Horoscop Capricorn iulie 2015

Horoscopul Capricornului iulie 2015 prefigurează reevaluarea şi relansarea relaţiilor de parteneriat, nevoia de a te bucura de o cât mai mare libertate, o binevenită purificare interioară, o viaţă sentimentală caracterizată de o dramatică pendulare între extreme, şi un apetit crescând pentru tot ce se ridică deasupra cenuşiului trai cotidian.

Horoscop Capricorn iulie 2015 | Horoscop general 


capricorn
O decizie radicală, luată nu demult, privind transformarea înfăţişării tale exterioare îşi arată efectele pozitive pe 2 iulie 2015, sub efluviile Lunii pline din Capricorn şi întâia ta casă. Ţi se atrage atenţia asupra modului cum interacţionezi cu oamenii, fiind necesar să tragi concluziile de rigoare şi să iei măsuri ferme pentru promovarea cu eficienţă a ideilor şi intereselor tale.

Soarele în opoziţie cu Pluton pe 6 iulie semnalează acutizarea unei lupte pentru putere sau asumarea unui comportament manipulativ. Nemulţumit de rezultatele unei confruntări directe, eşti înclinat să apelezi la stratageme ascunse pentru a te răzbuna. Acest lucru nu duce decât la escaladarea conflictului, într-un război pe toate fronturile, ce nu îţi mai lasă nici o cale de întoarcere. Este indicat să amâni orice acţiune însemnată până mâine, atunci când vei putea judeca cu o mai mare claritate care este soluţia optimă. Ţi se recomandă să îţi stăpâneşti orice pornire violentă, dar şi să eviţi în această zi compania unor persoane agresive.

Te înţelegi şi comunici cel mai bine cu oamenii apropiaţi ori cu cei de care te leagă o relaţie de asociere. Odată cu 8 iulie 2015, prezenţa lui Mercur în Rac şi VII-a casă a Capricornului te determină să nu fii în apele tale în cadrul unui grup sau a unei largi comunităţi, şi să ai cele mai inspirate gânduri doar în discuţii cu un partener din viata personală, socială şi profesională. Treci printr-o perioadă auspicioasa creării unui parteneriat de-a lungul căruia poate ieşi la lumina abilitatea ta de media, negocia şi a ajunge la compromisuri, a stinge disputele şi a pune la punct contracte şi înţelegeri cât se poate de avantajoase.

Luna nouă răsărită pe 16 iulie în Rac şi a şaptea ta casă netezeşte şi ea drumul ameliorării legăturilor umane în doi. De fapt, în această conjunctură astrală, ai atât şansa de a împrospăta şi revitaliza un parteneriat, cât şi de a pune, încă o dată, bazele unei colaborări promiţătoare pe termen lung.

Ca urmare a opoziţiei dintre Mercur şi Pluton din aceeaşi zi de 16 iulie 2015, nu mai eşti satisfăcut de conversaţiile frivole, superficiale, şi tinzi să îi iei pe oameni la întrebări vizând acţiunile lor şi circumstanţele care vă unesc sau vă despart. Această abordare a ta este atât de însufleţită, atât de puternică încât îi poate face pe unii să adopte o atitudine defensivă. Nu te implica (iarăşi) în confruntări ale vanităţilor sau în dispute inutile, concentrându-te mai degrabă pe imaginea de ansamblu a existenţei tale. Poţi ajunge să fii obsedat de detalii, un lucru deloc rău dacă eşti angajat într-un proiect de investigare, studiu ori cercetare.

Libertatea ta personală, extinderea orizonturilor mentale, spirituale sunt repere inconfundabile ale tranzitului iniţiat de Venus, din 19 iulie, în Fecioară şi a IX-a casă a Capricornului. Dacă unele persoane încearcă să-ţi limiteze acţiunile şi gândurile, eşti gata să evadezi din mijlocul lor, să le eviţi ori să te detaşezi de ele. Preferi, până la urmă, să ai de a face cu oameni originali, ieşiţi din comun, aparţinând unui altui mediu social, unei alte religii sau regiuni geografice. Eşti fascinat de tot ceea ce este exotic, ce contrazice sau sfidează traiul tău cotidian. Te bucuri de orice fel de aventură incitantă, iar imprevizibilitatea ta îi poate şoca pe unii. În acest context, este de la sine înţeles că te simţi stăpânit de năzuinţa ferbinte de a călători şi a explora lumea. Dacă nu ai timpul sau posibilitatea să pleci de acasă, poţi compensa acest lucru prin studiu, lectură sau chiar prin visarea cu ochii deschişi. Neastâmpărul tău este în stare să te călăuzească spre evenimente noi, inedite şi interesante, având potenţialul să izgonească din viaţa ta rutina şi plictiseala.

