Horoscop Leu februarie 2016

Horoscopul Leului februarie 2016 insistă asupra relaţiilor de parteneriat, a întăririi celor mai vechi şi a iniţierii altora, pline de oportunităţi. Departe de a fi anostă, viaţă sentimentală trece prin evenimente fericite, dar nu este scutită de capcane, iar demersurile financiare îţi sunt încununate, în general, de succese.

Horoscop Leu februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Leu februarie 2016
Pe 8 februarie 2016, Luna nouă din Vărsător şi a şaptea casă a Leului pune accentul pe legăturile parteneriale din plan personal, social şi profesional, dar nu acelor canalizate spre o contopire amorfă, cât către reliefarea individualităţii fiecăruia din parteneri. De fapt, o independenţa relativă a membrilor dintr-o astfel de relaţie permite că fiecare dintre ei să contribuie la dinamizarea sa, să îşi exprime spiritul de iniţiativa. Este o zi oportună învigorării conexiunilor cu prietenii, dar şi ajustării felului cum eşti apreciat de cei din jur.

Relaţiile de parteneriat continuă să fie repere prioritare ale existenţei tale sub impactul tranzitului iniţiat de Mercur, pe 14 februarie, în aceeaşi zonă astrologică a Vărsătorului. Nu te simţi confortabil în mijlocul unui grup, preferând mai degrabă să ai alături un om apropiat, capabil să-ţi confirme ideile şi proiectele. Treci printr-o perioadă auspicioasa închegării unor legături de asociere sau îmbunătăţirii unora deja existente printr-un dialog deschis, sincer, lipsit de menajamente. Abilitatea de a media, negocia, pune la punct compromisuri reciproc avantajoase îţi facilitează extinderea sferei de influenţă.

Începând cu 17 februarie 2016, prezenţa lui Venus în a VII-a casă a Leului înteţeşte influenţele anterioare. Conexiunile umane în doi se cer a fi armonizate, aduse pe aceeaşi lungime de undă. Dacă ai probleme din acest punct de vedere, poţi fi marcat de o adâncă insatisfacţie şi, mai mult decât atât, este posibil să cazi pradă unor persoane ce vor să te manipuleze ori să beneficieze pe nedrept de bunele tale intenţii.

Soarele se înscrie, din 19 februarie, în tranzit în Peşti şi a opta ta casă, dând semnalul debutului unui interval de timp consacrat adâncirii în viaţa personală, explorării sinelui şi dezvăluirii talentelor şi resurselor tale interioare. Pe măsură ce ajungi să te înţelegi mai bine, ai capacitatea să te transformi în profunzime, să te descotoresti de reziduuri psihice, de obişnuinţe proaste.

Horoscop Leu februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Sub vibraţiile Lunii noi din a şaptea ta casă, pe 8 februarie ai şansa să înfiripi o poveste de dragoste cu cineva tinzând a fi sufletul tău pereche, cu o persoană înzestrată cu toate calităţile pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna să le găseşti într-un adevărat partener. În cazul în care eşti parte a unui cuplu, poţi profita de o atmosferă romantică, în stare să împrospăteze conexiunea ta afectivă, îndeosebi dacă ai fost câtva timp departe de tovarăşul tău de viaţă.

Dragostea îşi caută cu tot dinadinsul echilibrul, o comuniune sentimentală autentică. Odată cu 17 februarie 2016, ca urmare a parcursului lui Venus în Vărsător, nu mai poţi suporta singurătatea, dar eşti mai pretenţios decât de obicei în alegerea unui partener. Acesta ar trebui să fie înconjurat de o aură de frumuseţe şi farmec, să fie cât mai cald în împărtăşirea fizică şi emoţională. Dacă eşti singur, supravegheza-ţi nu numai predispoziţia de a avea standarde prea înalte, dar şi tendinţa de a idealiza pe cineva abia cunoscut, de a judeca o persoană prin prisma înfăţişării exterioare şi de a te îndrăgosti de ea fără să ştii ce se află în mintea şi sufletul său. În caz contrar, eşti pândit de dezamăgiri, decepţii. Leii din cuplurile consacrate au oportunitatea să pună capăt unor controverse ori certuri cu fiinţa iubita, să-şi regăsească împreună cu aceasta, temelia sentimentelor de dragoste.

Viaţa amoroasă este caracterizată de o crescândă nevoie de intimitate din 19 februarie, ca efect al vizitei Soarelui în a opta casă a Leului. Poţi fi înclinat să te izolezi cumva, alături de persoana îndrăgită, să va îndepărtaţi de tumultul social. Sinceritatea deschide noi canale de comunicare între voi!

Horoscop Leu februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


O vreme prielnică regândirii şi echilibrării balanţei tale de venituri şi cheltuieli este vestită începând cu 19 februarie, graţie tranzitului Soarelui în Peşti. Eşti inspirat să concepi planuri noi de afaceri şi pari să fii angajat în demersuri financiare în colaborare mai mult decât altădată.

Luna plină răsărită pe 22 februarie în Fecioară şi a doua casă a Leului este asociată cu culegerea roadelor unor investiţii sau unor străduinţe pe plan financiar. Totodată, ai ocazia să întrevezi o metodă eficientă de a face bani prin exploatarea unor talente ori abilităţi neglijate până acum.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2016

Horoscop Leu ianuarie 2016
Horoscop Leu februarie 2016 Horoscop Leu februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.