Maxima zilei: 9 decembrie 2015 | Sfânta Fecioară Maria din Guadalupe

"Toate păcatele vieţii tale par să se ridice împotriva ta. Nu renunţa la speranţă! Din contra, cheam-o pe Sfânta ta Maică cu credinţa şi uitarea de sine a unui copil. Ea va aduce pace sufletului tău."
Sfântul Josemaria Escriva 

Maxima zilei: 9 decembrie 2015 | Sfânta Fecioară Maria din Guadalupe
Doamna noastră din Guadalupe (în spaniolă, Nuestra Señora de Guadalupe), cunoscută şi sub numele de Fecioara din Guadalupe (în spaniolă, Virgen de Guadalupe), este o titulatură a Sfintei Fecioare Maria asociată cu o pictură vestită din Bazilica Doamnei noastre din Guadalupe din Mexico City. Această bazilică este unul din cele mai populare locuri catolice de pelerinaj din lume, clasându-se pe locul trei într-un top al locurilor sacre cele mai vizitate de pe glob. Potrivit declaraţiilor oficiale ale bisericii catolice, în ziua de 9 decembrie 1531, un american nativ din Mexic, pe nume Juan Diego, a avut o viziune despre Sfânta Fecioară Maria, în care aceasta a cerut să îi fie închinată o biserică. 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Citate despre Maica Domnului

Maxima zilei: 8 decembrie 2015- Rohatsu, ziua lui Bodhi! 

Sfânta Maria Mare în superstiţii şi tradiţii româneşti
Maxima zilei: 9 decembrie 2015 | Sfânta Fecioară Maria din Guadalupe Maxima zilei: 9 decembrie 2015 | Sfânta Fecioară Maria din Guadalupe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.