Începând cu 23 iulie 2015, Soarele şi Mercur îşi croiesc drum în Leu şi a opta ta casă şi te stârnesc să îţi desluşeşti impulsurile subconştiente, mecanismele psihologice care scapă raţiunii, misterele şi secretele lumii înconjurătoare. Este posibil să trebuiască să faci faţă, nu foarte uşor, unei morţi simbolice, finalizării unei etape sau a unei circumstanţe de durată a vieţii tale.

Planeta Venus retrogradă în Fecioară şi a noua casă a Capricornului odată cu 25 iulie îţi îngăduie cu zgârcenie să te ocupi de proiecte şi iniţiative de mare anvergură. Este, mai curând, vremea să îţi treci în revistă şi să-ţi revizuieşti demersurile aflate în curs, să conştientizezi aspecte ale existenţei şi personalităţii care ţi-au intrat în obişnuinţă, dar îţi fac mai mult rău decât bine.

O revoltă impulsivă faţă de părinţi sau ceea ce îţi impun ei tinde să aibă loc tot din 25 iulie, atunci când Uranus devine retrograd în Berbec şi a IV-a ta casă. Uranus imprimă nativilor din Capricorn, îndeosebi celor tineri, nevoia de a-şi lua viaţa în propriile mâini, de a se descătuşa de constrângeri reale ori imaginare clădite de părinţi. Divorţul sau recăsătorirea mamei ori tatălui pot declanşa, în acest aspect astral, reacţii extrem de violente!

Horoscop Capricorn iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 8 iulie, tranzitul lui Mercur în a şaptea ta casă înlătură barierele invizibile din comunicarea cu persoana iubita. Dacă atmosfera din viaţa de cuplu a fost înnegurată în ultima vreme de o ceartă, ai capacitatea de a te dezbăra de un orgoliu excesiv şi de a iniţia o discuţie având darul de a identifica şi rezolva problemele care îţi afectează relaţia cu partenerul tău.

Dragostea nu se lasă prinsă cu nici un preţ în capcanele inerţiei, obişnuinţelor şi convenţiilor sub impactul parcursului lui Venus în a IX-a casă a Capricornului. Din 19 iulie 2015 îţi doreşti să sorbi până la fund din cupa deliciilor amorului, fără însă a te lăsa ţintuit pe patul lui Procust al unui partener din cale afară de exigent ori autoritar. Atât timp cât îţi permite să ai un spaţiu propriu, individual, eşti credincios şi devotat tovarăşului tău de viaţă însă, dacă acesta încearcă să te prindă într-o lesă, să te controleze, eşti înclinat să faci aproape orice pentru a-şi afirma independenţa şi libertatea.

Amplasarea Soarelui în a opta ta casă prilejuieşte, din 23 iulie, apariţia unei senzualităţi înfocate în conexiunea cu fiinţa îndrăgită. Nativii din Capricorn ajunşi în preajma unei despărţiri ori a unui divorţ pot fi tensionaţi, încărcaţi nervos de probleme referioare la împărţirea bunurilor materiale sau chiar sufleteşti cu fostul lor partener.

Mişcarea retrogradă a lui Venus în a noua casă a Capricornului împinge uneori, începând cu 25 februarie 2015, prea departe orientările din decursul tranzitului său direct în aceeaşi zonă astrologică. O poftă exagerată de a-ţi pune în evidenţă autonomia nu are ce căuta într-o poveste de dragoste autentică, aducând-o, mai deveme sau mai târziu, în pragul destrămării! Nu subaprecia nevoile afective ale partenerului tău!

Odată cu 31 iulie, Venus în turnură retrogradă în Leu şi VIII-a ta casă continuă să îţi pună la încercare viaţa sentimentală. De această dată, planeta dragostei tinde să intensifice influenţele solare şi să-ţi infuzeze o impulsivitate pătimaşă, să-ţi străpungă inima cu o gelozie şi o posesivitate exacerbate! Nu cade în plasa unor impresii greşite, a unor gânduri nejustificate de nimeni şi nimic, şi filtrează-ţi simţămintele prin prisma raţiunii.

Horoscop Capricorn iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Un interval de timp marcat de o mulţime de treburi asociate cu afacerile în parteneriat sau banii împărtăşiţi împreună cu altcineva este inaugurată pe 23 iulie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în a opta casă a Capricornului. Pari să faci un şir de scurte călătorii de afaceri sau în interes de serviciu.

Pe 31 iulie, Luna plină din Vărsător şi a doua ta casă îţi deschide mintea către noi alternative de a face bani şi a-ţi folosi resursele interioare. Carapacea unor prejudecăţi şi idei rigide este pe punctul să se fărâme, având astfel şansa să îţi evaluezi cu obiectivitate situaţia financiară şi să te lansezi cu spontaneitate în iniţiative de neconceput până acum.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn iunie 2015
Horoscop Capricorn iulie 2015 Horoscop Capricorn iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.