Horoscop Vărsător octombrie 2015

Horoscopul Vărsătorului octombrie 2015 indică lansarea spre noi frontiere ale lumii, oportunităţi asociate cu studiile şi călătoriile, o puternică focalizare asupra căminului şi familiei, şi împliniri în viaţa sentimentală şi cea profesională.

Horoscop Vărsător octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător octombrie 2015
Idei şi idealuri măreţe, generoase, de anvergură te inspiră şi te mobilizează să le pui în aplicare fără a precupeţi vreun efort din 9 octombrie 2015, sub impactul tranzitului lui Mercur în Balanţă şi a noua casă a Vărsătorului. Poţi avea şansa să pleci într-o călătorie sau să intri în contact cu oameni ieşiţi din comun, cu totul diferiţi de cei întâlniţi în traiul de zi cu zi. O rudă sau un prieten din străinătate este pe cale să-ţi transmită o veste îmbucurătoare. Eşti înclinat să dai ghes unor gânduri ascunse până acum, să depeni cu farmec poveştile vieţii tale, iar cuvintele tale meşteşugite au darul de a-i captiva pe cei din preajma ta. Treci printr-un interval de timp favorabil pentru învăţătură, îndeosebi într-un domeniu corelat cu alte limbi sau culturi.

Pe 13 octombrie, Luna nouă din Balanţă şi a IX-a ta casă dă amploare influenţelor mercuriene, îţi dă aripi în extinderea orizonturilor tale, fie prin studiu, fie prin călătorii. Poţi cunoaşte un fel de maestru spiritual sau îndrumător în câmpul tău de interese, ori cineva din imediata ta apropiere poate afla în tine o călăuză în stare să-i desluşească drumul spre obiectivele sale. Eşti dornic să explorezi lumea exterioară şi cea interioară, să te implici în experienţe de viaţă semnificative, întărindu-ţi astfel credinţele personale şi confirmându-ţi sistemul de valori. Încă o dată, un amic de departe pare să-ţi deschidă ochii asupra unor lucruri bănuite dar neconfirmate până în prezent.

Năzuinţa de a te bucura de stabilitate şi siguranţă devine o prioritate ca urmare să Lunii pline răsărite pe 27 octombrie 2015 în Taur şi a a patra casă a Vărsătorului. Doreşti să îţi transformi căminul într-o cetate imposibil de cucerit de persoanele şi evenimentele neavenite de afară, un loc din care să pleci şi la care să revii încărcat de încredere în tine însuţi şi în oamenii îndrăgiţi. Poţi fi impulsionat de aspiraţia de a da o nouă faţă locuinţei tale, de a o schimba astfel încât să-ţi asigure un confort sporit ori să se armonizeze cu personalitatea ta. De asemeni, la ordinea zilei poate fi o moştenire materială sau spirituală. Relaţiile cu membrii familiei şi cu vechi prieteni se fortifică şi nu este exclus să-i aduni laolaltă cu ocazia unei petreceri ori a unei sărbătoriri.

Horoscop Vărsător octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea câştigă în profunzime graţie tranzitului iniţiat de Venus, odată cu 8 octombrie 2015, în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului. O conexiune afectivă beneficiind de o strânsă intimitate are potenţialul să te revitalizeze şi să-ţi vindece vechi răni emoţionale, să te elibereze de complexe acumulate într-o dezamăgitoare relaţie în doi de demult. Senzualitatea dă în pârg pe ramurile viguroase ale unei autentice împărtăşiri a sentimentelor de iubire.

Sub efluviile Lunii noi situate pe 13 octombrie în Balanţă şi a IX-a casă a Vărsătorului, poţi avea posibilitatea să porneşti într-un voiaj împreună cu persoana iubită sau, dacă eşti singur, să înfiripi o idilă cu cineva din altă regiune geografică.

Horoscop Vărsător octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 8 octombrie, Venus în a VIII-a ta casă face posibilă o bruscă şi chiar spectaculoasă îmbunătăţire a situaţiei tale financiare. Ai parte de oportunitatea de a-ţi mări veniturile datorită unui parteneriat din plan personal sau profesional. De fapt, în această perioadă, legăturile de asociere în doi stau sub semnul armoniei, a bunei înţelegeri şi a respectului reciproc, interesele individuale lăsând loc ţelurilor comune.

Focalizarea pe demersurile tale profesionale şi pe planuri ambiţioase pe termen lung constitue repere principale ale parcursului Soarelui în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului odată cu 23 octombrie 2015. Dacă ai de gând să schimbi ceva în cariera ta, acum este momentul să-ţi pui la punct planuri temeinice sau să faci faci paşi hotărâtori în această privinţă. În acelaşi timp, acest aspect astral este de bun augur pentru obţinerea unui nou job, pentru o promovare, o mărire de salariu ori depăşirea competitorilor tăi.

În curând pe diane.ro: Horoscop Vărsător 2016! 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Vărsător 2015 

Horoscop Vărsător septembrie 2015
Horoscop Vărsător octombrie 2015 Horoscop Vărsător octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.