Horoscop Scorpion ianuarie 2016

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2016 semnalează o relaţionare cotradictorie dar constructivă cu familia, riscurile de a oscila între aspecte păguboase ale trecutului şi prezentului, o viaţă socială ce se cere a fi cernută prin sita obiectivităţii şi realismului.

Horoscop Scorpion ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Scorpion ianuarie 2016
Pe 2 ianuarie 2016, Mercur pătrunde în Vărsător şi a patra casă a Scorpionului, aşa că mintea îţi este străbătută de emoţii intense şi poţi lua decizii nu atât raţionale, cât bazate pe simţăminte. Te simţi cel mai bine în sânul familiei, alături de cei dragi. De fapt, prezenţa oamenilor la care ţii te ajută să scoţi la iveală cele mai inspirate gânduri, idei. Dacă trebuie să iei parte la reuniuni impotante, asigură-te că aceastea au loc în locuri care îţi sunt familiare, cu care eşti obişnuit!

Marte, ajuns pe 3 ianuarie în sectorul astrologic al Scorpionului şi prima ta casă, contracarează influenţele anterioare, şi îţi dăruieşte o energie ieşită din comun, ce se te îmboldeşte să te îndrepţi spre faze înnoitoare, inedite ale vieţii tale. Nu te poţi opri să nu încerci noi lucruri, dar este esenţial să nu te risipeşti în prea multe iniţiative, ci să te focalizezi spre cele care sunt cu adevărat importante în făurirea destinului tău. Vitalitatea extremă care te cutreieră are două tăişuri: pe de o parte poţi fi mult mai combativ în drumul spre ţelurile tale, pe de altă parte pari să fii predispus unor accidente! Nu te lăsa în voia grabei!

Orientarea obsesivă către un singur aspect al existenţei tale poate fi păguboasă! Începând cu 5 ianuarie 2016, Mercur îşi asumă un aspect retrograd în a IV-a casă a Scorpionului, determinându-te să te afunzi în reverberaţii negative ale trecutului şi rădăcinilor tale mentale, sufleteşti! Nu pune prea mult la inimă un eveniment nefericit din trecut şi străduieşte-te să fii mai răbdător cu cei din familie, indiferent cât de mult îţi pun nervii la încercare! Dincolo de disputele de moment, sunt o grămadă de lucruri, sentimente care vă unesc!

Jupiter este şi el angrenat într-o mişcare inversată, din 7 ianuarie, în Fecioară şi a unsprezecea ta casă. Nu te iluziona faţă de potenţialul aparent al unor noi amici şi bazează-te în continuare pe prietenii vechi şi verificate. Chiar dacă popularitatea ta este pe cale să crească, nu permite ca acest lucru să îţi falsifice autentica ta personalitate. Uneori, acceptăm o minciună care ne infrumuteseaza, uitând că adevărata noastră frumuseţe îşi are sursele în ceea ce suntem în mod veritabil!

Interacţiunea din plan personal, social şi profesional pare să fie învăluită într-o ceaţă de ambiguităţi şi confuzii de pe 8 ianuarie, ca urmare a parcursului retrograd al lui Mercur în Capricorn şi a III-a casă a Scorpionului. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi confunda prietenii cu duşmanii, de a te încrede în persoane dubioase ori de a te feri să te sprijini pe oameni care îţi sunt cu adevărat devotaţi. În acest context astral, este de recomandat să te gândeşti de trei ori înainte de a discuta ceva esenţial cu alţii!

Luna nouă răsărită pe 10 ianuarie 2016 în Capricorn şi a treia ta casă accentuează evenimentul astrologic anterior. Secretele tale sau ale unor apropiaţi ies la suprafaţă, un lucru aparent rău la prima vedere, dar care asigură limpezirea relaţiilor dintre voi. Nu te lansa în peroraţii impulsive, şi aşteaptă ca lucrurile să se aşeze de la sine...

Soarele poposeşte odată cu 20 ianuarie pe tărâmul Vărsătorului şi în a IV-a casă a Scorpionului, având tendinţa de a da o turnură pozitivă vieţii tale personale, relaţionării cu familia şi cu persoanele îndrăgite. Eşti mai puţin absorbit de carieră şi mai dornic să acorzi prioritate oamenilor importanţi din existenţa ta. La ordinea zilei pare să fie reamenajarea spaţiului personal, proiecte legate de cumpărarea ori vânzarea unei case.

Sfera socială este animată de un suflu proaspăt de cordialitate şi bunăvoinţă din 23 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Capricorn şi a treia ta casă. Posezi îndemânarea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit, de a-i fermeca pe cei din jurul tău prin atitudinea ta afectuoasă, prin magnetismul prezenţei tale personale. Simţul tău diplomatic te sprijină să îţi extinzi sfera de influenţă!

Din 25 ianuarie 2016, Mercur reîntors în aspect direct în a III-a casă a Scorpionului se aliniază influenţelor mercuriene de mai sus, te face mai încrezător în tine însuţi şi în resursele tale interioare. Tranzitul retrograd al lui Mercur ar fi trebuit să îţi dea nişte lecţii despre îngrădirile interioare şi exterioare din viaţa socială, să te fi înarmat cu noi şi cutezătoare strategii de a te afirma...

Horoscop Scorpion ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea câştigă în sinceritate şi loialitate odată cu 23 ianuarie 2016. Venus deschide porţi nevăzute, nebănuite între tine şi tovarăşul tău de viaţă, îţi relansează conexiunea afectivă cu acesta. Este vremea unor cine romantice, unor incursiuni în doi având potenţialul să înteţească sentimentele dintr-o relaţie afectată poate de inerţie şi obişnuinţe. Dacă eşti singur, te aşteaptă un suflet pereche într-o zonă apropiată de casa ta ori de preocupările tale esenţiale!

Horoscop Scorpion ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 24 ianuarie 2016, Luna plină din Leu şi a zecea casă a Scorpionului îţi dă aripi în viaţa profesională. Ai şansa de a face senzaţie prin expunerea ideilor tale creative şi asumarea unor riscuri nemaiincercate până acum! Este nevoie să forţezi nişte bariere din evoluţia carierei tale, să le arăţi altora de ce eşti în stare!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion decembrie 2015

Horoscop Scorpion 2016
Horoscop Scorpion ianuarie 2016 Horoscop Scorpion ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.