Horoscop Leu decembrie 2014

Horoscopul Leului decembrie 2014 scoate la iveala avantajele asumarii unei atitudini pozitive fata de viata, dar care nu exclude realismul si responsabilitatile majore, intareste relatile de parteneriat, faciliteaza o metamorfoza serioasa a sinelui, inspira eficientizarea demersurilor personale ori profesionale prin punerea in joc atat a perseverentei cat si a unei creativitati bine focalizate.

Horoscop Leu decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Leu
Horoscop Leu decembrie 2014
Ca efect al trigonului dintre Venus si Jupiter din 4 decembrie 2014, optimismul tau devine molipsitor, iar marea ta putere de convingere te ajuta sa iti impui cu usurinta opiniile si interesele. Tinzi sa emani credinta si incredere in tine insuti dar, de asemeni, poti sa cazi in capcana impresiei ca totul ti se cuvine orice ai face, sa te lasi cuprins de indolenta si sa faci prea putine eforturi pentru a-ti transforma visele in realitate. Relationarea cu ceilalti te stimuleaza si iti face placere, mai ales atunci cand te angajezi in discutii pe teme importante, ce se ridica deasupra trivialului zilnic.

Marte patrunde pe 5 decembrie in Varsator si a VII-a casa a Leului, indemnandu-te sa te angajezi din toata inima in responsabilitatile tinand de relatiile tale de parteneriat din plan personal, social si profesional. Ai capacitatea sa intrevezi oportunitatile ce decurg din astfel de asocieri umane, sa dai deoparte un pagubos egoism si sa te concentrezi asupra cooperarii si avantajelor reciproce. Pari sa intelegi ca numai prin unirea fortelor tale cu cele ale cuiva in stare sa-ti merite increderea te poti bucura de mari si stabile realizari.

Pe 6 decembrie 2014, Luna plina din Gemeni si a XI-a ta casa este asociata cu numeroase activitati si evenimente sociale ori profesionale. In acest context, poti fi nevoit sa faci o selectie si sa-ti dedici timpul numai acelor persoane sau aspecte ale vietii care sunt cu adevarat importante pentru tine. In acest fel, ai sansa sa iti imbunatatesti calitatea conexiunilor umane si sa iti pastrezi la un nivel cat mai inalt tonusul fizic si mental.

Din 9 decembrie, Jupiter este retrograd in Leu si intaia ta casa, sugerandu-ti sa te reinventezi dinlauntru catre in afara, din straturile profunde ale personalitatii pana in cele de suprafata. Nu este exclus sa iti reevaluezi sistemul de valori si sa analizezi daca te conformezi, cu onestitate, acestuia. Treci printr-o perioada favorabila initierii unei diete sanatoase, angajarii intr-un program regulat de intretinere fizica, schimbarii look-ului printr-un nou stil de aranjare a parului sau prin adoptarea unui alt gen de vestimentatie. Trebuie, intr-un fel sau altul, sa aduci o innoire fiintei tale in 2015! Te poti bucura de beneficii precum plecarea intr-o lunga calatorie sau planuirea unei oficializari a relatiei tale de cuplu, dar poti avea unele dificultati cu banii sau un plan de afaceri. Atentie la predispozitia de a cheltui sau a manca prea mult!

Mentinerea unei atitudini pozitive fata de viata pare sa aduca norocul de partea ta pe 14 decembrie 2014, sub influenta trigonului Soarelui cu Jupiter. Ai motive de satisfactie sau, cel putin, poti constata disparitia unor tensiuni a relatiilor cu oamenii din jurul tau. Daca o problema persista, este cazul sa iti recastigi increderea in tine si sa vezi partea buna a acesteia. Atat generozitatea ta cat si cea a altora pot transforma aceasta zi in una memorabila.

Eficienta, creativitatea si perseverenta isi sunt buni tovarasi in orice nazuiesti sa faci incepand cu 17 decembrie, atunci cand Mercur isi face intrarea in Capricorn si a VI-a casa a Leului. Ai la indemana o navalnica energie pe care esti gata sa o pui in slujba eliberarii de tot ceea ce iti ingradeste libertatea de miscare si dezvoltarea personala, inclusiv in domeniul profesional ori in dezbararea de niste tabieturi sau obisnuinte paguboase pentru sanatate.

Viata ta devine mai armonioasa si mai echilibrata din 22 decembrie 2014, din cauza revenirii lui Uranus in tranzit direct in Berbec si a IX-a ta casa. Ai potentialul de a aborda cu rabdare si realism orice demers ori initiativa, apreciindu-i cu obiectivitate avantajele si dezavantajele. Chiar daca poti fi tentat, pe mai departe, sa te aventurezi in aspecte inedite ale existentei, nu te mai lasi in voia impulsivitatii si iti acorzi mai inainte indeajuns de mult timp de gandire.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn si a VI-a casa a Leului poate prilejui o serie de neasteptate circumstante asociate cu munca si sanatatea, avand darul de a-ti improspata viata daca esti cu adevarat dornic sa faci o schimbare. Curiozitatea si flexibilitatea mintii iti sunt mai buni aliati decat perseverenta si mentinerea pe carari batatorite. O initiativa legata de dezvoltarea unor noi abilitati personale reprezinta calea cea mai buna de a profita de acest aspect astral.

