Horoscop Capricorn noiembrie 2015

Horoscopul Capricornului noiembrie 2015 are drept principale orientări ivirea unor idei inspirate şi oportunităţi datorate comunicării cu prietenii şi oamenii însufleţiţi de aceleaşi credinţe ca şi tine, forţa ta de persuasiune şi abilitatea de a-ţi închega alianţe puternice, ambiţia de a te impune în viaţa socială, împrejurări favorabile împlinirii profesionale şi, spre sfârşitul lunii, îndepărtarea de lume şi cufundarea în universul tău interior. 

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Capricorn noiembrie 2015
Comunicarea cu cei din jur se înteţeşte şi, mai mult decât atât, devine caldă, deschisă, cordială sub influenţa tranzitului pornit de Mercur, din 2 noiembrie 2015, în Scorpion şi a unsprezecea casă a Capricornului. Discuţiile cu amicii te ajută să-ţi lămureşti dilemele într-un mod constructiv, fără a fi întinate de critice dure, răutăcioase, lipsite de argumente. În acelaşi timp, entuziasmul tău de a-ţi împărtăşi gândurile te poate face să crezi că toţi oamenii îţi sunt prieteni, un lucru de rău augur, ce îţi poate provoca necazuri. Este necesar să estimezi cu realism care îţi sunt aliaţii, şi care duşmanii. Ideile care îţi străbat mintea sau îţi sunt sugerate/confirmate în cadrul unui grup de persoane animate de aceleaşi convingeri ca şi tine nu trebuie să rămână la stadiul de pură teorie, ci să fie puse, fără întârziere, cu perseverenţă, în practică. 

Sextilul dintre Soare şi Pluton de pe 6 noiembrie se aliniază efluviilor mercuriene, sprijinindu-ţi promovarea obiectivelor şi insuflându-ţi o mare putere de convingere. Nu forţa totuşi nota în relaţionarea cu ceilalţi, nu face o prea mare zarvă despre proiectele tale individuale, ci permite-le unora să întrezărească avantajele de a se alia cu tine. Te simţi totodată îmboldit să faci o schimbare importantă într-un compartiment al vieţii tale, eventual în proiectele tale de afaceri. 

Intuiţia dăruită de sextilul lui Mercur cu Pluton din 10 noiembrie 2015 îţi înlesneşte înţelegerea motivaţiilor şi gândurilor ascunse ale celor din preajma ta. Ai astfel ocazia să continui să-ţi lărgeşti sfera de influenţă, să aduci şi mai mulţi oameni de partea ta. Forţa cuvintelor tale are însă şi în un revers, aşa că se impune să le foloseşti cu grijă, astfel încât să nu răneşti orgoliul altora. 

Luna nouă apărută pe 11 noiembrie în Scorpion şi a XI-a casă a Capricornului readuce în prim plan rolul tău într-un grup sau într-o colectivitate. Dacă eşti iritat de prieteni care-ţi cer prea mult fără a-ţi oferi nimic în schimb sau de colegi ce îţi pun beţe în roate la serviciu, este timpul să pui piciorul în prag şi să schimbi placa! 

Începând cu 13 noiembrie 2015, Marte tranzitează sectorul astrologic al Balanţei şi a zecea ta casă, dându-ţi ghes să te bucuri de realizări notabile în viaţa socială şi profesională. Nu te mulţumeşti cu puţin şi, oricât de mult îţi creşte prestigiul, ţi se pare că nu este îndeajuns. Ambiţia nu îţi îngăduie să te culci pe lauri, şi te focalizezi pe planuri pe termen lung. 

