Horoscop Scorpion decembrie 2015

Horoscopul Scorpionului decembrie 2015 lasă să se întrezărească regândirea imaginii tale exterioare, o efervescenta activitate mentală şi o interacţiune socială alertă, oportunităţi rare în sfera financiară şi o viaţă sentimentală prielnică atât pentru nativii singuri cât şi pentru cei statorniciţi într-o relaţie de cuplu.

Horoscop Scorpion decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Scorpion decembrie 2015
Odată cu 5 decembrie 2015, Venus străbate tărâmurile Scorpionului şi întâia ta casă, aşa că te simţi tentat să îţi modifici imaginea oferită lumii. Poate îţi doreşti ca sărbătorile de iarnă să te găsească cu un alt look, acesta fiind doar un început al reinnorilor pe cale să vină în viaţa ta. Dacă te-ai hotărât să faci asta, planeta frumuseţii te îndrumă spre cea mai potrivită alegere. În acelaşi timp, ţi se ridică un văl de pe ochi, descoperi plăceri ale existenţei neluate în seamă până acum, şi nu vrei să-ţi refuzi nimic din bunătăţile şi frumuseţile lumii.

Comunicarea cu oamenii se înteţeşte ca urmare a sporitei curiozităţi care te animă şi a multitudinii de informaţii ce îţi parvin. Din 10 decembrie, Mercur tranzitează Capricornul şi a III-a ta casă, aşa că mintea îţi este extrem de rapidă, nestăpânită, scormonitoare, capabilă să facă conexiuni între lucruri aparent disparate şi să tragă concluzii neaşteptate, dar viabile. Este posibil să primeşti nişte ştiri îmbucurătoare, ce îţi permit mari paşi înainte spre împlinirea ţelurilor tale. Discuţiile cu rudele apropiate, prietenii şi colegii sunt mai frecvente, şi poţi beneficia de câteva scurte călătorii.

Ca efect al trigonului dintre Venus şi Neptun de pe 11 decembrie 2015, ai parte de o conectare armonioasă cu viaţa şi cu cei din jurul tău. Fericirea devine aproape molipsitoare, mai ales când eşti împreună cu oameni asemeni ţie. Stăpânit de empatie, nu te poţi împiedica să nu-i ajuţi pe cei ajunşi într-un impas. Bunăvoinţa de care dai dovadă şi cu care te tratează ceilalţi tinde să facă lumea mai bună!

Tot pe 11 decembrie, Luna nouă din Săgetător şi a două casă a Scorpionului te sprijină să îţi vezi credinţele de viaţă din perspective noi, şi să le ajustezi la actualul stadiu al existenţei tale. La urma urmei, nu mai este mult până se termină anul 2015, şi este necesar să faci nişte bilanţuri, să îţi examinezi minusurile şi plusurile. Luna nouă îţi reclădeşte respectul faţă de propria ta persoană, te determină să înţelegi motivaţiile celor din imediata ta apropiere şi să fii mai puţin dependent de ei. Nu mai amâna! Cere ceea ce ţi se cuvine chiar acum!

Interacţiunea cu ceilalţi tinde să fie şi mai intensă, chiar pătimaşă pe 18 decembrie 2015. Venus în sextil cu Pluton te stimulează să te avânţi în convorbiri înfierbântate, centrate pe subiecte la ordinea zilei. Unii se pot simţi nu tocmai bine alături de tine din cauza întrebărilor incomode pe care le pui. Nu mai eşti dispus să te laşi în voia conformismelor şi superficialităţii, şi vrei să spui lucrurilor pe nume. Ce-i în guşă, şi-n căpuşă!

Soarele pătrunde pe 22 decembrie în Capricorn şi a treia casă a Scorpionului, accentuând influenţele mercuriene. Mintea îţi străluceşte prin ingeniozitate, îţi este traversată de numeroase idei şi gânduri pe care ţii neapărat să le împărtăşeşti altora. Nu te poţi concentra multă vreme asupra unuia şi aceluiaşi lucru, sărind cu repeziciunea de la o activitate la alta. Eşti mereu pe drumuri, şi, dacă ţi-ar sta în putinţă, ai fi în mai multe locuri în acelaşi timp, ai comunica concomitent direct, la telefon şi pe calculator cu cât mai multe persoane. Acest aspect astral este asociat şi cu febrilitatea cumpărăturilor pentru Crăciun şi Anul Nou.

