Horoscop Balanta ianuarie 2015

Horoscopul Balantei ianuarie 2015 aduce in prim plan un bogat si fertil aflux creativ, o calda si sprintara interactiune sociala si o serie de oportunitati atat in viata sentimentala, cat si in cea profesionala.

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Balanta
Horoscop Balanta ianuarie 2015
Venus isi face intrarea, incepand cu 3 ianuarie 2015, in Varsator si a V-a casa a Balantei, intr-un tranzit ce iti stimuleaza creativitatea si talentele artistice. Inspiratia tinde sa-ti dezvaluie aspecte neobisnuite ale lumii si sinelui, si poti fi strabatut de o autentica spontaneitate gratie regasirii copilului dinlauntrul tau.

Din 5 ianuarie 2015, Mercur isi croieste drum pe teritoriile Varsatorului si ale celei de-a V-a tale case, ajutandu-te sa aduci la lumina o efervescenta expresivitate creativa. Pari sa fii mandru de ideile tale si sa ti le expui cu putere de convingere altora. Cuvintele tale mestesugite si un vioi simt al umorului sunt in masura sa-i incante pe cei din jurul tau. Poti simti nevoia sa te angajezi in competitii intelectuale, in jocuri ale mintii capabile sa iti satisfaca neastamparul gandirii.

Periplul initiat de Marte, pe 12 ianuarie, in Pesti si a VI-a casa a Balantei, iti atrage atentia asupra unei eventuale probleme de sanatate provocata de tensiunea de la locul de munca sau de stresul asociat cu o suprasolicitare profesionala. Se impune sa iti acorzi mai mult timp relaxarii, odihnei, si sa nu neglijezi miscarea in aer liber.

Luna noua aparuta pe 20 ianuarie in cerurile Varsatorului da amploare tendintelor venusiene. Increderea in tine insuti iti sclipeste, cumva ghidusa, in ochi! Este vremea sa dai cep resurselor tale interioare, sa arati de ce esti in stare si iti depasesti o oarecare timiditate ori nesiguranta. Un bun prieten pare sa te faca sa iti constientizezi valoarea in viata personala si cea profesionala.

Dorinta de a te distra si a presara sarea si piperul imprevizibilului si bucuriei peste viata de zi cu zi nu iti da pace odata cu aceeasi zi de 20 ianuarie 2015, sub impactul tranzitului Soarelui in Varsator si a V-a casa ta casa. Motivat sa fii luat in seama si apreciat, pari sa te lansezi in numeroase initiative avand darul de a-i face pe cei din jurul tau sa se simta cat mai bine. Este de asteptat sa fii amator mai mult decat altadata sa te implici in jocuri, sa practici un sport sau sa-ti petreci timpul liber cu copiii tai sau cu cei ai unei persoane apropiate.

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Uranus in Berbec, cel al lui Marte in Varsator (pana pe 12 ianuarie) si cel al lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) isi continua influentele, asa cum se arata in Horoscopul dragostei Balantei decembrie 2014.

Dragostea isi reintra in drepturi pe deplin din 3 ianuarie, ca urmare a parcursului lui Venus in a V-a ta casa. Treci printr-o perioada oportuna intalnirii unor persoane speciale, fermecatoare, capabile sa iti starneasca incandescente simtaminte. Te poti simti patruns de o dispozitie romantica cumva jucausa, nazuind sa traiesti iubirea in toata gama sa de emotii si sentimente. Atractivitatea care te invaluie acum iti creaza multiple oportunitati amoroase, putand ajunge adeseori in postura de vanat, si nu de vanator, in haituirile subtile ale flirtului si ale dragostei.

Mercur calatoreste, odata cu 5 ianuarie, in acelasi sector astrologic. In acest context, conexiunea cu persoana iubita nu mai este stanjenita de nici un fel de bariere interioare si exterioare, prilejuind o sincera si benefica deschidere a unuia catre celalalt. Pe de alta parte, nativii singuri par a fi ispititi in iubire catre cineva in stare sa le sustina si sa le inspire o continua incitare mentala, intelectuala, mai curand decat una pasionala.

Viata sentimentala interfereaza cu cea profesionala de-a lungul vizitei lui Venus in a VI-a casa a Balantei. Planeta dragostei te determina sa iti contabalansezi afectiunea cu o mare luciditate. Daca te lasi tentat totusi de o idila, aceasta pare sa aiba loc impreuna cu cineva avand tangente cu serviciul tau ori cu principalul tau domeniu ocupational.

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Pe 5 ianuarie, Luna plina din Rac si a X-a casa a Balantei insista asupra vietii profesionale. Pari sa fii lua in vizor de catre sefi si sa ai mai multa treaba de facut decat altadata. Jobul iti acapareaza atentia si constituie, se pare, o adevarata prioritate. Daca esti pus in fata unor mari incercari la serviciu, nu ceda tentatiei de a face valva, si concentreaza-te mai degraba, in tacere, pe ceea ce ai de facut in viitor, indiferent daca ramai ori nu in acelasi job.

Prezenta lui Marte in a VI-a ta casa indica, din 12 ianuarie, asumarea unei atitudini mai hotarate in tot ceea ce tine de sfera profesionala. Este posibil sa ti se solicite parerea sau contributia intr-o importanta chestiune, si poti face mari pasi inainte in evolutia carierei. Daca actualul tau job nu te satisface, poti fi decis sa iti cauti un alt serviciu.

Armonia si cordialitatea in zona profesionala sunt repere de baza ale tranzitului pornit de Venus, pe 27 ianuarie 2015, in Pesti si a VI-a casa a Balantei. Desi poti avea inclinatia sa imbini munca cu placerea, pari sa fii tot mai apreciat si mai respectat de catre colegi si superiori. Oricum, dai dovada de un sporit spirit de echipa si tinzi sa fii mult mai cooperant si mai amabil cu oamenii de care te leaga profesiunea.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta decembrie 2014
Horoscop Balanta ianuarie 2015 Horoscop Balanta ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.