Horoscop Varsator ianuarie 2015

Potrivit horoscopului Varsatorului ianuarie 2015, beneficiezi de o perioada prielnica transformari in bine a imaginii tale personale, de o intensa si fructoasa interactiune cu oamenii, capabila sa iti inspire noi si avantajoase perspective despre viata si despre tine insuti.

Horoscop Varsator ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Varsator
Horoscop Varsator ianuarie 2015
Opozitia dintre Marte si Jupiter de pe 1 ianuarie 2015 sta sub semnul generozitatii tale fata de altii si a altora fata de tine. Insufletit de un constant neastampar, esti determinat sa te indrepti spre numeroase oportunitati ale vietii, fiindu-ti grea sa le selectezi pe cele mai promitatoare. Uneori, oamenii din preajma ta tind sa iti promita mai mult decat pot face, asa ca trebuie sa distingi cu discernamant in cine poti sa te increzi.

Din 3 ianuarie, Venus tranziteaza Varsatorul si intaia ta casa, amplificandu-ti dorinta si abilitatea de a te integra printre oameni. Pari sa traiesti mai intens, sa te deschizi cu toate simturile spre lumea din afara. Desi aspectul tau exterior are un sporit impact asupra celorlalti, te poti simti motivat sa il retusezi sau sa il transformi intr-un fel care iti reflecta mai adecvat valorile personale. Putin distant in relatiile sociale, ai totusi o maniera afabila si flexibila de a aborda lumea.

Ganduri si simtaminte secrete, ce ti-au fermentat multa vreme in minte si in suflet, se revarsa catre in afara incepand cu 5 ianuarie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Varsator. Esti gata sa dai glas intereselor tale si sa ti le afirmi, mai ales ca ai capacitatea sa ti le exprimi cu o mare putere de convingere. Legaturile cu colegii, prietenii si rudele capata un rol din ce in ce mai insemnat in viata ta. Inca o data, pari a fi stimulat sa-ti reevaluezi infatisarea, sa te straduiesti sa fi in cat mai multe locuri deodata si sa-ti cresti numarul de contacte sociale. Comportamentul tau iese in evidenta prin vioiciune, bunavointa si receptivitate fata de opiniile si problemele altora. Forta  cuvintelor tale te sprijina in atragerea unor aliati de nadejde.

Pe 6 ianuarie, Mercur in sextil cu Saturn te ajuta sa-ti prioritizezi proiectele si actiunile. Ai potentialul de a rezolva probleme complicate, aparent insolvabile. O serie de vesti importante pentru viitorul tau sunt pe cale sa iti ajunga la urechi.

Sextilul lui Venus cu Uranus din 13 ianuarie 2015 confera o tenta de inedit, incitare si efervescenta comunicarii cu cei din imediata ta apropiere. Te simti stimulat de asocierea cu oameni interesanti, neobisnuiti si pari a fi luat placut prin surprindere de niste evenimente si intalniri sociale. Esti dornic sa te raliezi unor activitati de grup si ai capacitatea sa interactionezi in profunzime cu persoane de pe diferite paliere ale societatii.

Relationarea cu lumea continua sa iti furnizeze noi perspective despre tine insuti si obiectivele tale pe 14 ianuarie, ca efect al sextilului dintre Mercur si Uranus. Este o zi potrivita introducerii a ceva diferit, iesit din comun, in viata ta, mai cu seama ca pari a absorbi cu placere proaspete idei si viziuni. Oportunitatile ti se ivesc in cale datorita abilitatii tale de a te indeparta de rutina.

Deliciile existentei tind sa te ispiteasca peste masura pe 19 ianuarie 2015, sub vibratile opozitiei lui Venus cu Jupiter. Esti dispus sa te daruiesti ajutorarii altora, insa trebuie sa fii atent la intentiile unor persoane de a se folosi de tine. Petrecerea timpului impreuna cu prietenii are harul, totusi, sa te faca sa iti constientizezi bogatia interioara si cat de multe poti oferi celor aproape de tine.

Pe 20 ianuarie 2015, Luna noua din Varsator iti sugereaza iarasi sa iti revizuiesti personalitatea. Chiar daca nu esti foarte sigur cum anume vor reactiona altii fata de schimbarea aparentei tale si a modului cum te implici in viata sociala, o astfel de metamorfoza tinde sa fie de bun augur. Nu este nevoie, pana la urma, sa ii satisfaci te altii din aceasta pespectiva, cat sa te satisfaci pe tine insuti.

