Horoscop Sagetator ianuarie 2015

Horoscopul Sagetatorului ianuarie 2015 lasa sa se intreva o perioada marcata de o intensa si fertila comunicare si interactiune atat in plan personal cat si social. Incandescenta mintii si preocuparile intelectuale se impletesc cu o neobosita focalizare asupra casei si familiei.

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Sagetator
Horoscop Sagetator ianuarie 2015
Comunicarea cu cei din jur devine nu numai o placere ci si o necesitate izvorand din adancurile fiintei tale din 3 ianuarie 2015, atunci cand Venus patrunde in a III-a casa a Sagetatorului. Interactiunea sociala iti pune la indemana numeroase avantaje gratie dulcetii vorbei tale sau a abilitatii de a spune ceea ce trebuie in momentul si la locul potrivit. Neastamparul mintii si limbii tale te aduce impreuna cu oameni capabili sa iti inteleaga si sa iti stimuleze preocuparile intelectuale.

Pe 5 ianuarie, Luna plina din Rac si a VIII-a ta casa da o nota speciala, intensa, relatiei cu cei din preajma ta. Partenerii din zona personala, profesionala ori sociala tind sa iti ceara mai mult, sa isi revendice mai multe drepturi. Depinde de tine cui si cum ii faci niste favoruri. Paradoxal poate, daca ai forta sa iti expui calcaiul lui Ahile, oamenii sunt pe cale sa te indrageasca si sa iti fie de ajutor.

Odata cu 5 ianuarie, Mercur se simte ca acasa in Varsator si a III-a ta casa, asa ca iti transmite talentul de a te ocupa de mai multe lucruri deodata, abilitatea de a manui cu mestesug cuvintele si o curiozitate neinfranata de nimeni si nimic. Treci printr-o perioada in care toata lumea pare sa dea navala peste tine. Telefonul nu inceataza sa sune, primesti si trebuie sa raspunzi la numeroase mesaje, ai de facut o gramada de vizite si de purtat o sumedenie de discutii. Controleaza-ti, totusi, impulsul de a face mare zarva pentru nimic si a da atentie unor lucruri insignifiante. Este posibil sa te intalnesti mai des decat de obicei cu prietenii, colegii si rudele. In acelasi timp, nu este exclus sa te apleci asupra a prea multe interese si sa-ti fie greu sa duci macar cateva pana la bun sfarsit. Efervescenta mintii poate fi fructificata prin studiu, scurte calatorii si crearea de noi contacte sociale.

Sextilul dintre Mercur si Saturn de pe 6 ianuarie 2015 iti daruieste acuitate si precizie in gandire, si prudenta atunci cand esti pus in fata unor noi informatii. Relationarea cu ceilalti este caracterizata de seriozitate si ai predispozitia de a aprecia cu realism si obiectivitate lumea inconjuratoare. Incearca sa nu te cufunzi prea adanc in detalii si chestiuni neinsemnate, si ai grija sa iti asiguri odihna de care ai nevoie.

Din 12 ianuarie, prezenta lui Marte in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului te poate mobiliza sa iti sufleci mainile si sa te apuci cu indarjire sa duci pana la capat niste treburi gospodaresti multa vreme amanate ori trecute cu vederea. Daca ti-ai pus in cap sa iti renovezi din temelii casa, alti nativi par sa purceada la si mai mult, avand de gand sa se mute sau sa cumpere o noua locuinta. Relatiile cu familia par sa fie marcate de cateva certuri si confruntari, impunandu-se sa gasesti o cale de mijloc, avantajoasa pentru toti.

Ziua de 20 ianuarie este consacrata aparitiei Lunii noi pe cerurile Varsatorului si debutului tranzitului Soarelui in acelasi sector astrologic. Cele doua aspecte astrale iti ingaduie sa iti dovedesti cu elocventa cunoasterea sau expertiza intr-un anumit domeniu. Esti increzator in ideile tale, dornic sa ti le impui altora ori sa-i faci pe oameni sa se ralieze obiectivelor tale. Un sir de discutii aprinse pot sa iti deschida noi perspective despre viata. Ai posibilitatea sa te relaxezi intr-o scurta calatorie, iar comunicarea cu rudele, mai cu seama cu fratii ori surorile, tinde sa se amplifice.

Amplasarea lui Venus in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului te determina sa fii atras ca de un magnet de casa si familie. Inca o data, pari sa te gandesti la o reamenajare sau transformare a locuintei. Daca Marte continua sa-si faca mendrele si sa bage zazanie intre membrii familiei, esti gata sa faci tot ce poti pentru a linisti spiritele si a readuce pacea in casa.

Pe 30 ianuarie, cuadratul lui Venus cu Saturn te poate inhiba in interactiunea cu ceilalti. Din aceasta cauza, poti fi gresit vazut drept distant ori neprietenos. In aceste conditii, cel mai bine ar fi sa iti gasesti o precupare individuala, care sa te pasioneze si sa te tina departe de sfera sociala.

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Uranus in Berbec si Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) isi continua influentele, asa cum se arata in Horoscopul dragostei Sagetatorului decembrie 2014.

Ca urmare a tranzitului lui Venus in Varsator si a III-a ta casa, pari sa fii atras odata cu 3 ianuarie de un potential partener in stare sa fie pe aceeasi lungime de unda ca si tine din punct de vedere mental sau intelectual, sa-ti impartaseasca interesele si pasiunile. Ai prilejul sa cunosti pe cineva cu astfel de inzestrari pe parcursul unei calatorii, pe internet sau prin intermediul unui prieten.

Venus asterne, de obicei, seninatate si intelegere in relatiile de cuplu odata cu 27 ianuarie, data in care se muta in cea de-a IV-a ta casa. Pari sa fii mult mai receptiv fata de nevoile si dorintele marturisite ori nu ale persoanei iubite. Loialitatea si sensibilitatea emotionala sunt repere statornice de-a lungul acestui tranzit.

Horoscop Sagetator ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Soarele in sextil cu Saturn pe 23 ianuarie 2015 iti insufla maturitate in sfera profesionala si dorinta de a-ti asuma noi responsabilitati. Increderea in tine insuti, rabdarea si capacitatea de anticipare iti sunt buni aliati intr-un proiect de afaceri. Te remarci prin eficienta in indeplinirea sarcinilor de la serviciu si esti in masura sa pui bazele unui important plan profesional.

Ca efect al tranzitului planetei Venus in a IV-a casa a Sagetatorului, poti avea, din 27 ianuarie 2015, o oportunitate de afaceri legata de locuinta sau sansa de a-ti suplimenta veniturile printr-o activitate desfasurata acasa.

Cuadratul dintre Venus si Saturn de pe 30 ianuarie nu vesteste cea mai buna zi pentru implicarea in chestiuni financiare, in special impreuna cu altii, intrucat te poti indoi de valabilitatea si valoarea opiniilor tale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator decembrie 2014
Horoscop Sagetator ianuarie 2015 Horoscop Sagetator ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. In coloana din dreapta blogului, la rubrica "articole populare,' gasesti horoscopul ianuarie 2015 pentru toate zodiile.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. diana.. ai putea publica un articol mai in detaliu despre intrarea lui saturn in casa 1 in sagetator? te rog, cateva coordonate ar fi de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc dupa Craciun, dar nu pot promite, intrucat am un program destul de incarcat in aceasta perioada.

      Ștergere
  4. Mult noroc sagetatorilor si nu numai pentru anul 2015, sarbatori fericite si un an nou fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un an nou, 2015 plin cu fericire si satisfactii si tie, Andrei. Un sagetator!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.