Horoscop Balanta decembrie 2014

Horoscopul Balantei decembrie 2014 vesteste o puternica afirmare a creativitatii tale mai curand in sectoare neconventionale ale vietii personale, o regandire a destinului tau si a rolului tau in existenta altor oameni, o bogata interactiune sociala, o stabilizare si armonizare a relatiilor familiale ce nu exclude totusi cateva surprize.

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Balanta
Horoscop Balanta decembrie 2014
Nevoia de a iti scoate la lumina individualitatea, unicitatea fiintei, devine tot mai navalnica, mai imperioasa, incepand cu 5 decembrie 2015, sub impactul tranzitului lui Marte in Varsator si a V-a casa a Balantei. Ai potentialul de a te exprima cu o mare forta de convingere si sugestie, a-ti revarsa creativitatea in aproape tot ceea ce faci. Spun "aproape" intrucat energia ti se focalizeaza mai putin catre munca, indatoriri si responsabilitati, cat spre ceea ce iti place cu adevarat sa faci, spre un hobby, o pasiune sau, pur si simplu, catre impulsul de a te simti bine, a te distra si a te relaxa. Copilul din interiorul tau este pe cale sa iasa la suprafata, sa te calauzeasca spre jocuri si bucurii simple, aparent superficiale, dar care pot releva veritabila ta personalitate, ascunsa poate pana acum in spatele conformismului ori conventiilor.

Un soi de neastampar pare sa puna stapanire peste tine pe 6 decembrie, sub vibratiile Lunii pline rasarite in cerurile Gemenilor si a IX-a ta casa. Nazuinta de a calatori si a-ti extinde orizonturile mintii devine din ce in ce mai intensa, fapt ce te poate impiedica uneori sa te concentrezi asupra responsabilitatilor tale din plan social ori profesional. Cu toate acestea, curiozitatea si deschiderea catre nou iti sunt de bun augur, putandu-te indrepta spre conectarea cu oameni si locuri de pe alte meridiane, cu lucruri inedite avand darul sa te incite si sa te stimuleze din punct de vedere intelectual.

Din 9 decembrie 2014, Jupiter isi asuma o miscare retrograda in Leu si a XI-a casa a Balantei, punandu-ti intrebari despre onestitatea ta si a celor alaturi de care esti in viata profesionala si sociala, despre indreptatirea si lipsa de egoism a telurilor tale, despre cat de mult scopul scuza mijoacele pentru tine. Poti fi extrem de interesat sa-ti afli locul cel mai potrivit in lume, sa aderi la o cauza ce depaseste nazuintele tale individuale. In acest context astrologic, nu ar fi de mirare sa te angajezi intr-o actiune de voluntariat, de ajutorare a oamenilor mai putin norocosi decat tine. Pana la urma, aceste este, de fapt, autenticul spirit al Craciunului pe cale sa vina.

Casa si familia constitue repere de baza ale afectiunii si preocuparilor tale odata cu 10 decembrie, ca urmare a calatoriei lui Venus in sectorul astrologic al Capricornului si a IV-a ta casa. Sarbatorile de iarna par a-si spune cuvantul in demersul de a da o noua fata locuintei locuintei tale, a o decora ori reamenaja, dar si in straduinta de a evita cu orice pret disputele cu cei apropiati, a crea o atmosfera de pace si stabilitate in familie. Treci printr-o perioada senina, relaxanta, de-a lungul careia devin importante placerile nesofisticate, reflectand simtamintele tale si ale oamenilor dragi.

Mercur traverseaza teritoriile Capricornului din 17 decembrie 2014, intr-un tranzit ce accentueaza adeseori influentele venusiene. Comunicarea cu persoanele indragite castiga in claritate si sinceritate, si poti fi inclinat sa te retragi putin din viata sociala pentru a fi impreuna cu acestea ori pentru a revedea, din perspectiva anului 2015, trecutul, cu realizarile si nereusitele sale. Relatiile familale pot avea nevoie de cateva reajustari, iar mama poate necesita o mai mare atentie decat de obicei.

Pe 22 decembrie, este randul Soarelui sa patrunda in zona astrologica a Capricornului si a IV-a casa a Balantei, sa-si astearna lumina si caldura asupra caminului si familiei. Inca o data, te poti simti motivat sa aduci o imbunatatire locuintei tale, si, desi Craciunul este tot mai aproape, te poti implica intr-o vanzare sau o cumparare a unei case. Rudele apropiate nu contenesc sa fie in centrul atentiei tale, indiferent daca petreci mai mult timp cu ele acasa ori le insotesti intr-o excursie sau o calatorie. Oricum, caminul din plan material ori din sufletul tau iti asigura confort afectiv si siguranta emotionala. Treci printr-un interval de timp prielnic trasarii unor planuri pe termen lung care nu au cum sa excluda, desigur, noul an.

