Horoscop Pesti martie 2015

Horoscopul Pestilor martie 2015 insista asupra relatiiilor de parteneriat si prefigureaza o serie de oportunitati datorate abilitatilor de comunicare, adaptare, a  fortei de convingere si a harului de a te face placut oamenilor. Succesele, indeosebi cele din plan financiar, sunt conditionate totusi de capacitatea de a-ti tine in frau emotivitatea si a echilibra beneficiile personale cu cele oferite altora.

Horoscop Pesti martie 2015 - Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Pesti
Horoscop Pesti martie 2015
Luna plina rasarita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a VII-a casa a Pestilor poate declansa o criza sau, din contra, o oportunitate in relatiile cu ceilalti. Legaturile de parteneriate personale, profesionale sau sociale ajung la un moment al adevarului, implicand fie destramarea, fie invigorarea lor. Nu mai poti ori nu nu ti se mai permite sa tergiversezi, sa bati apa in piua in asocierile cu altii, ci sa le folosesti cat mai eficient in implinirea unor obiective comune.

Incepand cu 13 martie, Mercur tranziteaza sectorul astrologic al Pestilor si al primei tale case, calauzindu-ti mintea catre persoana sau personalitatea ta. Daca iti stapanesti excesiva nervozitatea si predispozitia de a te lasa cuprins de capricii, poti profita de aceasta perioada datorita sporitei adaptabilitati, competitivitati si comunicativitati ce te caracterizeaza. Pari sa te simti stimulat de o crescanda vitalitate, sa percepi cu acuitate ce se petrece in jurul tau si sa iti promovezi cu o mare putere de convingere telurile si opiniile.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn de pe 16 martie 2015 te ajuta sa vezi cu claritate ce ai de facut si care iti sunt prioritatile. Daca te pregatesti pentru un examen sau o testare, ai capacitatea de a retine cu usurinta ceea ce ai de invatat. Pe de alta parte, poti fi extrem de critic fata de tine insuti, cautand sa te apropii de perfectiune in tot ce ai de indeplinit. Este de asteptat sa primesti o veste importanta!

O vreme propice interactiunii sociale, intalnirii unor oameni noi si interesanti, deschiderii spre neasteptate cai ale destinului este inaugurata din 17 martie, gratie parcursului lui Venus in Taur si a III-a casa a Pestilor. Conversatiile purtate cu cei din preajma au potentialul sa scoata la lumina numeroase interese comune, asa ca nu scapa din maini sansa de a-ti extinde cercul social, de a-ti crea contacte utile in viitor. Treci printr-un interval de timp prielnic dezvaluirii gandurilor si idealurilor tale cele mai dragi, putand, in acest fel, sa inlaturi opinii gresite despre tine si sa destrami tensiunile din relatiile cu oamenii apropiati.

Pe 18 martie 2015, conjunctia lui Mercur cu Neptun tinde sa te faca mai sensibil fata de oamenii din jurul tau, fata de parerile si vorbele lor. Din cauza unor imprejurari ambigue, poti sa-ti faci o falsa impresie despre o persoana sau un eveniment. Asigura-te ca orice incepi astazi iti este limpede si la adapost de orice inselaciune sau autoamagire. Daca te smulgi cumva dn rutina zilnica, poti sa identifici o serie de posibilitati pe care nu le-ai lua in mod normal in considerare.

Simtamintele iti rezoneaza cu intensitate fata de tot de te inconjoara si te pot purta spre extreme ca efect al Lunii noi aparute pe 20 martie in Pesti si intaia ta casa. Desi pari altora increzator in tine insuti, inlauntrul tau poti fi cotropit de constante indoieli. Abilitatea de a-ti controla emotivitatea este esentiala in castigarea respectului si aprecierii celorlalti.

Ideile si gandurile care te strabat pe 22 martie 2015, sub influenta sextilului dintre Mecur si Pluton, iti pot releva noi oportunitati, chiar in acele domenii pe care, in mod obisnuit, le eviti. Confruntarea cu vechi probleme pare sa-ti fie incununata de succes si ai capacitatea sa pui orice informatie primita in slujba telurilor tale. Nu iti revarsa prea plinul inimii decat in fata unor oameni care tin la tine.

