Horoscop Leu ianuarie 2016

Horoscopul Leului ianuarie 2016 pune accentul pe transformarea şi reevaluarea relaţiilor de parteneriat, pe focalizarea către viaţa de familie şi pe o activitate intensă, contradictorie uneori din punct de vedere profesional.

Horoscop Leu ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Leu ianuarie 2016
Relaţiile parteneriale capătă preponderenţă din 2 ianuarie 2016 ca urmare a vizitei lui Mercur în Vărsător şi a şaptea casă a Leului. Nu te simţi confortabil în mijlocul unei mari adunări de oameni preferând mai curând să ai alături o persoană de care te leagă aceleaşi interese ori simţăminte. De fapt, pari să comunici cel mai bine în cadrul unei conexiuni în doi şi, mai mult decât atât, ai nevoie de un partener (din sfera personală, socială sau profesională) în stare să te înţeleagă, să îţi confirme viabilitatea ideilor şi convingerilor. Ai capacitatea să recurgi la compromisuri, la soluţii reciproc avantajoase pentru a armoniza legătura cu un partener.

Viaţa socială continuă să nu te atragă, iar subiectivismul tău sporit te determină să înţelegi cu dificultate puncte de vedere diferite de alte tale, să îţi deschizi mintea şi sufletul în faţa altora. Tranzitul pornit de Marte, pe 3 ianuarie, în Scorpion şi a IV-a ta casă te îmboldeşte totodată să-ţi cauţi liniştea şi fericirea îndeosebi acasă, în sânul familiei. Eşti gata să construieşti metereze în jurul căminului tău, să-ţi aperi cu străşnicie oamenii îndrăgiţi. Războinicul Marte te poate însă provoca să cauţi cearta cu lumânarea chiar şi cu membrii familiei! Străduieşte-te să fii deschis faţă de nevoile şi aspiraţiile altora, să-ţi înfrânezi impulsurile tiranice...

Din 25 ianuarie 2016, Mercur devine retrograd în a VII-a casă a Leului şi nu se poate împiedica să nu scoată la lumină neînţelegeri tacite sau hibe din legăturile de parteneriat. Gânduri pritocite şi tăinuite multă vreme sunt mărturisite, impunând reconsiderarea ataşamentelor în doi. În acest fel, relaţiile de asociere ajung la un punct de cotitură, la o limpezire ce conduce fie spre învigorarea lor, fie către destrămarea lor.

Parteneriatele revin în prim plan şi primesc noi şanse de a se dezvolta ca efect al călătoriei iniţiate de Soare, odată cu 20 ianuarie, în Vărsător şi a şaptea ta casă. Atât în colaborările profesionale şi de afaceri, cât şi în conexiunile de cuplu, tinzi să te desprinzi de un egoism păgubos şi să pui interesele ori dorinţele unui partener mai presus de ale tale.

Venus parcurge teritoriul Capricornului şi VI-a casă a Leului din 23 ianuarie 2016, inspirându-te să îţi reevaluezi starea de sănătate şi să adopţi o dietă nouă ori un stil nou de viaţă. Posezi abilitatea de a-ţi vedea cât se poate de clar defectele, mai ales că eşti motivat să îţi perfecţionezi personalitatea, să ai aşteptări foarte înalte de la tine însuţi, să încerci să îţi eficientizezi toate acţiunile esenţiale.

Pe 24 ianuarie, Luna plină din Leu şi întâia ta casă te aduce brusc sub luminile reflectoarelor. Norocul nu îţi pică totuşi din cer, fiind nevoie să dai tot ce ai mai bun în tine, să fii cât mai direct şi mai creativ în interacţiunea cu cei din jur.

Horoscop Leu ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Mercur retrograd în a VII-a ta casă de pe 5 ianuarie îndeamnă la o totală sinceritate în legăturile de cuplu. Acelea dintre ele clădite pe baze solide vor ieşi întărite din acest tranzit furtunos, marcat de dispute, indiferent cât de mult sunt puse la încercare. Oricum, acest aspect astral nu este recomandat în mod tradiţional pentru celebrarea unei căsătorii sau fixarea datei unei nunţi.

Din 23 ianuarie, Venus în a şasea ta casă te face mai pretenţios în dragoste. Aspiri să întâlneşti un partener serios, capabil să se aliniezei standardelor tale ridicate. Este posibil să îl afli într-o împrejurare asociată cu profesia ta sau cu principalul tău domeniu ocupaţional.


Horoscop Leu ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sfera financiară este niţel contradictorie din 7 ianuarie 2016, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Jupiter în Fecioară şi a doua casă a Leului. Deşi oportunităţile unor investiţii avantajoase şi începerii unei noi afaceri nu lipsesc, Jupiter este gata să-i penalizeze pe cei grăbiţi să facă o grămadă de bani peste noapte. Demersurile financiare din această perioadă trebuie să fie caracterizate de fair play şi de asumarea a cât mai puţine riscuri.

Programul zilnic sau rutina din zona profesională tind să fie disturbate pe neaşteptate sub influenţa parcursului retrograd în care se înscrie Mercur începând cu 8 ianuarie în sectorul astrologic al Capricornului şi al celei de-a VI-a tale case. Este vremea să te apleci asupra sarcinilor neglijate ori amânate şi nicidecum să te avânţi în proiecte sau iniţiative îndrăzneţe.

Pe 10 ianuarie 2016, Luna nouă ivită în cerurile Capricornului intensifică tendinţele de mai sus. Un eveniment surprinzător de la serviciu te poate deorienta, chiar copleşi atâta timp cât de agăţi de o mentalitate conservatoare. Perseverenţa şi sârguinţa în muncă nu îţi sunt la fel de buni aliaţi precum flexibilitatea şi voinţa de a accepta schimbarea.

În cazul în care nu ai un job, tranzitul lui Venus în a şasea casă a Leului te ajută odată cu 23 ianuarie 2016 să-ţi găseşti unul. Nu este vorba despre un serviciu nemaipomenit de avantajos dar, cel puţin, te ajută deocamdată să rămâi deasupra liniei de plutire!

Mercur se întoarce în aspect direct în a VI-a ta casă din 25 ianuarie, aşa că ar trebui să fii mai puţin stresat la muncă, să discerni cu claritate cum anume te poţi integra cel mai bine printre colegi. Lucrul în echipă îţi promite avantaje de excepţie!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Leu decembrie 2015

Horoscop Leu 2016
Horoscop Leu ianuarie 2016 Horoscop Leu ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.