Pe 24 decembrie 2015, sextilul lui Venus cu Jupiter se aliniază spiritului Crăciunului ce pluteşte în aer. Primeşti şi dăruieşti cu plăcere, oamenii din preajma ta par să fie mai buni şi mai înţelegători, iar prietenii par să-ţi fie mai devotaţi ca niciodată. Nu te mai simţi împovărat de responsabilităţi, şi abia aştepţi să vină ziua de mâine!

Crăciunul este guvernat de două evenimente astrologice: Luna plină din Rac şi părăsirea de către Uranus a aspectului său retrograd în Berbec.

Luna plină răsărită în a IX-a casă a Scorpionului îţi mijloceşte o revelaţie fericită despre tine sau/şi cei îndrăgiţi dacă rezişti ispitei de a pleca într-o călătorie. Ai şansa să-ţi vezi viaţa într-o altă lumină, să descoperi ceva neobişnuit de frumos în tine şi în cei de lângă tine. Dacă nu poţi rămâne totuşi acasă, cel mai indicat ar fi să îţi iei "casa" cu tine, să petreci ziua Crăciunului într-altă parte împreună cu familia sau cu persoanele apropiate tie. Cu prilejul acestei sărbători este posibil să întâlneşti pe cineva sosit de curând în ţară şi să primeşti nişte veşti bune din străinătate.

Horoscop Scorpion decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Indiferent dacă îţi schimbi sau nu aspectul exterior, din 5 decembrie, tranzitul lui Venus în prima ta casă te înconjoară într-o aură de farmec. Încrederea în tine însuţi, faptul că te simţi dăruit cu frumuseţe, atractivitatea pe care o radiezi şi maniera plăcută în care îi abordezi pe oameni îţi oferă mari sorţi de izbândă în cucerirea inimii unei persoane speciale din preajma ta sau, cine ştie, poate chiar a mai multora. Oricum, nu te erija într-un Don Juan, ia în serios acest eveniment astral şi profită de el pentru a înfiripa o idilă autentică, întrucât că nu va dura mult timp, şi Venus se va muta într-un alt sector, destrămând oportunităţile pe care le ai la dispoziţie acum. Pe de altă parte, Venus în Scorpion contribuie la renaşterea legăturilor de cuplu mai vechi, la împrospătarea acestora prin crearea unei atmosfere de romantism şi caldă afecţiune.

Din 30 decembrie 2015, Venus pluteşte deasupra meleagurilor Săgetătorului şi ale celei de-a doua case a Scorpionului, inspirându-te să îţi preţuieşti partenerul de cuplu dintr-o perspectivă mai realistă. Eşti conştient de calităţile sale reale şi acesta îşi dovedeşte din plin dragostea faţă de tine tocmai pentru că te cunoaşte foarte bine aşa cum eşti cu adevărat. Sunteţi mobilizaţi să vă priviţi viitorul dintr-un punct de vedere practic, să faceţi planuri judicioase în vederea stabilizării relaţiei voastre. Te simţi îmboldit să îi faci un cadou costisitor persoanei iubite, unul nu atât util, cât excepţional de frumos.

Horoscop Scorpion decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Sextilul dintre Venus şi Pluton de pe 18 decembrie 2015 îţi îngăduie să îţi înţelegi cu limpezime demersurile financiare şi să îţi îndrepţi acţiunile pe o cale cât mai productivă. Poţi pune la punct o asociere financiară şi să primeşti un ajutor consistent într-o iniţiativă de afaceri. Creativitatea îţi oferă un plus de eficienţă!

Tranzitul direct în care se întoarce Uranus, începând cu 25 decembrie 2015 în a şasea ta casă este corelat cu schimbări pozitive în sfera profesională. Desigur, acest eveniment astral nu este deloc scurt, aşa că aceste transformări pot fi vizibile în special la debutul noului an. Eşti angrenat în activităţi ce îţi pun la treabă mai mult creativitatea şi cooperarea cu colegii te stimulează şi te ajută să te perfecţionezi.

Norocul este cu prisosinţă de partea ta în sfera financiară odată cu 30 decembrie, graţie călătoriei iniţiate de Venus în a II-a ta casă. Poţi da o lovitură financiară chiar la sfârşitul anului sau să obţii nişte câştiguri de excepţie la debutul lui 2016. Evită totuşi să te lansezi în cheltuieli extravagante, al căror efect asupra bugetului tău vor fi simţite în noul an.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion 2016

Horoscop Scorpion noiembrie 2015
Horoscop Scorpion decembrie 2015 Horoscop Scorpion decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.