Tranzitul Soarelui in Varsator iti starneste, odata cu 20 ianuarie, pofta de independenta si spiritul competitiv. Nu este exclus sa ai pornirea de a-ti pune trupul la treaba printr-un program de fitness ori exercitii fizice, avand potentialul de a-ti mari vitalitatea si increderea in tine insuti. Exerciti o evidenta influenta asupra amenilor, asa ca nu ar fi de mirare daca ti-ai redescoperi, peste noapte, talentele de lider!

Ziua de 23 ianuarie 2015 este dedicata sextilului dintre Soare si Saturn, un aspect astral ce iti faciliteaza concentrarea spre treburile amanate si detaliile importante ale initiativelor tale. Pari sa te implici cu seriozitate in aspectele principale ale destinului tau si sa-ti asumi fara sovaieli responsabilitatile aferente.

Horoscop Varsator ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

In aceasta luna continua sa se faca simtite influentele lui Jupiter, Saturn si Venus (pana pe 3 ianuarie), asa cum sunt explicitate in Horoscopul dragostei Varsatorului decembrie 2014.

O perioada oportuna inchegarii unei noi relatii de cuplu sau intaririi unei deja existente se intrevede din 3 ianuarie 2015, gratie calatoriei lui Venus in  prima casa a Varsatorului. Daca esti singur, atractivitatea care iti emana prin toti porii iti inlesneste o inedita si incitanta poveste de dragoste.

Din 27 ianuarie, aflam planeta Venus in zona astrologica a Pestilor si a II-a ta casa, intr-un tranzit care imprima stabilitate si armonie in dragoste si in legaturile in doi. Chiar daca actuala ta relatie amoroasa nu ti se pare a fi intru totul satisfacatoare, pari sa preferi familiaritatea ori comoditatea acesteia, fiind mai putin amator sa te lasi in voia unui nou flirt sau a cautarii altui partener.

Horoscop Varsator ianuarie 2015- Horoscop bani si munca

Luna plina ivita pe 5 ianuarie in Rac te aduce cumva pe muchie de cutit in sfera ta profesionala. Poti sa te simti mai nesigur si cutreierat de tot felul de dubii fata de jobul tau, dar scopul acestui aspect astral este sa te dirijeze sa te cufunzi mai adanc in sarcinile si responsabilitatile tale. Este posibil sa fii covarsit de o supraemotionalitate ce are totusi darul sa iti indice care este cea mai buna cale pe care poti sa o urmezi.

Odata cu 12 ianuarie 2015, prezenta lui Marte in Pesti si a II-a casa a Varsatorului te indeamna sa iti pui la adapost castigurile financiare din ultima vreme si iti asigura conditiile unei cresteri semnificative a resurselor materiale. Oricum, esti motivat sa te angajezi cu incisivitate si incredere in tine insuti pe noi cai de majorare a veniturilor tale. Din cauza reanalizarii prioritatilor tale, poti sa-ti redirectionezi cheltuielile si modul in care iti investesti banii.

Sub influenta sextilului dintre Venus si Uranus de pe 13 ianuarie, esti inclinat sa iti asumi niste riscuri din punct de vedere financiar sau sa intampini cu flexibilitate niste conjuncturi surprinzatoare legate de bani. Efluviile creativitatii iti dezvaluiesc diferite modalitati de a te desprinde de rutina zilnica de la serviciu.

Tranzitul lui Venus in a II-a casa a Varsatorului te poate calauzi, din 27 ianuarie 2015, sa cheltuiesti mai mult pentru placerile personale. Daca rezisti acestei tentatii, pari sa te bucuri de o autentica securitate financiara si sa te multumesti cu puritatea degustarii placerilor simple ale vietii. Priceperea de a te conecta cu oameni influenti isi poate pune amprenta in mod pozitiv asupra intreprinderilor tale financiare. Pe de alta parte, este posibil ca acestea sa interfereze vadit cu preocuparile tale sociale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Varsator 2015

Horoscop Varsator decembrie 2014
Horoscop Varsator ianuarie 2015 Horoscop Varsator ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.