Ca urmare a sextilului lui Venus cu Neptun din 24 martie, o persoana influenta este in masura sa iti sugereze o noua perspectiva despre lume si sa te indrume sa intrezaresti cu limpezime motivatiile altora. Ai la dispozitie numeroase prilejuri de a degusta din placerile vietii, dar numai acelea care te pot relaxa si insenina iti sunt cu adevarat benefice. Daca exista in preajma ta persoane care au nevoie de sprijin, ajutorarea lor iti poate darui mai multe satisfactii decat iti poti imagina.

Din 31 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi pun amprenta mai cu seama asupra horoscopului aprilie 2015. Planeta razboiului iti energizeaza relationarea sociala si pune accentul pe scurtele calatorii. Este timpul oportun conceperii si trimiterii acelor mesaje, scrisori sau comunicari amanate ori trecute cu vederea de catava vreme. Totodata, acest aspect astral al lui Marte trebuie sa te puna in garda fata de neintelegeri ori certuri cu rude si oameni de aproape. Chiar daca ti se pare ca ai dreptate, pune-ti la treaba talentul diplomatic si fa niste concesii care se vor transforma curand in avantaje ale tale asupra celorlalti.

Horoscop Pesti martie 2015 - Horoscop dragoste


Pe 5 martie, Luna plina din a VII-a ta casa aduce in prim plan conjuncturile materiale din relatiile de cuplu. Dragostea trebuie sa coboare din cerurile idealismului si, daca vrei cu adevarat sa-ti mentii si sa-ti potentezi conexiunea afectiva, este necesar sa fii cu picioarele pe pamant, sa acorzi atentie unor sordide dar importante aspecte materiale sau financiare. Adeseori, banii nu garanteaza fericirea in iubire, dar netezesc calea catre ea.

Venus isi face intrarea, odata cu 17 martie 2015, in cea de-a III-a casa a Pestilor, intr-un tranzit ce are darul de a inlesni comunicarea si intelegerea cu persoana iubita. Ai sansa sa te bucuri alaturi de ea de o atmosfera relaxata, pozitiva, sa iesiti impreuna in lume si sa petreceti clipe placute in mijlocul unor prieteni capabili sa va pretuiasca compania si comuniunea voastra ca si pereche. Planeta dragostei poate sa va indrepte spre preocupari comune, catre un hobby sau o colaborare profesionala ori in afaceri. Nativii singuri au ocazia de a face cunostiinta cu un potential partener prin intermediul unei rude, a unui coleg ori a unui amic apropiat.

Horoscop Pesti martie 2015 - Horoscop bani si munca


Viata profesioanla pare sa-ti solicite rezolvarea unor probleme neasteptate sub efluviile Lunii pline ivite pe 5 martie 2015 in a VII-a casa a Pestilor. In acest context, este mai bine sa te concentrezi asupra a ceea ce ai efectiv de facut decat sa cazi prada pesimismului ori dezamagirii. Daca iti cauti de mai mult timp un job, ti se recomanda sa iti schimbi modul de abordare.

Odata cu 21 martie, Soarele este prezent in Berbec si a II-a ta casa, orientandu-ti eforturile catre finante si proprietati. Nu este exclus sa iei in calcul cumpararea unei case. Poti sa investighezi noi metode de a-ti majora veniturile sau sa fii preocupat de un sir de imbunatatiri ale locuintei avand rolul de a-i mari valoarea.

Abilitatea de a negocia devine un atu major in sfera financiara si in cea afaceri din 31 martie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a II-a casa a Pestilor. Stii cum sa ii aduci pe oameni de partea proiectelor ori intereselor tale, punanadu-ti la contributie vorba mestesugita si capacitatea de a deschide ochii altora asupra beneficiilor lor personale rezultate prin asocierea cu tine. O stire de ultima ora, ajunsa mai intai la urechile tale, iti poate facilita o tranzactie financiara foarte profitabila.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti februarie 2015
Horoscop Pesti martie 2015 Horoscop Pesti martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 04, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.