Horoscop Pesti ianuarie 2015

Horoscopul Pestilor ianuarie 2015 prefigureaza o perioada dedicata meditatiei si autoanalizei, valorificarii imaginatiei si intuitiei, dar si o adanca motivare de a-ti transforma imaginea exterioara si felul in care interactionezi cu oamenii astfel incat sa-ti poti afirma autenticitatea si unicitatea personalitatii.

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Pesti
Horoscop Pesti ianuarie 2015
O relativa retragere in singuratate sau o anume stinghereala in spatiul public isi pot pune amprenta asupra ta din 3 ianuarie 2015, atunci cand Venus patrunde in Varsator si a XII-a casa a Pestilor. Poti sa te desparti fara nici o parere de rau de lucrurile superficiale, de fatada, din existenta ta si sa fii atras de aspecte spirituale ale lumii si sinelui.

Luna plina rasarita pe 5 ianuarie 2015 in cerurile racului si a V-a casa a Pestilor are potentialul sa iti deschida pe deplin portile inimii si sa te conduca spre excese emotionale ori sentimentale, pe care ar trebui totusi sa le permiti sa razbata spre exterior in loc de a le fereca ori suprima. Descoperirea unui mijloc de a ti le manifesta prin dragoste, arta si fantezie nu numai ca este incitanta, dar te poate ajuta totodata sa-ti recladesti increderea in tine insuti si in resursele tale interioare.

Evenimente trecute si viata personala reprezinta repere statornice de-a lungul tranzitului initiat de Mercur, incepand cu 5 ianuarie, in sectorul astrologic al Varsatorului si a XII-a ta casa. Tinzi sa fii scump la vorba, sa iti exprimi mai putin sugestiv gandurile si simtamintele. Treci printr-o perioada oportuna meditatiei, analizarii universului interior, dar este nevoie sa te feresti a te lasa tras inapoi de chestiuni care si-au pierdut valoarea ori semnificatia. Mai curand, ai putea sa iti examinezi trecutul in vederea reconfigurarii prezentului si viitorului prin prisma unor experiente de viata insuficient aprofundate pana acum. In acelasi timp, creativitatea ta isi poate gasi un fertil fagas in demersuri legate de un domeniu artistic. Chiar daca esti ispitit sa te invalui intr-o aura de secrete, nu bloca accesul catre tine al adevaratilor prieteni si al oamenilor care te indragesc.

Marte parcurge, din 12 ianuarie 2015, teritoriile Pestilor si prima ta casa, intr-un aspect astral ce te motiveaza sa faci mari eforturi pentru a-ti impune personalitatea si interesele fata de cei din preajma ta, fata de o anumita persoana ori un grup social. Simti nevoia sa iti afirmi unicitatea fiintei si valorile tale cele mai de pret. In acest context, este de asteptat sa fii preocupat de transformarea infatisarii exterioare si a stilului in care interactionezi cu oamenii. Straduintele tale nu le mai ingaduie celorlalti sa te treaca cu vederea ori sa iti desconsidere aportul la o cauza comuna.

Pe 15 ianuarie, cuadratul dintre Marte si Saturn este pe punctul sa-ti micsoreze energia fizica si psihica. Nu te lasa in voia credintei ca totul iti este impotriva si ca nu poti face nimic din acest punct de vedere. Este posibil sa reactionezi exagerat fata de niste lucruri marunte, sa cazi prada frustrarii sau unei paguboase incapatanari. Incearca sa nu ii sochezi pe ceilalti prin bruste izbucniri temperamentale, pe care ai putea sa le regreti mai tarziu. Impulsivitatea si nerabdarea care it dau tarcoale in acesta zi te pot predispune unor accidente!