Saturn parcurge odata cu 23 decembrie 2014 zona astrologica a Sagetatorului si a V-a ta casa, indicand necesitatea de a-ti pune in valoare creativitatea intr-un mod cat mai serios si mai fertil. Totodata, felul cum te bucuri de viata tinde sa piarda din superficialitate si sa te conduca spre tipuri de petrecere a timpului liber mai sobre ori mai elevate. Daca ai copii, esti inclinat sa iti asumi o sporita responsabilitate fata de soarta lor. Nu este timpul potrivit pentru jocuri de noroc sau pentru cheltuirea energiei si resurselor tale interioare pe lucruri lipsite de importanta.

Horoscop Leu decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Influentele astrale din luna trecuta continua sa te influenteze asa cum sunt configurate in Horoscopul dragostei Leului 2014.

Tranzitul planetei Marte in cea de-a VII-a ta casa tinde sa dea nastere odata cu 5 decembrie 2014 unor dese dar mici certuri cu partenerul tau de cuplu. Pot fi la mijloc neintelegeri legate de pregatirea pentru apropiatele sarbatorii de iarna, dar ai abilitatea sa le pui capat cu diplomatie, apeland la negocieri si compromisuri. Perspectiva inceperii unui nou an poate sa-i convinga pe nativii singuri din Leu sa se dezbare de superficialitate si sa caute sa se implice intr-o poveste de dragoste serioasa!

Din 10 decembrie, Venus strabate sectorul astrologic al Capricornului si al celei de-a VI-a case a Leului, intr-o calatorie ce tinteste sa iti impleteasca viata sentimentala cu cea profesionala. In aceasta conjunctura astrologica, este posibil sa ai parte de beneficii in munca ori in afaceri prin intermediul tovarasului tau de viata, sa intalnesti un potential partener in mediul tau profesional sau ocupational. Nu trebuie trecut cu vederea totusi ca unii nativi par sa capete o perspectiva mai rece, mai interesata fata de dragoste, fara a mai iubi de dragul iubirii, ci straduindu-se sa caute valori obiective ale unui posibil partener de viata.

Fructele dragostei sunt mai dulci dar si mai putin accesibile odata cu 23 decembrie 2014. Prezenta lui Saturn in a V-a casa a Leului pune accentul asupra stabilitatii si onestitatii din legaturile de cuplu deja inchegate. Daca nu ai inca un partener, il poti afla in persoana cuiva mai in varsta decat tine sau a cuiva inzestrat cu o evidenta maturitate in abordarea vietii sentimentale.

Horoscop Leu decembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Banii par sa-ti intre cu usurinta in buzunare pe 4 decembrie, gratie trigonului lui Venus cu Jupiter, insa trebuie sa te dezbari de o oarecare nonsalanta si sa veghezi cu grija asupra responsabilitatilor tale financiare.

O atmosfera cordiala, armonioasa si prielnica colaborarii se instaleaza in sfera ta profesionala incepand cu 10 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a X-a ta casa. Pari sa fii apreciat intr-o sporita masura si sa socializezi mai mult decat de obicei la serviciu, dar este necesar sa nu te lasi distras de la sarcinile tale de baza.

Mercur in trigon cu Jupiter pe 12 decembrie 2014 te sprijina sa iti dezvalui imaginea de ansamblu a proiectelor tale financiare sau de afaceri. Fii totusi atent sa nu neglijezi niste detalii importante! In acelasi timp, poti fi inclinat sa iti exagerezi potentialul ori beneficiile planurilor tale in fata unor persoane din imediata ta apropiere, sa faci niste promisiuni greu daca nu imposibil de implinit. Poti sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri prin oras pentru a face fata unor obligatii.

Din 22 decembrie, Soarele tranziteaza Capricornul si a VI-a casa a Leului, punandu-si in mod special amprenta asupra muncii tale. Nu mai pofta de joaca atunci cand este vorba despe cariera ta, si pari sa indeplinesti fara mari eforturi niste sarcini ori proiecte laborioase gratie intensei tale focalizari si a marii atentii pe care o dai detaliilor. Este o vreme de bun augur pentru lucrari de mai mica anvergura intrucat iti poate fi greu sa vezi lucrurile dintr-o larga perspectiva. Pe de alta parte, perfectionimsul care te strabate acum iti este oportun mai degraba muncii individuale si nu implicarii in cooperari.


Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu noiembrie 2014
Horoscop Leu decembrie 2014 Horoscop Leu decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.