Google Earth Pro a devenit gratuit! | Liber la calatoriile virtuale

Google tocmai a anuntat ca Google Earth Pro a devenit gratuit! Versiunea Pro ofera numeroase avantaje, dar costa pana acum 399 de dolari pe an! O aplicatie geospatiala care iti ofera oportunitatea de a analiza si a inregistra informatii geografice, Google Earth a fost creat dupa ce Google a achizitionat Keyhole Inc, o companie fondata de CIA. In vremea cat tinea de Keyhole, aplicatia era cunoscuta sub numele de EarthViewer 3D. Oricum, investitia facuta de Google a fost un succes, Google Earth ajungandu-se la un miliard de descarcari in octombrie 2014.

Google Earth Pro
Google Earth Pro gratuit
Fata de versiunea simpla Google Earth, cea Pro iti permite sa printezi imagini cu o inalta rezolutie (pana la 4800x3200 px), sa localizezi automat imagini in sistemul de informatii geografic (GIS), sa vizualizezi fisiere ESRI (.shp) si MapInfo (.tab), sa vezi date demografice si de trafic, sa exporti filme Windows Media si Quicktime HD (cu o rezolutie de pana la 1920x1080).

Stafford Marquardt, managerul de produs al Google Earth Pro, declara: "In ultimii 10 ani, oamenii de afaceri, oamenii de stiinta si cei cu diverse hobby-uri din intreaga lume au utilizat Google Earth Pro pentru orice, de la planificarea unor excursii la amplasarea panourilor solare pe acoperisuri. Google Earth Pro are abilitatile usor folosit si ilustrarea detaliata a lui Google Earth, impreuna cu instramente avansate care te ajuta sa masori cladiri in 3D, sa printezi imagini cu inalta rezolutie pentru prezentari si rapoarte, si sa inregistrezi filme HD ale zborurilor tale virtuale de-a lungul lumii."

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia gratuit de Google Earth Pro este sa te inscrii/sign up, urmand apoi sa ti se trimita prin email cheia unei licente. Dupa primirea licentei, trebuie sa iti inregistrezi contul prin asocierea unui nume de utilizator (o adresa valida de email) cu cheia licentei, sa descarci/download si sa instalezi aplicatia.

Pentru a utiliza Google Eart Pro trebuie sa ai pe calculator cel putin Windows XP, 500MB disponibili si 512 MB de RAM.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Google: O noua metoda de a face bani din site/blog | Google Consumer Surveys

Cum obtii o slujba la Google? | Criterii de angajare la Google

Google, cititorul de ganduri al omenirii
Google Earth Pro a devenit gratuit! | Liber la calatoriile virtuale Google Earth Pro a devenit gratuit! | Liber la calatoriile virtuale Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 31, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.