Mercur îşi croieşte drum în Săgetător şi a XII-a casă a Capricornului odată cu 20 noiembrie, aşa că tinzi să te învălui în secrete, să îţi păstrezi gândurile şi opiniiile pentru tine însuţi, fără a le da glas din teama că vei greşit înţeles sau judecat. De fapt, cele mai bune, mai inspirate idei sunt pe cale să îţi pară în minte atunci când eşti singur! Fereşte-te totuşi să îţi pui lacăt la gură în preajma oamenilor care ţin la tine, pentru a nu-i deruta ori îndepărta de tine. Nu ezita să te debarasezi de amintiri păguboase care îţi stânjenesc proiectele viitoare.
O dramatică oscilare între extreme este pe punctul să pună stăpânire pe tine că urmare a cuadratului lui Venus cu Pluton din 21 noiembrie 2015. Relaţionarea cu ceilalţi scoate la lumină tot ce ai mai bun sau mai rău în tine! Câteodată, poţi avea senzaţia că alţii se opun cu tărie aspiraţiilor tale ori că te manipulează. Oricât de greu ţi-ar fi, păstrează-ţi calmul şi nu te lansa în certuri neproductive. Mai aşteaptă încă o zi înainte de a lua o hotărâre importantă! 

Tendinţele mercuriene sunt reluate din 22 noiembrie, atunci când Soarele îşi face intrarea în Săgetător şi a douăsprezecea casă a Capricornului. Solitudinea nu reprezintă neapărat un lucru rău, îndeosebi în decursul acestui aspect astral. Ea îţi dăruieşte oportunitatea de a-ţi analiza impulsurile subconştiente, a-ţi potoli furtunile minţii, a împăca sau despărţi contrariile, a te regenera din punct de vedere fizic şi mental. 

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Sfărâmă-ţi carapacea izolării, scutură-te de praful timidităţii şi complexelor, ieşi cât mai des în lume, şi dragostea nu va întârzia să îţi facă cu ochiul. Odată cu 8 noiembrie, prezenţa lui Venus în a X-a ta casă netezeşte calea nativilor singuri din Capricorn spre o idilă înfiripată în sfera socială sau cea profesională. Dacă ai deja alături un partener, unul din voi poate propune să vă oficializati relaţia de cuplu. Este o vreme auspicioasa cererilor în căsătorie şi programării unei nunţi! 

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 8 noiembrie 2015, călătoria lui Venus pe meleagurile Balanţei şi ale celei de-a zecea case a Capricornului te ambiţionează şi îţi facilitează să ieşi în evidenţă la serviciu. Şeful tău poate, în sfârşit, să îţi recunoască meritele şi să ţi le recompenseze printr-o promovare sau o mărire de salariu. Magnetismul cu care te înzestrează planeta dragostei îţi dă sporiţi sorţi de izbândă în găsirea unui (nou) job. 

Atitudinea ta realistă şi voinţa de a evolua în carieră nu au cum să nu-ţi fie luate în seamă odată cu 13 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte în a X-a ta casă. Poţi să îţi pui interesele profesionale mai presus de orice, un lucru pozitiv în muncă, dar cu efecte negative asupra altor dimensiuni ale existenţei tale. Acest ciclu marţian este favorabil dezvoltării tale profesionale, iniţierii unor afaceri sau înscrierii pe un nou traseu al carierei. 

Pe 26 noiembrie 2015, graţie Lunii pline din Gemeni şi a şasea casă a Capricornului, îţi este pusă la dispoziţie o adaptabilitate mai mare în muncă, în abordarea unor sarcini diferite de cele cu care te-ai obişnuit. Beneficiezi de o concentrare de nezdruncinat la serviciu, şi poţi fi interesat să îţi perfecţionezi noi abilităţi şi tehnici de a-ţi eficientiza demersurile profesionale. 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei: 



Horoscop Capricorn noiembrie 2015 Horoscop Capricorn noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Dragă Diana, acestea erau veștile pe care le așteptam. Fiind capricorn am avut numai blocaje, neputinţe, frustrări, trădări, delaţiuni ordinare care m-au făcut să acţionez intr-un mod nepermis, apelând la mijloace să zicem intunecate. Din păcate nu am rezistat fiind lovită cu duritate și lașitate. Nu trebuia să procedez așa. Am plătit eu fără să mă mai gândesc că doar DUMNEZEU ne judecă și ne pedepsește.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingeras scump si drag am asteptat aceste previziuni , ca un copil care isi asteapta jucarioara lui cea draga. Iti spun sincer ca mi se potriveste ca o manusa, astept de mult timp aceste schimbari. Multumesc scumpo.
    Drum de lumina si iubire. Cu drag,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.