Horoscop Fecioara aprilie 2015

Horoscopul Fecioarei aprilie 2015 lasa sa se intrevada o auspicioasa interactiune cu oamenii, tendinta de a-ti statornici viata sub semnul unor cat mai cuprinzatoare si mai ambitioase idealuri, o conjunctura prielnica calatoriilor, dar si necesitatea de a face fata unor bruste schimbari din legaturile de parteneriat.

Horoscop Fecioara aprilie 2015 | Horoscop general


Fecioara
Horoscop Fecioara aprilie 2015
Viata sociala iti aduce mari satisfactii incepand cu 11 aprilie 2015, atunci cand Venus isi face intrarea in Gemeni si a X-a casa a Fecioarei. Invaluit de un farmec aparte, pari sa atragi catre tine multi oameni, sa iti maresti numarul de contacte utile, sa iti cresti popularitatea si prestigiul.

Spatiile stramte ale existentei si gandirii iti repugna odata cu 14 aprilie. Mercur in tranzit prin Taur si a IX-a ta casa te imboldeste sa privesti lumea si propria persoana dintr-o cat mai larga perspectiva, fara a mai poposi asupra detaliilor. Strabatut de inalte visuri si idealuri, tinzi sa te indepartezi de ritmurile cenusii ale cotidianului. Esti deschis catre studierea si discutiile unor teme generoase, globale, tinand eventual de filosofie si/sau religie. Trebuie sa ai grija sa nu treci totusi cu vederea aspecte marunte dar semnificative ale vietii, asociate cu profesia, afacerile ori chestiunile financiare. Este posibil sa primesti vesti de la o persoana din strainatate sau sa iei, dupa multa vreme, legatura cu ea.

Relatiile de parteneriat din plan personal, social si/sau profesional sunt pe cale sa iti ofere surprize de proportii pe 18 aprilie, sub vibratiile Lunii noi din Taur si a VIII-a casa a Fecioarei. Este nevoie sa iti retii tentatia de a face schimbari neasteptate de altii si sa fii cat mai flexibil fata de transformarile nevestite de nimic din imediata ta apropiere. Cu toate acestea, unele revelatii din domeniul financiar ori personal au darul de a te elibera de parteneriate paguboase, care ti-au adus mai multe pierderi decat castiguri.

Tranzitul Soarelui in Taur si a IX-a ta casa pune accentul, din 20 aprilie, pe oportunitati asociate cu studiile (universitare), calatorii si experiente de viata pline de invataminte. Toate aceste lucruri concura catre o dezvoltare sau evolutie personala, atat sub aspect material, cat si spiritual.

Horoscop Fecioara aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Taur si cel al Soarelui in Berbec isi transmit influentele si in aceasta luna, pana pe 11 aprilie, respectiv 20 aprilie 2015, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Fecioarei martie 2015.

Gratie vizitei lui Venus in a X-a ta casa, din 11 aprilie ai posibilitatea sa infiripi o relatie de cuplu cu o persoana ceva mai in varsta, echilibrata, care se bucura de succes in cariera si/sau in societate. Ai ocazia sa cunosti un astfel de promitator partener prin intermediul activitatii tale profesionale ori cu prilejul unei intalniri de afaceri.

Horoscop Fecioara aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Banii tind sa iti focalizeze atentia pe 4 aprilie 2015, sub impactul Lunii pline din Balanta si a II-a casa a Fecioarei. Poti realiza ca obtinerea unor sporite resurse financiare iti este facilitata de alierea cu un competent partener profesional. Pe de alta parte, daca esti deja intr-o asociere cu o persoana care inclina sa-ti impuna punctele sale de vedere, este vremea sa pui piciorul in prag, astfel incat sa ajungi pe picior de egalitate cu aceasta atat in privinta beneficiilor, cat si a puterii de decizie.

Odata cu 11 aprilie 2015, poti constata, cu placere, instaurarea unei atmosfere senine, cordiale, chiar camaraderesti la serviciu. Conlucrarea cu ceilalti este profitabila atat timp cat nu te lasi antrenat in discutii extraprofesionale ce iti pot rapi concentrarea spre sarcinile si responsabilitatile tale. Creativitatea iti asigura niste rezultate spectaculoase, avand astfel prilejul sa faci o buna impresie unei persoane importante.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara martie 2015
Horoscop Fecioara aprilie 2015 Horoscop Fecioara aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.