Horoscop Fecioara decembrie 2014

Horoscopul Fecioarei decembrie 2014 insista, la inceputul lunii, asupra unei implicari profesionale de bun augur si a cufundarii in lumea ta interioara, care lasa loc, cu timpul, unor tot mai mari oportunitati de a te bucura de viata, a petrece timpul impreuna cu prietenii si oamenii dragi, a redescoperi valorile familiei sau caminului.

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Fecioara
Horoscop Fecioara decembrie 2014
Din 5 decembrie 2014, tranzitul lui Marte in Varsator si a VI-a casa a Fecioarei te indruma sa iei masuri ferme, chiar radicale, legate de starea de sanatate si schimbarea stilului tau de viata. Nu mai vrei sa te lasi purtat pe panta unor obiceiuri nesanatoase, fiind gata sa adopti o dieta si/sau un program de exersare a corpului in stare sa iti imbunatateasca tonusul fizic si mental.

Investigarea profunzimilor sinelui, a valorilor tale spirituale si a modului cum traiesti potrivit lor ajunge in prim plan din 9 decembrie ca urmarea a trecerii lui Jupiter in aspect retrograd in Leu si a XII-a ta casa. Pot sa apara unele probleme cu somnul, dar si o serie de vise si revelatii fascinante, capabile sa iti sugereze aspecte neobisnuite despre personalitatea si viata ta. Misterele dinlauntrul si din afara ta, precum si mesajele daruite de sensibila ta intuitie isi pot gasi exprimarea pe o cale artistica. Acest interval de timp este auspicios cumpararii unei case insa este uneori asociat si cu probleme de sanatate (uneori ale mamei) sau cu necazuri legate de copii.

Creativitatea, mai cu seama intr-un domeniu artistic, iti este stimulata odata cu 10 decembrie 2014, gratie tranzitului lui Venus in Capricorn si a V-a casa a Leului. Pari sa te simti atras de forme de petrecere a timpului liber ceva mai elevate, dar si sa regasesti placerile simple, curate, ale vietii, sa te bucuri de o sporita conexiune cu copiii tai sau ai cuiva apropiat. Venus te inspira sa te plasezi in cea mai potrivita lumina astfel incat sa fii remarcat si sa faci o buna impresie asupra celor din preajma ta.

Prezenta lui Mercur in sectorul astrologic al Capricornului nu conteneste sa iti puna la indemana din 17 decembrie o stralucita abilitate de exprimare a personalitatii, opiniilor si intereselor tale. Bogatele efluvii ale creativitatii tale alunga intunericul din lumea ta interioara, iti faciliteaza inca o data identificarea individualitatii, a resurselor tale interioare, si ii pot face pe oameni sa te redescopere dintr-o perspectiva pozitiva, nebanuita de ei pana in prezent. Cuvintele tale si modalitatile in care te integrezi in sfera sociala sunt incarcate de o mare forta de persuasiune, aducand de partea ta noi si puternici aliati.

Soarele isi croieste si el drum din 22 decembrie 2014 pe taramurile Capricornului si ale celei de-a V-a case a Fecioarei, insistand asupra distractiilor si placerilor existentei, aducandu-si astfel aportul la crearea magicei atmosfere a Craciunului, a sarbatorilor de iarna, in general. Pari sa nu mai ai deloc chef de munca sau de chestiuni serioase, sa fii mai mereu alaturi de prietenii tai, sa ai de ales intre numeroase intalniri si petreceri. Pari sa lasi deoparte orice urma de timiditate si sa traiesti la maximum, sa te apropii neingradit de nimic de oameni si sa-i antrenezi pe cai incitante ale vietii.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din cerurile Capricornului reia tendintele anterioare, si iti da cumva permisiunea sa te joci si sa te distrezi, sa te iei mai putin in serios, sa te debarasezi de tensiunile interioare, sa lasi mai mult loc spontaneitatii si indraznelii atat in sfera profesionala cat si in viata sentimentala.

