Horoscop Capricorn 2015

Horoscopul Capricornului 2015 anunta o metamorfoza a personalitatii, revitalizarea simtamantului ca poti reusi in viata gratie valorilor tale personale, orientarea spre inalte idealuri spirituale, reconfigurarea relatiilor familiale si a celor cu prietenii, crearea unor puternice aliante si mari realizari facilitate in special de asumarea unui autentic spirit de echipa.

Horoscop Capricorn 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - capricorn
Horoscop Capricorn 2015
In 2015, Pluton parcurge pe mai departe sectorul astrologic al Capricornului si al primei tale case. Daca stii cum sa folosesti aceasta influenta astrala, iti poti intari tenacitatea in abordarea chestiunilor financiare, vietii sentimentale si sociale. Pluton te  sprijina sa faci diferenta intre aspectele pozitive si cele negative ale personalitatii tale, sa te inarmezi cu o sporita responsabilitate, motivare, ambitie autodisciplina si discernamant. In acest fel, ai sansa sa descoperi cine esti cu adevarat si sa corectezi greselile ce iti ingradesc succesele, mai ales daca ai o scazuta incredere in tine insuti si ai credinta ca nu esti destul de bun pentru a reusi in viata. Poti, de asemenea, sa te confrunti cu obsesia de a-i conduce pe cei din preajma ta. Pluton are putinta sa-ti releve comportamentul negativ neconstientizat, sa te determine sa-ti examinezi cu grija interactiunea cu oamenii si sa faci schimbari majore in aceasta privinta. El poate provoca demolari si recladiri in toate dimensiunile existentei tale, o serie de transformari pe care probabil ai inceput sa le simti inca din 2008, atunci cand aceasta planeta a intrat in Capricorn. Poti, astfel, sa fii imboldit sa faci niste schimbari legate de trupul tau si imaginea pe care o oferi lumii, pentru a intelege, in cele din urma, ca ceea ce conteaza cu adevarat este, de fapt, metamorfoza personalitatii tale. Nu este exclus sa treci printr-un soi de renastere, sa iti asumi, in timp, o noua identitate sau individualitate, fortat poate si de notabile experiente de viata. Oricum, in acest fel, iti poti scoate la suprafata talente si resurse interioare ascunse ori uitate, capabile sa-ti mareasca eficienta in atingerea telurilor tale. In special in decursul tranzitului retrograd al lui Pluton, intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, este posibil sa te angajezi in confruntari cu cei din jur, fie din cauza ca incerci sa-i schimbi pe altii in loc sa te concentrezi asupra transformarii tale, fie pentru ca unii oameni nu se pot acomoda cu noua si mai puternica ta personalitate.

Neptun ramane prezent si in acest an in Pesti si a III-a casa a Capricornului, inspirandu-ti inalte idealuri, mai ales spirituale, inzestrandu-te cu intuitie, imaginatie, toleranta si compasiune in comunicarea cu oamenii. Pari sa fii mai sensibil din punct de vedere emotional fata de evenimentele si situatiile din traiul zilnic, si iti poate fi greu sa te implici in aspectele practice ale existentei. In acest context, se impune sa fii cat mai organizat si mai disciplinat, sa te straduiesti sa te exprimi cat mai clar, la obiect, in interactiunea sociala, cu deosebire in perioada 11 iunie-18 noiembrie 2015, atunci cand Neptun se inscrie intr-o miscare retrograda. Este o perioada de-a lungul careia poti fi mai usor inselat de persoane rauvoitoare, pari sa fii inclinat sa daruiesti cu mult mai mult decat primesti, iar relatile cu rudele si prietenii pot fi invaluite intr-o ceata de confuzie si neintelegere. Cu atat mai mult trebuie sa-ti alegi cu grija cuvintele si gesturile cu cat poti fi gresit judecat sau inteles de catre ceilalti. Orice fel de afaceri, negocieri si contracte trebuie sa fie evaluate cu prudenta si rabdare. Intuitia iti este un aliat de nadejde, dar este necesar sa o insotesti cu o ratiune cat se poate de rece. Poti sa te dedici, cu pasiune, unor incursiuni spirituale sau chiar religioase, sa iti directionezi inspiratia spre creatii dintr-un domeniu artistic.

