Horoscop Rac iunie 2015

Horoscopul Racului iunie 2015 insista asupra dezvaluirii si punerii la treaba a punctelor tale forte, a necesitatii de a te scutura de iluzii legate de credintele si convingerile tale, a intaietatii acordate sinelui in relatia cu altii, a impunerii personalitatii si intereselor tale majore.

Horoscop Rac iunie 2015 | Horoscop general


Incepand cu 5 iunie 2015, tranzitul lui Venus in Leu si a II-a casa a Racului te invata sa-ti pretuiesti inzestrarile individuale, sa nu -ti mai neglijezi talentele, ci sa te folosesti de ele fara nici un complex. Se impune sa iti pui tu insuti in valoare atuurile personale, caci nimeni altcineva in afara ta nu poate sa scoata la iveala comoara dinlauntrul tau!

Nevoia de a te agata de o credinta sau o convingere personala iti poate juca feste din 11 iunie, ca urmare a tranzitului retrograd in care se inscrie Neptun in Pesti. In aceasta conjunctura astrala, trebuie sa te straduiesti sa dai deoparte orice poleiala a aparentelor unui grup sau unui lider catre care te simti atras. Viata ti se aseamana cu un bal mascat, asa ca nu ar fi rau sa porti tu insuti o masca, pentru a-ti ascunde vulnerabilitatile inainte de a lua o decizie importanta. Daca nu faci asta, poti fi pandit de crunte dezamagiri legate de politica, societate, religie sau spiritualitate.

Rac

Pe 16 iunie 2015, Luna noua din Gemeni si a XII-a casa a Racului are menirea de a-ti insufleti imaginatia si viata spirituala. Acorda-ti un ragaz de singuratate, astfel incat sa intri in rezonanta cu intensa intuitie pe care o ai la dispozitie. Strabatut de nazuinta de a-i sprijini pe oamenii ajunsi intr-un impas, trebuie totusi sa ai grija sa nu faci sacrificii individuale prea mari si sa nu devii victima unor impostori, dornici sa profite de tine.

Universul se invarte in jurul tau odata cu 21 iunie, sub impactul parcursului Soarelui in Rac si intaia ta casa. Poti fi tentat sa te uiti mai des in oglinda si sa incerci sa-ti imbunatatesti imaginea exterioara. In aceasi timp, esti mobilizat sa scoti la lumina hibele pe care le ai in comportament, in relationarea si comunicarea cu ceilalti. Esti mult mai indraznet si mai credincios itie insuti, un lucru deloc negativ, necesar din cand in cand pentru a-ti sublinia forta personalitatii. De altfel, tinzi sa iesi la rampa, eliberat de orice fel de timiditate, aspirand sa joci rolul principal pe scena lumii, sa fii luat in seama si apreciat de cei din juR.  Plin de temeritate, nu sovaiesti sa iti pretinzi si sa iti iei ceea ce ti se cuvine, fara a mai astepta aprobarea sau permisiunea altora. Este o vreme oportuna initierii unui proiect nou si ambitios, configurarii unui nou itinerar al existentei tale.

Focalizarea asupra propriei tale fiinte capata o si mai mare amploare din 24 iunie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Rac. Tii neaparat, pe mai departe, sa iti pui in evidenta importanta si valoarea personala, sa iti transformi in bine look-ul si stilul de viata, sa iti promovezi cu succes ideile si interesele. Poti sa iti directionezi eforturile catre castigarea unei preponderente fata de un om apropiat sau a un grup. Dorinta de a-ti crea un mic imperiu ori o dictatura personala nu are cum sa nu-ti faca dusmani, chiar acolo de unde te astepti mai putin. "Chiar si tu, Brutus?"

Horoscop Rac iunie 2015 | Horoscop dragoste


Chiar daca se intampla numai pentru cateva zile in aceasta luna, Venus in Rac isi pune amprenta asupra ta, asa cum poti vedea in Horoscopul dragostei Racului mai 2015.

O atmosfera de stabilitate si armonie se instaleaza in viata sentimentala odata cu 5 iunie, atunci cand Venus isi face intrarea in a doua ta casa. Desi nu esti impulsionat sa te de dai unor fierbinti efuziuni emotionale, apreciezi prezenta alaturi de tine a unui vechi partener de cuplu, care a fost impreuna cu tine la bine si la rau, si care te cunoaste indeajuns de mult pentru a-ti face viata confortabila. Dragostea isi urmeaza un curs firesc, previzibil, in aceasta perioada, fara a-si iesi din matca, fara a fi cutemurata de evenimente iesite din comun. Racii singuri pot fi antrenati intr-o idila cu o persoana avand de a face cu finantele sau afacerile.

Saturn, aflat in miscare retrograda din 15 iunie in zona astrlogica a Scorpionlui si cea de-a zecea casa a Racului, are forta de a zgaltai din temelii legaturile in doi, mai cu seama daca acestea sunt superficiale sau marcate de inertie. Daca ai un tovaras de viata, circumstantele te pot sili sa iti dovedesti inca o data atasamentul fata de acesta, sa ii reconfirmi ca il iubesti neconditionat. Daca esti singur, iti poti gasi cu dificultate un partener promitator, in stare sa ajunga la inaltimea asteptarilor tale. "Daca dragoste nu este, nimic nu este!"

Horoscop Rac iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Luna plina rasarita pe 2 iunie 2015 in Sagetator si a VI-a casa a Racului creaza un climat cumva tensionat la serviciu. Te poti simti suprasolicitat de sarcini neobisnuite, cu care nu te-ai mai confruntat pana acum, dandu-ti seama, totusi, ca trebuie sa investesti mai mult in cariera pentru a te bucura de notabile realizari. Poti avea impresia ca esti impins pana la limitele competentelor tale, dar este necesar sa crezi in ceea ce faci si sa ai vointa sa inveti lucruri noi pentru a reusi sa progresezi.

Siguranta financiara este o prioritate din 5 iunie, ca urmare a tranzitului lui Venus in a doua casa a Racului. Cu toate acestea, poti fi ispitit sa cheltuiesti peste masura pentru a te inconjura cu lucruri frumoase sau avand scopul de a-ti scoate in prim plan bunastarea materiala. In acest interval de timp, abilitatea de a interactiona cu altii iti poate facilita mari castiguri. Este posibil ca preocuparile tale financiare sa se impleteasca strans cu cele sociale ori personale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac mai 2015
Horoscop Rac iunie 2015 Horoscop Rac iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 11, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.