Relationarea cu oamenii din imediata ta apropiere, cu cei de care te leaga parteneriate personale, sociale, profesionale si de afaceri sunt caracterizate de o crescanda stabilitate si armonie odata cu acceasi zi de 22 decembrie 2014, ca urmare a revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a VII-a ta casa. Daca ai avut parte pana acum de bruste inchegari si dezintegrari ale unor legaturi de asociere, lucrurile incepe sa se aseze si sa se reinstaleze in matca previzibilului.

In cazul in care aveai impresia ca lucrurile mergeau prea bine in familie, Luna noua, ivita tot pe 22 decembrie in Capricorn, te poate lua prin surprindere cu o problema latenta, cu relevarea unui secret ori cu o izbucnire emotionala a cuiva drag. Poate ca atmosfera este cumva prea tensionata din cauza planurilor si pregatirilor pentru sarbatori! Oricum, pentru a readuce seninatatea, se impune sa ai o minte deschisa, sa te straduiesti sa intelegi si punctele de vedere ale altcuiva si chiar sa recurgi la un gest indraznet, capabil sa ofere solutii satisfacatoare tuturor partilor implicate.

Sfera sociala pare a te atrage intr-un valmasag de evenimente si activitati sub efluviile tranzitului inceput de Saturn, pe 23 decembrie 2014, in Sagetator si a III-a casa a Balantei. Colegii, rudele, prietenii au cu totii sa-ti spuna ceva, sa-ti faca o urare, sa-ti dea o sugestie, iar petrecerile si dicutiile cu oamenii sunt pe cale sa te acapareze. Scurtele calatorii, responsabilitati aparute peste noapte tind sa te solicite din ce in ce mai mult. In aceasta situatie, ai prilejul sa constientizi modul in care comunici cu cei din jurul tau si ai la indemana o serie avantaje datorate schimbului de idei cu altii. Trebuie retinut ca viata intensa in care te atrage Saturn nu se incheie in aceasta luna, punandu-si amprenta asupra ta pentru o lunga perioada.

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Venus in Sagetator persista sa isi arate influentele pana pe 9 decembrie, asa cum am mentionat in Horoscopul dragostei Balantei noiembrie 2014.

Din 5 decembrie, parcursul lui Marte in a V-a ta casa te elibereaza de complexe ori o paguboasa timiditate, iti daruieste indrazneala si libertate de miscare in viata sentimentala. Daca nativii singuri din Balanta par sa se delecteze mai mult in jocurile flirtului, avand numeroase ocazii sa cunoasca persoane atractive, potentiali parteneri de cuplu, cei aflati deja intr-o legatura in doi beneficiaza de prilejul de a reaprinde flacarii iubirii si a insufla o improspatata pasiune in conexiunea cu tovarasul lor de viata.

O sporita receptivitate si tandrete in dragoste isi pun pecetea asupra ta din 10 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului planetei Venus in a IV-a casa a Balantei. Nostalgia ori sentimentalismul nu mai sunt ingradite de luciditate sau un fals simt al ridicolului, iar loialitatea si sensibilitatea emotionala devin jaloane de baza ale vietii tale amoroase.

Uneori, dragostea pare sa-ti joace niste amare renghiuri chiar atunci cand te astepti mai putin, adica in preajma sarbatorilor de iarna. Ei bine, reluarea tranzitului direct al lui Uranus in a VII-a casa a Balantei poate fi asociat cu surprize neplacute, venite din partea unui partener, mai ales daca esti abia la inceput de drum cu acesta intr-o idila si nu ai avut cum sa-l cunosti prea bine pana acum.

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Tranzitul retrograd in care se inscrie din 9 decembrie Jupiter in a XI-a ta casa este oportun unor neasteptate castiguri financiare. Poate ca Mos Craciun iti va darui cu mult mai mult decat ai sperat! Pe de alta parte, este o vreme dificila pentru cautarea unui nou job, pentru progresul in cariera si obtinerea unei promovari profesionale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta noiembrie 2014
Horoscop Balanta decembrie 2014 Horoscop Balanta decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.