Reimprospatarea sau regandirea relatiilor familiale nu inceteaza sa te marcheze in 2015 sub impactul tranzitului lui Uranus in Berbec si a IV-a casa a Capricornului. Sunt posibile unele schimbari legate de casa si familie, izvorate si din nevoia ta imperioasa de a te bucura de o sporita libertate individuala. Uneori, Uranus te ajuta sa te schimbi din interior catre in afara, punandu-ti la dispozitie nu atat o libertate exterioara, cat una interioara, emotionala, ce te poate face sa te desprinzi de o dependenta de ordin afectiv. Ai prilejul, in acest fel, sa-ti afli autenticitatea universului interior, sa inveti cum sa-ti exprimi sentimentele fara sa mai fii impovarat de complexe ori de opiniile altora. Pe de alta parte, vechi amintiri, mai ales din copilarie, sunt pe cale sa fie intelese sau reinterpretate. Plictisit sau chiar iritat de vechiul mobilier sau aranjament al locuintei, poti fi interesat sa dai noua fata casei sau sa te muti intr-o alta, mai spatioasa, in care sa nu mai ai sentimentul ca esti ingradit ori ingramadit.
Este posibil sa parasesti casa parinteasca sau sa te indepartezi, nu neaparat afectiv, de parinti. Uranus incearca sa te faca sa intelegi ca nu poti trai asa cum se asteapta altii si ca trebuie sa te detasezi de orice iti limiteaza independenta. Din 25 iulie pana pe 25 decembrie 2015, parcursul retrograd al lui Uranus poate acutiza influentele anterioare. In special nativii tineri din Capricorn pot fi tentati sa se revolte, sa isi schimbe radical parerile despre familie ori relatia lor cu aceasta, sa isi ia destinul in propriile maini si sa rupa lanturile unor constrangeri reale sau inchipuite impuse de parintii lor. Alti Capricorni pot fi pusi in fata unor surprinzatoare schimbari a relatiei dintre parintii lor ori se pot opune cu vehementa intrarii in familie (poate printr-o casatorie) a unor oameni pe care nu ii considera a fi de calitate.

Saturn parcurge zona astrologica a Sagetatorului si a XII-a casa a Capricornului in primele cinci luni si jumatate ale anului si incepand cu 18 septembrie 2015, intr-un tranzit ce iti indica in ce mod iti poti regasi forta si pacea interioara, capacitatea de a te descurca indiferent ce iti aseaza in cale viata. Saturn nu face lucrul acesta cu menajamente, ci te forteaza sa iti revezi si regandesti atitudinea fata de existenta, tendintele autodistructive, dependentele si instinctul de autoaparare. Pari sa te lovesti mai des de conventiile si birocratia societatii, dar si de evenimente si conjuncturi misterioase, guvernate de forte latente, bine ascunse. Cum spuneam, presiunea exercitata de Saturn nu este deloc neglijabila, si trebuie sa iti supraveghezi inclinatia de a cade prada depresiei sau pesimismului, mai ales intre 14 martie si 15 iunie 2015, in timpul tranzitului retrograd al acestuia.

Din 15 iunie si pana pe 1 august 2015, Saturn retrograd in Scorpion si a XI-a casa a Capricornului iti insufla tendinta de a constientiza cu limpezime cu cine interactionezi in societate, cine iti sunt adevaratii prieteni si daca nu cumva unii asa-zisi amici iti irosesc timpul si energia. Poti intalni situatii dificile sau neplacute asociate cu oameni apropiati ori membri ai unui grup social caruia ii apartii, avand harul de a te ajuta sa te lamuresti in cine poti avea incredere si in cine nu.

In intervalul 1 august-18 septembrie 2015, Saturn revine in tranzit direct in Scorpion. Poti constata, cu acest prilej, ca ai ramas inconjurat de mai putini prieteni, dar ca acestia sunt puternici, onesti si mereu gata sa iti fie alaturi la greu si la bine. Poti fi strabatut de numeroase idei generoase, focalizate asupra unei cauze comune sau a unui scop nobil, pe care ai posibilitatea sa il materializezi impreuna cu aliati devotati. Totodata, ai capacitatea si vointa sa-ti armonizezi telurile, visurile si aspiratiile cu cele ale altora. Poti avea rezultate importante gratie colaborarii, incadrarii intr-o munca de echipa.

Jupiter este retrograd in Leu in primele trei lunii ale anului, intr-o perioada in care poti fi tentat sa-ti exagerezi fara nici un rost eventuale probleme ori dileme asociate cu banii sau dragostea. Pot iesi la iveala o serie de emotii si simtaminte reprimate, secrete ori chestiuni jenante, adanc ingropate pana acum in subconstient.

