Horoscop Sagetator 2015

Horoscopul Sagetatorului 2015 anticipeaza un an oportun reevaluarii si punerii la treaba a inzestrarilor si calitatilor personale, regasirii in mijlocul familie sau caminului, unor transformari surprinzatoare avand capacitatea sa-ti dezvaluie aspecte nebanuite ale sinelui si noi cai de a te bucura de deliciile existentei. Ai sansa sa iti revizuiesti imaginea exterioara si modul cum interactionezi pe plan social, sa profiti de oportunitati legate de calatorii si studii, dar este necesar sa te feresti uneori de asumarea unei atitudini negative fata de lume ori fata de tine insuti.

Horoscop Sagetator 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Sagetator
Horoscop Sagetator 2015
In 2015, Pluton parcurge pe mai departe taramurile Capricornului, daruindu-ti indicii pretioase despre resursele interioare ori talentele tale ascunse sau insuficient exploatate, mai cu seama prin mijlocirea unor circumstante de viata ce te pot sili sa iti revezi sistemul de valori. Daca reusesti sa realizezi ceea ce este cu adevarat important pentru tine, poti capata o noua perspectiva despre lume si despre tine insuti, ce are potentialul sa iti puna la dispozitie un nebanuit arsenal de atuuri ale personalitatii si eficiente mijloace de a-ti atinge telurile.

Prezenta lui Neptun in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului continua sa iti reactualizeze trecutul, sa iti atraga atentia asupra mostenirii tale spirituale, a felului cum te-ai format inca din copilarie. Treci printr-un ciclu favorabil revitalizarii relatiilor familiale, dar si renovarii casei sau constructiei unei noi locuinte, in incercarea de a pune in practica ideile tale despre cum ar trebui sa arate caminul ideal. Este necesar totusi sa fii cat se poate de realist si sa nu te lasi insufletit de idealuri  de neatins referitoare la casa si familia ta. E posibil sa faci un sacrificiu pentru o persoana apropiata, dar se impune sa fii cu ochii in patru astfel incat sa constientizezi daca cineva incearca sa profite de tine. Mama poate avea mai multa nevoie de tine din cauza unei probleme emotionale sau de sanatate. Dincolo de toate, Neptun are telul de a-ti darui liniste spirituala, seninatate a mintii si intelegere fata de oamenii dragi. Nu trebuiesc uitate insa efectele negative ce insotesc uneori acest aspect astral. Mai cu seama in intervalul 11 iunie - 18 noiembrie, de-a lungul caruia Neptun este retrograd in Pesti, viata de familie poate fi derutanta din cauza complexitatii sale, poti fi cuprins de nazuinta de a te refugia in trecut si a neglija necesitatile prezentului, trebuie sa fii atent la posibilitatea de a te minti sau a fi mintit de persoane din jurul tau, de a te angaja intr-un proiect iluzoriu legat de locuinta, familie sau o investitie imobiliara.

Uranus ramane pana in 2019 in Berbec si a V-a casa a Sagetatorului, invigorandu-ti latura creativa si cea romantica, placerea de a redescoperi copilul din tine, si punand accentul pe o schimbare uneori dramatica a acestor dimensiuni ale existentei tale. Este posibil sa fii expus unor transformari neasteptate, unor noi si surprinzatoare experiente de viata avand darul sa iti deschida ochii asupra unor inedite cai de a-ti intelege unicitatea si potentialul creator. Unele situatii provocate de Uranus te pot sili sa iti canalizezi energia spre zone ale lumii neexplorate inca. Este de asteptat sa iti extinzi viziunea despre felul cum te poti bucura de viata, sa experimentezi noi hobby-uri si modalitati de a te distra, indiferent cat de stranii pot sa para la prima vedere. In acest mod, Uranus tinteste sa iti deschida mintea, sa te inspire sa iti extinzi orizonturile cunoasterii universului si ale propriei persoane. Uneori, indeosebi intre 25 iulie si 25 decembrie 2015, in decursul miscarii sale retrograde, Uranus pare sa nu iti refuze aproape nimic, insa te poate orbi fata de felul in care fericirea ta ii afecteaza negativ pe cei din preajma ta. Tot acum, incapatanarea si inclinatia de a te plictisi foarte repede te pot determina sa faci schimbari bruste si nu indeajuns de mult cugetate ale traiului zilnic si ale cercului tau social. Daca ai copii, nu este exclus ca acestia sa simta nevoia sa le acorzi mai multa libertate sau sa se revolte in cazul in care li se pare ca sunt ingraditi.

