Horoscop Leu martie 2015

Horoscopul Leului martie 2015 are drept principale repere o sporita adaptabilitate, capacitatea de a-ti dezvalui esentele vietii si motivatiile nemarturisite ale oamenilor, oportunitati legate de studii, calatorii si contacte cu persoane indepartate. Generozitatea si farmecul personal iti favorizeaza interactiunea cu cei din jur si implinirea obiectivelor materiale.

Horoscop Leu martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Leu
Horoscop Leu martie 2015
Opozitia dintre Mercur si Jupiter din 1 martie 2015 iti daruieste samanta de vorba, dar nu te ajuta intotdeauna sa iti gasesti cuvintele potrivite, capabile sa-ti creeze clare avantaje. Studiul are menirea sa-ti largeasca orizonturile, insa multitudinea de informatii care te asalteaza te poate face sa pierzi imaginea de ansamblu. Declaratiile arogante sau fatisa incredere in tine insuti par a da nastere unor conflicte. Cauta sa ajungi la un adevarat echilibru intre credintele personale si analiza riguroasa a realitatii.

Pe 3 martie, ca urmare a trigonului lui Jupiter cu Uranus, poti fi inspirat sa ocolesti cararile batatorite ale existentei. Intalnirea cu niste persoane iesite din comun tinde sa-ti extinda viziunea despre lume. Conjuncturile ori oamenii cu care ai de a face te incurajeaza sa iti scoti la iveala talente neobservate in traiul de zi cu zi. Marea flexibilitate mentala iti ingaduie sa te descurci in situatii cu totul neprevazute. De fapt, deschiderea catre nou nu poate sa-ti rezerve decat surprize placute. Desi asumarea unor riscuri pare a fie incununata de succese, iti poti maximiza beneficiile cufundandu-te cu perseverenta si entuziasm mai cu seama in activitatile care iti plac.

Sub impactul lui Venus in trigon cu Jupiter de pe 4 martie 2015, atragi de partea ta oameni care te apreciaza si sunt gata sa te sprijine. Deoarece poti sa te integrezi cu brio printre ceilalti, evenimentele sociale iti sunt de bun augur. Ai prilejul sa te detensionezi, sa te debarasezi de incrancenarea telurilor tale si sa te bucuri de placeri ale vietii refuzate pana acum. Daca te increzi in prieteni si in ceea ce te pasioneaza, poti trai niste clipe de neuitat. Generozitatea iti este pretuita si recompensata.

Bogatul aflux de energie pozitiva si increderea in propriile forte cu care te inzestreaza trigonul dintre Marte si Jupiter din 10 martie iti sunt atuuri majore in depasirea oricarei bariere asezate in calea ta. Stii sa apreciezi cu luciditate circumstantele vietii si ai posibilitatea sa iti pui in aplicare planuri de anvergura pe termen lung. Mobilizarea in atingerea obiectivelor personale nu te impiedica sa dai dovada de fair play in actiunile tale si sa iti asiguri astfel respectul celorlalti.

Incepand cu 13 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Pesti si a IX-a casa a Leului iti starneste pofta de a investiga lumea care te inconjoara, a trece dincolo de aparente si a ajunge la miezul lucrurilor. Posezi abilitatea de a intrezari si chiar a manipula motivatiile ascunse ale altora. Interactiunea sociala implica frecvent o intensa concentrare mentala, dar si oportunitatea de a constientiza sistemul de valori ale celor din preajma si a trage invataminte din acesta. Poti fi interesat mai mult decat altadata de aspectele spirituale ori chiar mistice ale universului.

Ca efect al parcursului lui Venus in Taur si a X-a ta casa, din 17 martie tinzi sa beneficiezi de o sporita popularitate sau un marit prestigiu in sfera sociala. Ambitia de a-ti inalta nivelul de trai si a-ti asigura confortul din punct de vedere material iti poate fi implinita datorita harului de a te face placut in relatiile de afaceri si in cele profesionale.