Marte in conjunctie cu Neptun pe 20 ianuarie 2015 marcheaza o vreme in care este de recomandat sa tii pasul cu realitatea si sa inlaturi orice forma de iluzionare. Daca tii cu tot dinadinsul sa urmezi un program fix, batut in cuie, poti avea parte de dezamagiri. Din contra, daca iti pastrezi flexibilitatea mentala si te pliezi schimbarilor, pari sa profiti de neasteptate oportunitati.

Tot pe 20 ianuarie, Luna noua din Varsator vesteste o vreme prielnica revederii credintelor tale dintr-o noua perspectiva sau investigarii modului cum acestea te limiteaza. Explorarea unor diverse surse de inspiratie, atat pe plan spiritual cat si creativ, iti poate invigora motivarea de a duce pana la capat obiectivele tale majore.

Odata cu 20 ianuarie, este randul Soarelui sa viziteze meleagurile Varsatorului si ale celei de-a XII-a case a Pestilor, pe parcursul unui ciclu ce se aliniaza tendintelor imprimate de Venus si Mercur. Poti fi din nou predispus sa te indepartezi de caile superficiale ale lumii si sa cauti sa-ti regasesti pacea interioara. Intuitia, imaginatia, sensibilitatea emotionala te indruma spre fatete nebanuite ale universului si propriei persoane. Te poti dedica, de asemeni, ajutorarii unor oameni defavorizati de soarta.

Din 27 ianuarie 2015, mutarea lui Venus in Pesti iti redeschide ochii si mintea catre mediul tau inconjurator. Esti mult mai receptiv la ceea ce se intampla in jurul tau si ai iarasi interesul de a-ti analiza aspectul exterior si comportamentul in societate, nazuind sa-ti intensifici atractivitatea. Persoanele din imediata ta apropiere iti pretuiesc prezenta agreabila si vointa sincera de a coopera.

Cuadratul lui Venus cu Saturn si sextilul dintre Marte si Venus din 30 ianuarie iti sugereaza sa te bucuri de viata in pofida unei singuratati voite sau nevoite. Responsabilitatile iti pot limita nevoia de a te distra, si te poti vedea silit sa alegi intre datorie si placere. Pe de alta parte, ai capacitatea sa mergi pana in panzele albe pentru a-ti materializa visele, abordand existenta cu un navalnic spirit de initiativa si o atitudine extrem de ofensiva. In aceasta conjunctura astrala, poti avea o mare realizare mai cu seama daca ai de a face cu ceva care te pasioneaza.

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Prezenta lui Venus in Capricorn si a XI-a casa a Pestilor continua sa-si exercite influenta pana pe 3 ianuarie 2015, asa cum se specifica in Horoscopul dragostei Pestilor decembrie 2014.

Din 3 ianuarie, sub impactul tranzitului lui Venus in a XII-a ta casa, poti fi patruns de o excesiva timiditate in dragoste. Daca reusesti sa o eviti, este posibil sa te implici intr-o idila secreta, misterioasa, sa te simti atras de cineva care pare sa-ti fie sufletul pereche sau de o persoana care are mare nevoie, intr-un fel sau altul, de ajutorul tau.

Venus parcurge prima casa a Pestilor odata cu 20 ianuarie, inconjurandu-te cu farmec si orientandu-te cu subtilitate spre placerile vietii amoroase. Nimic nu poate sta in fata fericirii tale in iubire atata timp cat reusesti sa te dezbari de un anume egoism ori individualism.

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

In aceasta luna, viata profesionala nu se remarca prin noi si spectaculoase evenimente. Marte iti pune la indemana o mare vointa de a te afirma, dar, in general, tinzi sa fii prea absorbit de tine insuti pentru a te lasa atras de competitivitate. Nu este timpul cel mai bun unei munci de echipa si nici unor initiative sau planuri de anvergura. Focalizeaza-te, mai degraba, asupra unor lucrari de detaliu si a ducerii la bun sfarsit a proiectelor deja incepute.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti decembrie 2014
Horoscop Pesti ianuarie 2015 Horoscop Pesti ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.