Pana pe 14 martie si odata cu 18 septembrie 2015, Saturn tranziteaza direct sectorul astrologic al Sagetatorului si al primei tale case, intr-o calatorie ce aduce in prim plan intrebari importante despre tine insuti, despre cine esti in esenta, care sunt veritabilele tale credinte, cum te descurci in lume. Poti sa investighezi ce impact au asupra celorlalti imbracamintea ta, stilul tau de par, personalitatea ta si imaginea ta personala. Scopul lui Jupiter este, in cele din urma, sa iti mareasca increderea in tine insuti, sa iti puna in fata cat mai multe variante ale fiintei tale, sa te indrume cum sa-ti pui in evidenta calitatile.

In perioada 14 martie - 15 iunie 2015, Saturn devine retrograd in a cea dintai casa a Sagetatorului, intensificandu-ti predispozitia de a fi critic fata de tine insuti si a-ti gasi de unul singur nod in papura. Mai mult decat atat, persoanele din imediata ta apropiere par a te judeca uneori pe nedrept sau a te critica peste masura pentru comportamentul si felul tau de a fi.

Saturn traverseaza teritoriile Scorpionului si ale celei de-a XII-a tale case intre 15 iunie si 18 septembrie, aducandu-te in preajma unei atitudini negativiste, uneori chiar autodistructive, si chiar a deprimarii mai ales pana pe 1 august 2015, in decursul tranzitului sau retrograd. Trebuie sa iti tii in frau predilectia de a gandi ca viata nu este dreapta cu tine si ca nu esti decat o victima a conjuncturilor nefavorabile. Mai presus de orice, trebuie sa nu-ti pierzi sperantele si sa te straduiesti sa-ti readuci in minte marile tale realizari si punctele forte ale personalitatii. Este necesar sa iti dezvalui legatura dintre evenimentele actuale si cele trecute, sa redescoperi relationarea dintre cauza si efect, si sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale viitoare. Prin acest tranzit, poti deprinde sa abordezi existenta cu mai multa intelepciune, maturitate sau seriozitate. Unii astrologi considera ca aceasta conjunctura astrala poate fi dificila din cauza asocierii celei de-a XII-a case cu subconstientul si cu ceea ce este pitit in el, aceasta casa simbolizand ceea ce nu constientizezi despre tine insuti si preferi sa ascunzi de altii, dar in special de tine insuti. Daca iti iei inima in dinti, ai sansa sa iti scoti la iveala temerile cele mai adanci, modul cum poate ca te sabotezi pe tine insuti si aspectele interioare care iti stanjenesc evolutia personala. Nu cade in greseala de a te izola de oamenii care tin la tine!

Un anume neastampar greu de controlat si o stare de spirit cumva negativa par sa isi puna amprenta ta in primele trei luni ale anului 2015, atunci cand Jupiter este in turnura retrograda in Leu si a IX-a casa a Sagetatorului. Nu te lasa stapanit de o paguboasa incapatanare sau de ganduri obsesive. Chiar daca de multe ori ai dreptate, nu ai cum sa fii detinatorul tuturor adevarurilor lumii. Fii ingaduitor fata de altii si vei reusi sa te faci ascultat mai mult de oameni in general, de cei care iti sunt aproape in special.

Din fericire, incepand cu 8 aprilie si pana pe 8 august 2015, Jupiter revine in aspect direct in Leu, punandu-ti la indemana mari oportunitati prin mijlocirea calatoriilor, limbilor straine, oamenilor de pe alte meridiane ale pamantului, turismului, culturii, politicii, mass mediei si studiilor universitare. Strabatut de un frematator simt al aventurii, ai prilejul sa-ti largesti perspectivele intelectuale, sa iti creezi o noua viata, o noua filosofie de viata, sa acumulezi experienta prin lectura sau prin vizitarea unor locuri indepartate si incitante. Optimismul iti este un bun aliat, norocul te insoteste la teste ori examene, si iti surade mai cu seama atunci cand te desprinzi de ritmurile cenusii ale cotidianului.

