Horoscop Fecioară februarie 2016

Horoscopul Fecioarei februarie 2016 evidenţiază preocuparea faţă de starea ta de sănătate, pentru revitalizarea ta, importanţa relaţiilor parteneriale în dezvăluirea potenţialului tău şi confirmarea demersurilor tale principale, o viaţă amoroasă ancorată în seriozitate şi onestitate, precum şi una profesională axată pe cooperare şi armonie.

Horoscop Fecioară februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară februarie 2016
Ca urmare a trigonului lui Mercur cu Jupiter de pe 6 februarie 2016, te înţelegi de minune cu cei din jur şi ai capacitatea să obţii de la ei răspunsurile la întrebările ori problemele tale cele mai frământătoare. Mintea îţi este străbătută de o sumedenie de idei inspirate şi absorbi cu uşurinţă informaţiile ce-ţi sunt necesare, un lucru ce te spijină în procesul învăţării. Ai prilejul să pleci într-o călătorie marcată de experienţe pozitive.

Pe 8 februarie, sub vibraţiile Lunii noi din Vărsător şi a şasea casă a Fecioarei este capabil să îţi vezi starea de sănătate într-o lumină nouă, să te angajezi într-o modalitate neconvenţională de ameliorare a tonusului tău fizic şi mental. Rezervă-ţi timp pentru deconectare, reenergizare. Este posibil să găseşti cai inedite de a te adapta mai bine ritmurilor trepidante ale traiului zilnic.

Emanând optimism, curaj şi încredere în tine însuţi, comunici eficient cu ceilalţi şi îi aduci de partea ta graţie sporitei tale forţe de convingere insuflate pe 14 februarie 2016 de sextilul dintre Marte şi Jupiter. Deşi eşti gata oricând să le dai altora o mâna de ajutor, nu pierzi din vedere propriile interese. O călătorie incitantă poate fi din nou la ordinea zilei.

Îmbunătăţirea condiţiei tale fizice continuă să te preocupe odată cu aceeaşi dată de 14 februarie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Vărsător. Nu te avânta de unul singur, fără a cere sfatul unui medic, într-o dietă radicală şi încearcă să adopţi politică paşilor mărunţi dar fermi într-o transformare a stilului tău de viaţă.

Tendinţa de a-ţi echilibra obiectivele şi interesele personale cu activitatea ta socială, mai cu seamă cu cea a unui partener din plan social şi/sau profesional constitue un reper de bază al tranzitului demarat de Soare, pe 19 februarie 2016, în Peşti şi a şaptea casă a Fecioarei. Ai nevoie, mai mult decât de obicei, de părerile şi sprijinul altor persoane, iar acestea, la rândul lor par să-ţi caute şi ele cu insistenţă compania şi îndrumarea. Relaţiile parteneriale îţi făgăduiesc verificarea şi acreditarea ţelurilor şi iniţiativelor tale, şi te incurajează să îţi valorifici resursele interioare. Reputaţia îţi este în creştere, mai ales datoria capacităţii tale de a coopera şi a te integra printre oameni. Eşti predispus să te apreciezi prin ochii şi mintea altora. Cu toate acestea, nu este indicat să te supui întru totul opiniile şi sfaturilor unui asociat!

Luna plină, apărută pe 22 februarie, în Fecioară şi întâia ta casă te pofteşte să îţi ajustezi, rafinezi imaginea personală, să păşeşti cu temeritate prin viaţă, să îţi exprimi cu încredere creativitatea. Nu mai eşti dispus să te iei după alţii, şi vrei să trăieşti potrivit propriilor tale convingeri şi standarde. Conştientizarea atuurilor tale personale face casă bună cu o adaptabilitate sporită. Poţi fi mobilizat să te dezbari de obiceiuri şi tabieturi păguboase.

Horoscop Fecioară februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea îşi caută rădăcini împlântate într-un teren ferm, stabil, curat şi purificator. Odată cu 17 februarie 2016, călătoria lui Venus în a şasea ta casă se desfăşoară sub semnul seriozităţii şi onestităţii. Dacă eşti singur, năzuieşti şi ai prilejul să înfiripi o poveste de dragoste pe termen lung, alături de cineva căruia să i te dedici din toată inima şi care să ţi se dăruiască din tot sufletul. Fecioarele aflate într-o relaţie de cuplu sunt motivate să lase deoparte comoditatea şi să nu se dea înapoi de la nimic pentru a clădi ori reclădi temelii temeinice ale conexiunii cu partenerul lor.

Horoscop Fecioară februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sub efluviile Lunii noi poposite pe 8 februarie în a VI-a ta casă, înduri cu greu o muncă anostă, de rutină. Poţi fi îmboldit să o apuci pe o cărare nebatatorita din punct de vedere profesional, să îţi găseşti un nou job, cumva neconvenţional, având darul de a-ţi stimula creativitatea şi a te ajuta să te perfecţionezi.

Pe 10 februarie 2016, Venus în trigon cu Jupiter te înarmează cu un optimism aparte, contagios, ce îţi este de folos îndeosebi într-o muncă asociată cu vânzările sau relaţiile cu publicul. Ai grijă totuşi, ca nu cumva atitudinea ta prea încrezătoare să-ţi dea impresia că totul îţi vine pe tavă! Banii îşi găsesc cu uşurinţă drum spre buzunarele tale dar, încă o dată, este necesar să nu te culci pe o ureche, ci să depui eforturi pentru a-ţi stabiliza câştigurile.

Focalizat asupra muncii, te remarci prin productivitate şi eficienţă. Din 14 februarie, parcursul lui Mercur în a şasea casă a Fecioarei pune accentul pe cooperare, pe schimbul de idei cu colegii şi şefii. Acest aspect astral este prielnic în special celor ce lucrează într-un domeniu având de a face cu comunicarea.

Din 17 februarie 2016, prezenţa lui Venus în a VI-a casă a Fecioarei crează o atmosfera de armonie şi bună înţelegere în viaţa ta profesională. Dacă, totuşi, în colectivul de la serviciu se strecoară o persoană răuvoitoare, lipsită de maniere, eşti înclinat să te fereşti să ai vreo colaborare cu ea. Oricum, interacţiunea cu cei din preajma ta se află, în general, sub bune auspicii datorită probabil şi comportamentului tău deschis şi binevoitor. Abilităţile tale organizaţionale ies la iveală şi atrag atenţia superiorilor tăi. Acest tranzit este avantajos mai ales dacă sfera ta ocupaţională este corelată cu arta sau ajutorarea oamenilor.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Fecioară 2016

Horoscop Fecioară ianuarie 2016
Horoscop Fecioară februarie 2016 Horoscop Fecioară februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.