Se pare ca multe Fecioare sunt inclinate in vremea sarbatorilor de iarna, dar si dupa aceea, sa isi armonizeze relatiile familiale si sa se bucure de siguranta si comoditatea caminului odata cu 23 decembrie 2014, sub impactul tranzitului lui Saturn in Sagetator si a IV-a lor casa. Pana la urma, un autentic Craciun este cel sarbatorit in sanul familiei! Daca serviciul ti-a rapit prea mult timp si prea multa energie pana acum, este cazul sa aduci echilibru in traiul tau, sa le aduci aminte celor dragi de sentimentele si pretuirea pe care le ai fata de ei. Nu trebuie neglijat ca acest tranzit al lui Saturn este asociat si cu o inspirata recladire a fundatiei viitorului tau!

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Influentele lui Neptun si ale lui Venus (pana pe 8 decembrie) continua sa se faca simtite in acesta luna, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Fecioarei noiembrie 2014.

Tranzitul retrograd al lui Jupiter in a XII-a casa a Fecioarei da nastere, odata cu 9 decembrie 2014, unor dificultati in relatiile de cuplu. Unii nativi pot avea impresia ca li se coboara o pacla de pe ochi, descoperindu-si partenerul intr-o lumina neasteptata, nefavorabila. Cei care isi doresc de mult timp o despartire, pot ajunge sa isi vada visul cu ochii.

Viata sentimentala este daruita cu numeroase oportunitati din 10 decembrie, ziua de debut a vizitei lui Venus in a V-a ta casa. Farmecul cu care esti inzestrat te sprijina sa te implici cu usurinta in jocurile mai mult sau mai putin superficiale ale flirtului si dragostei. Te poti trezi in situatia de a fi curtat cu insistenta de mai multi pretendenti la inima ta. Oricum, o poveste de iubire initiata in acest bune auspicii pare sa fie strabatuta de fericire, veselie si sinceritate.

Din 22 decembrie 2014, Uranus revine in turnura directa in Berbec si a VIII-a casa a Fecioarei, scotand la iveala o efervescenta senzualitate, ce tinde sa isi faca loc nemijlocit in viata ta amoroasa si sa iti daruiasca improspatatoare si dulci delicii ale impartasirii erotice.

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Munca devine o prioritate incepand cu 5 decembrie, atunci cand Marte isi face intrarea in a VI-a ta casa. Se pare ca, dintr-o data, ai o multime de facut la serviciu, si ai ambitia sa duci totul la bun sfarsit, de la lucrurile mici, de baza, pana la cele de anvergura. Este posibil sa ai un program zilnic foarte aglomerat, sa trebuiasca sa te ocupi de o sumedenie de proiecte si sarcini profesionale. Poti sa pari imprastiat la prima vedere, dar este necesar sa fii mereu ocupat pentru a pune la treaba intensa energie care te strabate in aceasta perioada.

Luna plina aparuta pe 6 decembrie in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei continua sa instaureze o atmosfera favorabila in cariera, sprijinindu-te in crearea unor contacte utile si prilejuindu-ti aplecarea asupra unor proiecte interesante, incitante. Exista, cu toate acestea, riscul sa iti asumi mai multe decat poti face. Invata cum sa iti ierarhizezi preocuparile profesionale, cum sa te ocupi mai intai de cele mai importante.

Vestea buna din preajma sarbatorilor de iarna este ca Uranus isi paraseste miscarea retrograda in a VIII-a ta casa, netezind calea unei sporite stabilitati finaciare. Asta poate insemna fie ca vei avea la dispozitie indeajuns de multi bani pentru cadourile si petrecerile de Craciun si de Anul Nou, fie ca vei avea capacitatea sa depasesti acesta perioada fara a te ingloda in datorii sau a ramane, la un moment dat, fara nici un sfant.


Copyright  2014© diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara noiembrie 2014
Horoscop Fecioara decembrie 2014 Horoscop Fecioara decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumim Diana ptr. horoscop, te apreciez foarte mult, o casa chiar mi-ar trebui sa-mi cumpar, stau cu parintii.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.