Horoscop Sagetator 2015 - Horoscop dragoste

Nestatornicia sau capriciile in dragoste reprezinta aspectele negative spre care te poate atrage Uranus in calatoria sa in a cincea casa a Sagetatorului. Unii nativi din aceasta zodie se pot detasa emotional de partenerul lor, dorind sa aiba o mai mare libertate de miscare si chiar sa calce stramb in unele cazuri, incercand sa evite responsabilitatile inerente dintr-o autentica legatura de cuplu. Sagetatorii singuri pot avea tendinta sa se avante intr-o iubire mai curand platonica, alaturi de cineva care sa le fie mai degraba camarad decat iubit(a). De asemeni, exista posibilitatea sa faca o brusca pasiune pentru o persoana de care ii lega pana acum o legatura de prietenie. Oricum, de cele mai multe ori, o poveste de dragoste este pe cale sa inceapa navalnic, atunci cand se asteapta cel mai putin, mai ales impreuna cu cineva cumva original, excentric, independent, nonconformist, iesit din comun. Atentie la predispozitia de a te indragosti de o persoana care este deja intr-o relatie de cuplu sau la cea de a zbura din floare in floare fara a te atasa afectiv de cineva cu adevarat.

Horoscop Sagetator 2015 - Horoscop bani si munca

Tranzitul lui Pluton in a II-a casa a Sagetatorului te poate ajuta sa iti ridici nivelul de trai, sa castigi mai multi bani, dar nu printr-o norocoasa interventie a destinului, printr-o mostenire ori un bilet la loto, ci ca urmare a unei munci asidue, perseverente. Capacitatea de a iti mari simtitor contul din banca, a-ti ameliora situatia financiara iti poate mari increderea in tine insuti si in resursele tale interioare. Cu toate acestea, in special in intervalul 16 aprilie -24 septembrie, atunci cand Pluton este retrograd in Capricorn, te poti confrunta cu crize ori probleme banesti, ce au scopul sa-ti atraga atentia asupra unei superficialitati, neseriozitati ori iresponsabilitati din plan financiar. Este vorba, asadar, despre lectii ale lui Pluton care, daca sunt bine invatate, au capacitatea sa te conduca spre o abordare mai eficienta a chestiunilor legate de bani. Unii nativi din Sagetatori pot fi stabatuti de tendinta de a gandi totul prin prisma banilor, a deveni sclavii banilor si a indeparta astfel de ei oameni indragiti, prieteni vechi, de nadejde.

Odata cu 8 august 2015, Jupiter paseste in Fecioara si a X-a ta casa, netezindu-ti si el calea reusitelor in sfera sociala si atingerii obiectivelor din sfera profesionala. Jupiter te mobilizeaza si te motiveaza sa muncesti din greu, sa nu te dai inapoi de la nimic pentru a te afirma la serviciu, dar iti si indeparteaza din drum obstacole ca pareau a fi de nedepasit pana acum.

Fii prevazator fata de cuadratul lui Saturn cu Neptun din 26 noiembrie 2015, ce tinde a te face sa cazi prada unor dezamagiri din pricina impactului dintre realitate si unele iluzii referitoare la cariera ta. Cu cat te lasi mai putin purtat de valurile idealismului, inclusiv in opiniile despre niste colegi ori colaboratori, cu atat esti mai ferit de efectele negative ale acestui cuadrat. Oricum, acest aspect astrologic pare sa-ti puna la incercare credintele tale cele mai adanci. O serie de informatii ce ies acum la lumina iti pot lasa un gust amar, dezvaluindu-ti lipsa de onestitate a unor oameni in care te incredereai sau un sir de obiective nerealiste din plan profesional.

Horoscop Sagetator 2015 - Horoscop sanatate

In general, anul 2015 nu anunta mari probleme din punct de vedere al starii de sanatate. Este important sa acorzi timpul cuvenit relaxarii si odihnei, reimprospatarii trupului si sufletului, putand astfel sa iti mentii o atitudine pozitiva in decursul intregului an. Pot apare unele afectiuni, mai cu seama pe fond nervos in cea de-a doua jumatate a lui 2015. Ai mare grija in special catre sfarsitul toameni, atunci cand cuadratul dintre Saturn si Neptun pare sa-ti scada nivelul energetic si sa te predispuna unei oboseli cronice, unor alergii si infectii.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Sagetator 2015 Horoscop Sagetator 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Diana, te rog mult sa publici si horoscopul pentru varsator! Multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi public Capricornul. Sper ca maine sa finalizez Varsatorul.

      Ștergere
  2. Multumesc mult, Diana! Felicitari pentru blog si mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam cu totii sa apara cat mai repede si horoscopul pt restul zodiilor :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si taurul nul publici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taurul este publicat de mult. Verifica rubrica "Articole populare' din stanga, unde gasesti "Horoscop 2015- Toate zodiile."

      Ștergere

Un produs Blogger.