Pe 8 aprilie 2015, Jupiter se intoarce in turnura directa in Leu si a VIII-a casa a Capricornului, furnizandu-ti oportunitatea de a te intelege mai bine, a fi mai deschis si mai sociabil, a lasa oamenii sa se apropie de tine fara teama ca ai putea fi ranit sau gresit inteles. Jupiter iti daruieste o uriasa putere de regenerare si tranformare personala, speranta si credinta ca poti infrange orice fel de dificultati.

Incepand cu 8 august 2015, il aflam pe Jupiter in Fecioara si a IX-a casa a Capricornului, inaugurand o vreme prielnica calatoriilor, chestiunilor juridice, studiilor si politicii. Personalitatea ti se impune fara a face mari eforturi in acest sens si ai abilitatea de a-i aduce pe oameni alaturi de tine, a-i convinge de viabilitatea proiectelor tale si a fi sprijinit de ei in demersurile tale majore. NIste persoane deosebite, avand aceleasi preocupari profesionale, provenind de pe alte meleaguri, dintr-un mediu social ori cultural cu totul diferit de al tau, par a intra in viata ta si a-ti marca cu pregnanta destinul.

Horoscop Capricorn 2015 - Horoscop dragoste

Viata sentimentala devine pana pe 8 august aprinsa, clocotitoare, fericita si norocoasa sub efluviile lui Jupiter amplasat in a VIII-a ta casa. Dragostea pare sa se reverse intr-o sporita masura asupra ta. Ai prilejul sa pui capat unor neintelegeri sau dispute cu persoana iubita, sa te cufunzi alaturi de ea intr-o fierbinte, senzuala impartasire afectiva. Nativii singuri din Capricorn trebuie sa-si controleze predispozitia de a se lansa in aventuri amoroase intense dar trecatoare, fara substanta sau incarcatura emotionala.

Horoscop Capricorn 2015 - Horoscop bani si munca

Vizita lui Saturn in a XII-a ta casa iti creaza conditiile unei viguroase si fertile preocupari fata de sfera financiara si cea profesionala.

Ca urmare a tranzitului lui Jupiter in a VIII-a casa a Capricornului, in primele sapte luni din 2015, situatia ta financiara este pe cale sa infloreasca si sa aiba la indemana multiple avantaje. Daca investitiile deja facute par sa-ti aduca tot mai mari beneficii, cele pe care le initiezi acum ar trebui sa fie cat mai realiste, axate, la inceput, pe castiguri mai mici dar extrem de stabile. Aproape orice oportunitate materiala tinde sa ajunga la tine prin intermediu altor persoane, poate a unui partener, mai degraba decat prin propriile tale straduinte. Ratele la o banca par a deveni mai putin impovaratoare si ai ocazia sa scapi de niste imprumuturi care te-au secatuit financiar in ultima vreme. Totodata, poti primi un important cadou, o mostenire, o aprobare mult asteptata a unui plan de afaceri.

Din 8 august, parcursul lui Jupiter in Fecioara oportun nativilor din Capricorn implicati in profesii asociate cu turismul, limbile straine, cultura, legislatia, religia, mass media si invatamantul universitar.

Horoscop Capricorn 2015 - Horoscop sanatate

Te bucuri de o mare stabilitate a starii de sanatate de-a lungul intregului an, dar ti se recomanda sa eviti sedentarismul, sa te implici intr-un program regulat de exercitii fizice, avand darul de a-ti mentine si un inalt tonus mental. In pofida apasatoarei atmosfere create de Saturn in a XII-a ta casa, aceasta planeta te incurajeaza in prima jumatate a anului sa iti investighezi cu luciditate sanatatea si sa te ocupi cu perseverenta de o eventuala afectiune sau de eliminarea unor obiceiuri daunatoare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Capricorn 2015 Horoscop Capricorn 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Metamorfoza a inceput de mult. Cu dragostea... Nu vreau relatii amoroase, deocamdata. Sa speram ca va fi de bine. Unele lucruri le-am trait deja... Apropo, la cat de frumoasa esti in poza, pari a fi un inger.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana este foarte frumoasa,am vazut poze pe pag.ei de fb.Este frumoasa,umana,deschisa catre noi aici,inteligenta si culta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragoste
    .... Sută la sută adevărat!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.