, ai la indemana o perioada prielnica pentru trasarea unor proiecte pe termen lung. Mercur favorizeaza in special nativii care lucreaza intr-un domeniu asociat cu comunicarea. Poti avea o intrevedere cu mari implicatii in viitor cu un superior sau cu o persoana influenta.

Revenirea lui Neptun in turnura directa in Pesti si a doua ta casa continua din 16 noiembrie sa insiste asupra laturii practice a existentei tale. Ai potentialul de distinge mai bine intre iluzie si realitate, si a nu te mai aventura in intreprinderi financiare promitatoare in aparenta, dar care iti pot risipi, in cele din urma, niste bani pusi cu greu deoparte. Supravegheaza-ti cu precautie balanta personala de venituri si cheltuieli.

Chestiunile profesionale pot ajunge la o importanta cotitura sub efluviile Lunii noi rasarite pe 22 noiembrie 2014 in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului. Daca te simti frustrat de lipsa de progres in cariera sau esti coplesit de obligatiile jobului tau actual, este vremea sa faci niste schimbari. Poti sa te gandesti la o transformare radicala a felului cum iti castigi existenta.


In caurand, pe Blogul Dianei: Horoscop Varsator 2015


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscop Varsator octombrie 2014
Horoscop Varsator noiembrie 2014 Horoscop Varsator noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 14, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Multumesc Diana!!! Vrem horoscop pesti !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Diana!
    Asteptam cu nerabdare si horoscopul pentru balanteeee pentru noiembrie si 2015!
    Imi place mult cum scrii! Dora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dora. Daca horoscopul pentru noiembrie va sosi intr-o zi sau doua, cel pentru 2015 imi va lua ceva mai mult timp. Iti multumesc pentru aprecieri si te astept in continuare pe blogul meu.

      Ștergere
  3. Offff ....varsatorule de cind te stept ...eu sint prietena ta sincera ( berbec ) ma bucur . Draga Diana o mie de pupici ,multumesc pt horoscop .SONYA

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.