Horoscop Vărsător septembrie 2015

Horoscopul Vărsătorului septembrie 2015 prefigurează necesitatea de a te apleca asupra detaliilor existenţei, dar şi a orientării generale a destinului tău. Se întrezăreşte o transformare, o reîmprospătare a interacţiunii cu prietenii şi oamenii apropiaţi, năzuinţa de a descoperi noi faţete ale lumii şi sinelui, o scădere a vulnerabilităţii tale emoţionale şi o viaţă sentimentală ce câştigă în certitudini însă nu este ferită de o impulsivitate uneori păguboasă.

Horoscop Vărsător septembrie 2015 | Horoscop general 


Varsator
Pe 13 septembrie 2015, Luna nouă răsărită în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului te invită să te predai necunoscutului şi te aruncă în puţul adânc al subconştientului. Ai putinţa să-ţi recunoşti şi exorcizezi demonii interiori, dar şi să izonesti vampirii energetici din preajma ta. Înfruntarea temerilor tale cele mai profunde îţi făgăduieşte o radicală vindecare sufletească, o însănătoşire a fiinţei tale interioare.

Imaginea de ansamblu a lumii înconjurătoare şi cea a sinelui tău sunt pe cale să se înceţoşeze sub impactul traiectoriei retrograde în care se înscrie Mercur din 17 septembrie în Balanţă şi a IX-a ta casă. Acest aspect astral îţi pune în vedere să te concentrezi asupra detaliilor, a părţilor care formează întregul. Este vremea să coborî din ceruri, să-ţi îndrepţi atenţia aspre pământ, către lucrurile concrete, mărunte însă semnificative care te împiedică să-ţi vezi visele cu ochii, să faci progrese pe calea ţelurilor tale esenţiale. Nu te sfii să te debarasezi de lucruri şi persoane nocive, şi să investighezi cum să-ţi exploatezi la maximum talentele, resursele interioare.

Dacă Mercur te focalizează spre cărămizile cu care îţi clădeşti destinul, Saturn te călăuzeşte spre întregul edificiu al vieţii tale. Odată cu 18 septembrie 2015, prezenţa lui Saturn în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului provoacă apariţia unor evenimente şi revelaţii ce te determină să te întrebi încotro se îndreaptă existenţa ta. Ajung, aşadar, în prim plan, obiectivele tale personale, felul cum te integrezi printre oameni, grupurile la care ai aderat, persoanele importante din viaţa ta. Îndeosebi la începutul acestui tranzit, poţi simţi că gaşca ta de amici şi conexiunile tale sociale sunt superficiale, irelevante, sau ajungi să le distingi valorile şi nonvalorile. Este posibil să fii oripilat de prieteniile de conjunctură, lipsite de substanţă, de convenţionalismul relaţionării cu alţii. În acelaşi timp, ai şansa să închegi o relaţie de prietenie autentică, viguroasă, ori să fii atras de un grup de oameni asemeni ţie, animaţi de aceleaşi convingeri ca şi tine. Seriozitatea care te caracterizează în acest interval de timp te mobilizează să îţi dezvălui în profunzime rolul în vieţile celorlalţi, ce anume te satisface şi contribuie la fericirea ta în dragoste, căsătorie, carieră, societate. Pe măsură ce Saturn înaintează în acest sector astrologic, ar trebui să îţi limpezeşti treptat dorinţele şi speranţele, priorităţile veritabile ale vieţii tale.

Cuprins de un fel de claustrofobie, ai senzaţia că traiul de zi cu zi este asemeni unei încăperi prea înguste, neîncăpătoare pentru setea ta de aventură şi cunoaştere. Începând cu 23 septembrie, Soarele parcurge tărâmul Balanţei şi al celei de-a noua tale case, insuflându-ţi aspiraţia de a te deschide spre noi perspective ale existenţei. Poţi avea de a face cu oameni de pe alte teritorii geografice şi spirituale, capabili să te îndrume spre experienţe de viaţă inedite, neobişnuite, cu un înţeles aparte. Înclinat să te identifici cu credinţele tale, eşti mult mai direct în conversaţii şi mai dornic să dai glas opiniilor tale intime. Pe de altă parte, ai la dispoziţie o perioadă prielnică studiului, învăţării.

Pluton iese, din 24 septembrie 2015, din turnura sa retrogradă în Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului, aşa că devii mai puţin vulnerabil pe plan emoţional, mai puţin predispus să îţi însuşeşti temerile şi simţămintele negative ale celor din imediata ta apropiere. Eşti în stare, într-o sporită măsură, să îţi recunoşti părţile slabe, obsesiile şi tendinţele autodistructive. Întrucât apreciezi obiectiv problemele şi necazurile altor persoane, ai capacitatea să le ajuţi în mod real, fără a te mulţumi cu lucruri de mântuială.

Luna plină apărută pe 28 septembrie în Berbec şi a treia ta casă te face să absorbi ca un burete informaţiile din jurul tău şi să le foloseşti cu ingeniozitate în interesul tău. Este nevoie, cu toate acestea, să îţi afli aliaţi în demersurile tale, să îi convingi pe unii oameni de viabilitatea proiectelor tale.

Horoscop Vărsător septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dacă stai în cumpănă în viaţa sentimentală, dacă nu eşti sigur ce îţi doreşti de la dragoste, dragostea nu are cum să-ţi dăruiască ceva. O astfel de îndoială stearpă tinde să se destrame din 6 septembrie 2015, graţie întoarcerii lui Venus în tranzit direct în Leu şi a şaptea casă a Vărsătorului. Pari să ştii tot mai mult ce înseamnă pentru tine persoana iubita şi să îi mărturiseşti asta fără poticneli. Aşteptările tale idealiste sau imaginare legate de viaţa de cuplu dispar de la sine, făcând loc unor năzuinţe realiste şi unui dialog deschis, benefic, cu partenerul tău, care nu mai este nevoit să-ţi ghicească printre rânduri sentimentele şi dorinţele.

Călătoria lui Marte, iniţiată pe 25 septembrie, în Fecioară şi a VIII-a ta casă, trezeşte din amorţire vulcanul senzualităţii şi nu încuviinţează decât arareori o dragoste pur platonică. Forţa lui Marte poate fi copleşitoare, fiind necesar să nu te laşi în voia ei, să nu permiţi să fii purtat spre o aventură frivolă, trecătoare, ci să-ţi canalizezi mai curând energia erotică către un partener la care ţii cu adevărat.

Horoscop Vărsător septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Situaţia ta materială este pe punctul să se îmbunătăţească odată cu 24 septembrie, ca urmare a regăsirii lui Pluton în tranzit direct în a douăsprezecea ta casă. Dacă unii nativi s-au străduit din greu în ultimul timp să se menţină pe linia de plutire din punct de vedere financiar, acum banii par să îşi găsească mai uşor drum către ei. Este de aşteptat să se ivească oportunităţi legate de investiţii, parteneriate de afaceri şi asocieri financiare.

Tranzitul lui Marte în a opta casă a Vărsătorului te îmboldeşte să arunci cu banii pe fereastră, să te împrumuţi în stânga şi în dreapta fără să investeşti în nimic important. Dacă ai un card de credit, ţi se recomandă să îl faci uitat, să îl ascunzi atât de bine încât să nu-l poţi găsi nici măcar tu.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Vărsător 2015

Horoscop Vărsător august 2015
Horoscop Vărsător septembrie 2015 Horoscop Vărsător septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.