Evolutia ta personala se accelereaza prin mijlocirea studiului, experientelor de viata, calatoriilor si a unor influente venite de pe alte meleaguri geografice ori culturale odata cu 21 martie 2015, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec si a IX-a casa a Leului. Contactul cu o persoana din strainatate iti poate sugera o noua modalitate de a te realiza pe plan material sau intelectual. Daca ai prilejul sa pleci intr-o excursie in aceasta perioada, merita sa faci sacrificii pentru asta, intrucat poti avea pe aceasta cale niste sanse neasteptate.

Din cauza trigonului intre Venus si Jupiter de pe 28 martie, pare sa-ti placa sa faci lucrurile in stil mare, desi ai predispozitia de a exagera. Insufletit de o rara generozitate, poti sa iti arunci banii in stanga si in dreapta pentru a aduce zambetul pe buze tie insuti si celor din jurul tau, mai ales ca ai inclinatia sa stii instinctiv ce ii satisface pe oameni. Nu iti zagazui impulsul de a te simti bine, dar nu risipi niste bani ce iti vor fi strict necesari nu peste multa vreme.

Din 31 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi fac simtite influentele mai cu seama in luna aprilie. Mercur iti poate calauzi preocuparile catre culturi si credinte de pe indepartate meleaguri, si are capacitatea de a-ti inlesni comunicarea cu persoane dintr-o alta tara, de care te leaga aspiratii comune sau o reciproca afectiune. Este posibil sa te dedici cu pasiune studiului unui domeniu preferat ori al unuia asociat cu spiritualitatea, filosofia sau religia.

Horoscop Leu martie 2015 | Horoscop dragoste


Soarele in Pesti pana pe 21 martie, si Venus in Berbec pana pe 17 martie isi continua influentele, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Leului februarie 2015.

Prezenta lui Venus in a X-a casa a Leului este pe cale, odata cu 17 martie 2015, sa iti conecteze viata sentimentala cu cea profesionala. In acest context, este de asteptat sa infiripi o poveste de dragoste impreuna cu o persoana avand de a face cu jobul tau sau cu principalul tau domeniu ocupational. Daca ai deja un partener, acesta iti poate intermedia o realizare in cariera ori ti se poate alatura intr-o initiativa personala sau de afaceri.

Pe 20 martie, Luna noua aparuta in cerurile Pestilor si ale celei de-a VIII-a tale case este in masura sa pogoare o atmosfera de tandrete in relatiile de cuplu. Esti inclinat sa iti marturisesti visele cele mai secrete persoanei iubite si, desi acest lucru te poate face sa te simti vulnerabil, pare sa-ti daruiasca sprijinul si intelegerea acesteia. De asemeni, daca asculti fara a judeca sau critica gandurile tovarasului tau de viata, ai sansa sa te bucuri de inchegarea unei magice conexiuni, avand darul de a ridica dragostea voastra reciproca la un nemaintalnit nivel de intimitate.

Horoscop Leu martie 2015 | Horoscop bani si cariera


Pe 5 martie 2015, Luna plina din Fecioara si a II-a casa a Leului aduce in prim plan chestiunile financiare. Folosirea cu precautie a banilor te ajuta nu numai sa eviti sa te indatorezi ori sa-ti reduci datoriile, ci si sa ai indeajuns de multe resurse financiare pentru a investi in perfectionarea abilitatilor tale sau pentru a achizitiona un lucru ce iti poate mari eficienta intr-un demers extraprofesional.

Vizita lui Marte in cea de-a X-a ta casa iti insufla din 31 martie un plus de energie in viata profesionala. Fii, totusi, prudent fata de o infierbantat cearta cu un sef, intrucat pari sa suporti cu greu sa ti se dea ordine si sa fii supervizat. Oricum, treci printr-o perioada auspicioasa demararii unei afaceri ori unei actiuni hotaratoare in cariera.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu februarie 2015
Horoscop Leu martie 2015 Horoscop Leu martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 11, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Bravo Diana .......esti o bomboana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Cami
      Draga Diana, as vrea sa-ti spun ca mie mi s-au potrivit cu precizie destule...predispozitii din toamna si pana acum, si am vazut ca si la el. Dar, ceea ce astrele n-au spus, este ca el este casatorit, si eu nu. As vrea sa cred ca va aparea cineva potrivit, si-mi doresc acest lucru mult!

      Ștergere

Un produs Blogger.