Horoscop decembrie 2014 - Toate zodiile

Horoscopul decembrie 2014 aduce, in general, vesti bune legate de sarbatorile de iarna pentru nativii din toate zodiile. Ce-i drept, uneori, puteam avea un gust amar atunci cand Mos Craciun nu ne ofera exact cadourile pe care ni le dorim din toata inima, dar poate ca el stie mai bine decat noi ce ne trebuie si ce ni se potriveste cu adevarat.

Horoscop decembrie 2014
Horoscop decembrie 2014 - Toate zodiile
Horoscopul Sagetatorului decembrie 2014 scoate la iveala sansa de a profita intr-o sporita masura de interactiunea cu cei din jur, a  angajarii cu responsabilitate in viata sentimentala si profesionala, si a-l obliga pe Mos Craciun sa-si scoata din sac niste cadouri mult dorite atat de tine cat si de cei dragi!

Horoscopul Capricornului decembrie 2014 anticipeaza o benefica improspatare a imaginii personale oferite lumii si a tipului de abordare a oamenilor. Ai prilejul de a-ti impune personalitatea, a te mobiliza asupra telurilor tale si a te face placut si apreciat de cei din jurul tau. Mai mult decat atat, relatia cu famila se amelioreaza si iti ofera astfel inca o promisiune a unor sarbatori de iarna fericite.

Horoscopul Varsatorului decembrie 2014 marturiseste despre o inalta vitalitate ce trebuie neaparat exploatata, o vreme a placerilor dar si a punerii la punct a unor parteneriate din toate aspectele vietii tale, dezideratele de a-ti filtra navalnicile amintiri pe cale sa te asalteze, a nu te lasa in voia intereselor altora si a-ti readuce in minte cine sunt oamenii cu adevarat importanti pentru tine.

Horoscopul Pestilor decembrie 2014 aseaza la loc de cinste imaginatia, creativitatea si intuitia, atuuri de baza in afirmarea personalitatii si promovarea intereselor tale in aceasta perioada. Reflectia asupra trecutului, dar mai ales asupra viitorului, este o preocupare prioritara, specifica intrarii intr-un nou an, dar aceasta nu te impiedica deloc sa te angajezi intr-o tumultoasa si fericita interactiune sociala ce se potriveste de minune sarbatorilor de iarna.

Horoscopul Berbecului decembrie 2014 te focalizeaza asupra unor serioase proiecte de viitor, carora esti in stare sa te dedici cu perseverenta, responsabilitate si o mare forta interioara. Desi o creativitate jucausa este in masura sa-ti deschida nebanuite fatete ale lumii, viata ta se bucura de stabilitate si poate avea de castigat de pe urma unor conjuncturi profesionale in general favorabile.

Horoscopul Taurului decembrie 2014 pune accentul pe o viguroasa si realista motivare de a te concentra asupra proiectelor tale de capatai, armonizarea relatiilor familiale, respectul fata de valorile si punctele de vedere ale oamenilor din jurul tau si aspiratiei de a te indeparta de monotonia cotidiana si a te dedica unor aspecte incitante si inedite ale lumii.

Horoscopul Gemenilor decembrie 2014 prefigureaza nazuinta desprinderii de cenusiul cotidianului si avantarea spre noi si  incitante taramuri ale lumii exterioare si interioare, reevaluarea personalitatii, interactiunii cu oamenii si telurilor personale din perspectiva inceperii unui nou an, invigorarea prieteniilor si relatiilor de parteneriat si o viata sentimentala ce impune serioase si hotaratoare decizii legate de viitor.

Horoscopul Racului decembrie 2014 marturiseste despre o viguroasa mobilizare spre  metamorfozarea sinelui si a existentei, ameliorarea relatiilor familiale si o viata sociala de bun augur, cu avantaje izvorate mai ales din legaturile de parteneriat, ce nu exclude totusi necesitatea impunerii cu fermitate a intereselor si opiniilor personale.

Horoscopul Leului decembrie 2014 scoate la iveala avantajele asumarii unei atitudini pozitive fata de viata, dar care nu exclude realismul si responsabilitatile majore, intareste relatile de parteneriat, faciliteaza o metamorfoza serioasa a sinelui, inspira eficientizarea demersurilor personale ori profesionale prin punerea in joc atat a perseverentei cat si a unei creativitati bine focalizate.

Horoscopul Fecioarei decembrie 2014 insista, la inceputul lunii, asupra unei implicari profesionale de bun augur si a cufundarii in lumea ta interioara, care lasa loc, cu timpul, unor tot mai mari oportunitati de a te bucura de viata, a petrece timpul impreuna cu prietenii si oamenii dragi, a redescoperi valorile familiei sau caminului.  http://www.diane.ro/2014/11/horoscop-fecioara-decembrie-2014.html

Horoscopul Balantei decembrie 2014 vesteste o puternica afirmare a creativitatii tale mai curand in sectoare neconventionale ale vietii personale, o regandire a destinului tau si a rolului tau in existenta altor oameni, o bogata interactiune sociala, o stabilizare si armonizare a relatiilor familiale ce nu exclude totusi cateva surprize.

Potrivit horoscopului Scorpionului decembrie 2014, inceputul lunii este marcat de prudenta, conservatorism si o oarecare retragere din lume, dar acest tendinte dispar odata cu timpul, facand loc unei crescande interactiuni cu lumea. Oportunitatile oferite de agilitatea mintii tale si simtul tau de adaptare, discutiile fertile cu cei din jur si implicarea in diverse evenimente se reflecta intr-o viata sociala si profesionala din ce in ce mai favorabila.
Horoscop decembrie 2014 - Toate zodiile Horoscop decembrie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. ati scris de 2 ori horoscopul pt balanta si pt fecioara niciodata. Va rog sa corectati

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.