Horoscop Balanţă ianuarie 2016

Horoscopul Balanţei ianuarie 2016 lasă să se întrevadă un bogat aflux de creativitate, nevoia de a-ţi afirma constant autenticitatea fiinţei, o viaţă familială şi sentimentală axate îndeosebi pe stabilitate, consolidare şi revitalizare.

Horoscop Balanţă ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă ianuarie 2016
Creativitatea îţi este îmbelşugată din 2 ianuarie 2016, graţie călătoriei lui Mercur în Vărsător şi a cincea casă a Balanţei. Pari, totuşi, să nu profiţi într-o mare măsură de ea, întrucât îţi vine greu să te focalizezi pe nişte proiecte ambiţioase. Oricum, aceasta se manifestă în viaţa de toate zilele, în modul cum interacţionezi cu oamenii, cum te distrezi cu ei şi cum reuşeşti să îi aduci mai aproape pe copii.

Începând cu 5 ianuarie, Mercur se înscrie într-o mişcare inversată în Vărsător, fiind necesar să nu îţi pierzi încrederea în forţele tale creative, să nu te laşi influenţat de alţii în ceea ce priveşte expresia resurselor tale interioare. Străduieşte-te să fii tu însuţi şi nu vei avea decât de câştigat!

Rămâi cu garda sus faţă de tranzitul retrograd preluat de Jupiter, din 7 ianuarie 2016, în Fecioară şi a douăsprezecea casă a Balanţei. Este un tranzit cu dus şi întors, ce îţi poate aduce atât beneficii cât şi pagube din punct de vedere financiar şi spiritual. Cel mai bine este să ai grijă ca aceste două aspecte ale existenţei tale să nu se intersecteze! Oricum, această conjunctură astrală este frecvent asociată cu schimbarea jobului, cu o mutare sau cu plecarea în străinătate!

Mercur îşi continuă parcursul retrograd în Capricorn şi a IV-a ta casă odată cu 8 ianuarie, punându-ţi sub semnul întrebării temeliile destinului tău, rezonanţa trecutului asupra prezentului şi relaţiile cu familia. Probabil că nu face decât să îţi atragă atenţia asupra unor puncte slabe din aceste domenii, să insiste pe scheletul ascuns în şifonierul tău. Nu te sfii să îţi revezi lucrurile întunecate şi voit uitate ale vieţii, să le aduci la lumină şi să le găseşti o rezolvare definitivă!

Desigur, Luna nouă ivită pe 10 ianuarie 2016 în a patra casă a Balanţei nu se poate împiedica să nu speculeze tendinţele de mai sus. Taine bine păstrate şi orientări puse sub capacul subconştientului sunt cât pe aci să iasă la iveală, să îţi răscolească prezentul şi viitorul! Dacă te eliberezi de prejudecăţi şi idei preconcepute, ai şansa de a depăşi cu succes această zi dificilă!

Din 20 ianuarie, Soarele se culcuşeşte în Vărsător şi a V-a ta casă, eliberându-te de complexele din a patra ta casă, permiţând instalarea unei atitudini încrezătoare şi senine, imboldul de a gusta din plin din plăcerile vieţii şi ale dragostei!

Venus îşi face loc, începând cu 23 ianuarie 2016, în Capricorn şi a patra casă a Balanţei, vestind o vreme a reinstalării armoniei în viaţa familială. Rudele şi căminul par să îţi acapareze mai tot timpul, să îţi dăruiască clipe de delectare rar întâlnite până acum.

Pe 24 ianuarie, Luna plină răsărită în Leu şi a XI-a ta casă este favorabilă reînchegării conexiunii cu vechi şi buni amici ori colegi. La mijloc poate fi o întâlnire cu unii dintre aceştia, poate într-un cadru oficial. Totodată, este o zi oportună ralierii la un grup care îţi împărtăşeşte convingerile şi/sau credinţele.

Armonizarea relaţionării cu oamenii apropiaţi constitue o orientare clară odată cu 25 ianuarie 2016, ca efect al întoarcerii lui Mercur în tranzit direct în a patra casă a Balanţei. Datorită eforturilor reciproce din ultima vreme, este de aşteptat să regăseşti puncte şi obiective comune cu familia, să îţi redezvaluiesti apartenenţa la ea.

Horoscop Balanţă ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Odată cu 2 ianuarie, prezenţa lui Mercur în a V-a ta casă netezeşte drumul unei comunicări extrem de sincere, deschise cu tovarăşul tău de viaţă. Poate fi vorba despre un nou început al poveştii voastre de dragoste. Dacă eşti singur, poţi cunoaşte un potenţial partener prin intermediul internetului, a unei rude sau a unui prieten. Este posibil ca acesta să fie mai tânăr decât tine, la trup sau la minte!

Viaţa amoroasă cunoaşte nişte împrejurări de cotitură sub impactul aspectului retrograd preluat de Mercur, din 5 ianuarie 2016, în cincea casă a Balanţei. Nu te arunca cu capul înainte într-o nouă idilă şi nici nu renunţa la prudenţă în cazul în care eşti antrenat în reluarea unei mai vechi relaţii romantice.

Dragostea creşte, se dezvoltă, înfloreşte sub auspiciile unei relaţii statornice, a unei uniuni prin căsătorie din 23 ianuarie. Treci printr-o perioadă de bun augur revitalizării unei legături de cuplu mai vechi ori angajării într-una care va fi fructificată într-o căsătorie.

Horoscop Balanţă ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Marte traversează sectorul astrologic al Scorpionului şi al celei de-a doua case a Balanţei începând cu 3 ianuarie 2016, aşa că te poţi simţi motivat să dai o turnură cât mai stabilă vieţii tale, să o consolidezi din punct de vedere financiar şi să pui mai mult umărul la treabă pentru a-ţi mări contul din bancă. Ai prilejul să îţi redescoperi punctele forte ale personalităţii, să îţi regăseşti talente în stare să te ajute să profiţi de noi surse de bani. Nu te lăsa, totuşi, în voia unei predispoziţii de a arunca cu banii în stânga şi în dreapta, doar pentru a le demonstra altora cât de "tare" eşti.


Articole în acelaşi domeniu din Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Balanţă decembrie 2015

Horoscop Balanţă 2016
Horoscop Balanţă ianuarie 2016 Horoscop Balanţă ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.