Horoscop Fecioară ianuarie 2016

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2016 indică o interacţiune intensă cu cei din jurul tău, o viaţă amoroasă şi una profesională ce îţi testează adaptabilitatea şi îţi rezervă satisfacţii chiar atunci când ajungi să crezi că eşti pe marginea prapastiei.

Horoscop Fecioară ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară ianuarie 2016
Nimeni şi nimic nu te mai opreşte să-ţi mărturiseşti ofurile, să dai glas năzuinţelor şi intereselor tale. Marte păşeşte din 3 ianuarie 2016 în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei, conferind efervescenţă minţii tale şi îndemnându-te să pui pe tapet proiectele tale cele mai creative, mai îndrăzneţe! Activitatea socială te absoarbe mai mult decât de obicei, agenda ta zilnică este nemaipomenit de încărcată cu tot felul de întâlniri, discuţii, obligaţii şi călătorii. Nu te lăsa momit de tendinţa de a te apucă de prea multe lucruri deodată. Fă-ţi o lista de priorităţi astfel încât să poţi profita cât mai mult de acest tranzit furtunos!

Începând cu 7 ianuarie, Jupiter demarează un tranzit retrograd în Fecioară şi prima ta casă. În acest context astral, ar fi bine să-ţi aduci aminte că un răsfăţ prea mare poate atrage de la sine probleme legate de sănătate sau dificultăţi în aprecierea adevăratelor intenţii ale celor din imediata ta apropiere. Nu te încrede în aparenţe şi dezbăra-te de o atitudine prea arogantă ori egoistă, care îţi poate crea probleme în interacţiunea cu ceilalţi!

Creativitatea te poate trăda sau îţi poate juca feste dacă îi forţezi calea şi nu te laşi în voia sa. Mercur retrograd traversează sectorul astrologic al Capricornului şi al celei de-a cincea case a Fecioarei odată cu 8 ianuarie 2016, punându-ţi la dispoziţie o revărsare a inspiraţiei în cele mai neaşteptate circumstanţe ale existenţei! De exemplu, dacă te sileşti să îţi pui la treabă ingeniozitatea în muncă, poţi descoperi că aceasta îţi este cu mult mai utilă pe plan sentimental.

Trigonul dintre Soare şi Jupiter de pe 14 ianuarie îţi permite să-ţi exprimi generozitatea şi căldura afectivă faţă de oamenii din preajma ta. Exuberanţa şi optimismul îi aduce pe alţii alături de tine, îi îndeamnă să se ralieze ţelurilor tale.

Pe 15 ianuarie 2016, Mercur în trigon cu Jupiter nu conteneşte să dea avant spontaneităţii tale, să îţi furnizeze informaţii preţioase despre mediul tău înconjurător. Încă o dată, încrederea în tine însuţi îi determină pe alţii să se încreadă în tine. O călătorie mai mult decât plăcută este la ordinea zilei!

Cu cât mai mult dăruieşti, cu atât mai mult primeşti. Cuadratul lui Venus cu Jupiter din 18 ianuarie îţi stârneşte pofta de a lăsa de la tine, de a le face dezinteresat bucurii celorlalţi! Chiar dacă ţi se pare că îţi risipeşti timpul, această zi are darul de a da naştere unor conexiuni umane care îţi rezervă mari beneficii în viitor!

Din 20 ianuarie 2016, Soarele îşi croieşte drum în Vărsător şi a şasea casă a Fecioarei, aducând în prim plan necesitatea unor schimbări majore în stilul de viaţă, în modul cum îţi întreţii starea de sănătate. Ai imboldul de a le da o mână de ajutor unor persoane ajunse într-un impas, însă acest lucru nu te orbeşte faţă de intenţiile necurate ale unora de a profita de bunăvoinţa ta.

Simţăminte ascunse chiar de tine însuţi sunt pe cale să iasă la lumină sub efluviile Lunii pline răsărite pe 24 ianuarie în Leu şi a XII-a ta casă. Ai ocazia să te purifici spiritual şi sufleteşte, să îţi regăseşti o latură spirituală, renăscătoare a existenţei!

Horoscop Fecioară ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Prezenţa lui Jupiter în cea dintâi casă a Fecioarei are potenţialul, din 7 ianuarie 2016, să îţi confere o abordare mult mai matură, mai serioasă în viaţa sentimentală. Nu întâmplător, aceasta conjunctură astrală este corelată adeseori cu voinţa de a te implica într-o relaţie de cuplu autentică, profundă, şi chiar de a te căsători!

Dragostea are de suferit din pricina gafelor ori a lipsei de înţelegere dintre partenerii de cuplu din 8 ianuarie, atunci când Mercur capătă o mişcare inversată în a V-a ta casă. Nu te prinde de idei ori sentimente fixe, şi încearcă să fii cât mai maleabil în conexiunea cu partenerul tău de viaţă!

Pe 10 ianuarie 2016, Luna nouă apărută în a cincea casă a Fecioarei înteţeşte influenţele anterioare. Este nevoie să îţi depăşeşti conformismul ori obişnuinţele, să dai o turnură îndrăzneaţă, improspatoare, inovativă conexiunii cu persoana iubita.

Iubirea pluteşte în aer şi te înconjoară cu o mulţime de oportunităţi. Pe 23 ianuarie, Venus îşi face triumfal intrarea în Capricorn şi a V-a ta casă, conferindu-ţi încredere în tine însuţi şi în forţa atractivităţii tale. Este vremea cea mai potrivită pentru a te angaja într-o idilă autentică, plină de făgăduinţe pe termen lung. Pe de altă parte, dacă ai deja un partener, ai şansa să reînsufleţeşti legătură cu el, să infuzezi romantism şi vitalitate relaţiei tale de cuplu.

Întoarcerea lui Mercur în tranzit direct în a cincea casă a Fecioarei dă amploare influenţelor venusiene. Ştii cât se poate de bine ce vrei de la tovarăşul tău de viaţă şi îi conştientizezi motivaţiile şi dorinţele. Aproape nimic nu mai te îngrădeşte în redefinirea şi înteţirea conexiunii tale afective cu acesta!

Horoscop Fecioară ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 2 ianuarie 2016, graţie tranzitului lui Mercur în Vărsător şi a şasea casă a Fecioarei, mintea îţi devine mai logică şi mai analitică, aşa că te poţi descurca mai uşor cu sarcinile şi proiectele profesionale, dând dovadă de un plus de productivitate şi eficienţă. Conversaţiile cu colegii şi şefii sunt mult mai deschise şi te sprijină să îţi pui în valoare competenţa.

Mercur îşi asumă un parcurs retrograd în a VI-a ta casă odată cu 5 ianuarie, supunându-te unor presiuni şi dezorientări majore la serviciu. Este de aşteptat să te confrunţi cu probleme nemaiintalnite până acum, să fii pus în situaţia de a-ţi revizui modul cum interacţionezi cu cei din preajma ta. Dezbară-te de obişnuinţe şi străduieşte-te să îţi dai seama cine îţi este prieten şi cine îţi este duşman în zona ta profesională.

Activitatea profesională începe să te satisfacă tot mai mult începând cu 20 ianuarie, ziua de debut a tranzitului Soarelui în a VI-a ta casă. Ceea ce se petrece la serviciu devine mai transparent şi mai logic, aşa că ştii cum să dai o notă de eficienţă tuturor acţiunilor tale.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Fecioară decembrie 2015

Horoscope Fecioară 2016
Horoscop Fecioară ianuarie 2016 Horoscop Fecioară ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.