Horoscop Săgetător ianuarie 2016

Horoscopul Săgetătorului ianuarie 2016 dă de veste despre o intensificare oarecum haotică a activităţii tale sociale ce presupune o perioadă de reflecţie şi regândire, o ameliorare a relaţiilor cu oamenii apropiaţi şi o viaţă financiară ce oscilează între extreme.

Horoscop Săgetător ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător ianuarie 2016
Comunicarea cu cei din jurul tău te încântă, dar te şi suprasolicită începând cu 2 ianuarie 2016. Prezenţa lui Marte în Vărsător şi a treia casă a Săgetătorului îţi insuflă neastâmpăr, te poartă mereu pe drumuri, te face să te apuci de o grămadă de treburi fără a reuşi adeseori să duci vreo una la bun sfasit. Menţine-ţi focalizarea spre ceea ce este cu adevărat esenţial şi nu vei avea decât de câştigat!

Marte îşi face intrarea pe 3 ianuarie în Scorpion şi a XII-a ta casă, silindu-te, mai mult sau mai puţin, să te izolezi de oameni, să îţi afli alinarea în reflecţie şi meditaţie. Până la urmă, solitudinea ţi se potriveşte ca o mănuşă atunci când vrei să dai tot ce ai mai bun în tine, când doreşti să îţi eficientizezi demersurile principale. Nu neglija mesajele transmise de învolburata ta imaginaţie, de intuiţia ta ajunsă la cote rar atinse!

Cuadratul dintre Venus şi Neptun de pe 5 ianuarie 2016 îţi recomandă să îţi continui sihăstria, mai ales că eşti extrem de vulnerabil în contactele cu alţii şi poţi ceda fără să vrei la avantaje pe care te-ai străduit din greu până acum să le obţii. Nu ar fi rău să îţi iei un liber, o mică vacanţă, astfel încât să te aşezi la adăpost de o naivitate de rău augur, de relaţionarea cu persoane ce par a fi gata să profite în orice fel de tine!

Tot pe 5 ianuarie, Mercur retrograd în a III-a casă a Săgetătorului porneşte să te aducă pe o pantă păguboasă în interacţiunea socială! Mintea îţi dă în clocot, mai ales că reuşeşti cu dificultate să desluşeşti circumstanţele încurcate din preajma ta, să culegi informaţii preţioase despre ceea ce ai de făcut. Deruta te poate aduce în apropierea stresului! Verifică-ţi cu o sporită atenţie agenda zilnică pentru a te asigura că nu ai omis nimic important şi nu te sfii să ceri altora lămuriri asupra unor lucruri ce îţi pari să fie vagi! Nu te angaja în dispute şi nu face promisiuni pe care nu poţi să ţi le onorezi!

Venus în conjuncţie cu Saturn pe 9 ianuarie 2016 te sprijină să duci la bun sfârşit nişte sarcini ori obligaţii care te sastiseau până acum. Nu îţi alege prietenii la întâmplare, ci focalizează-te pe cei care îţi merită încrederea. Ai şansa să intri în contact cu o persoană influentă pentru viitorul tău!

Pe 13 ianuarie, trigonul dintre Venus şi Uranus îţi făgăduieşte întâlnirea unor oameni ieşiţi din tipare, capabili să îţi sugereze o nouă viziune despre lume. Posezi o încărcătură psihică pozitivă care se cere totuşi a fi consumată. Este o zi nemaipomenită pentru a încerca ceva ce nu ai mai trăit până în prezent!

Cuadratul lui Venus cu Jupiter de pe 18 ianuarie 2016 îţi recomandă să o laşi mai moale cu ambiţiile tale, să îţi îngădui niţică relaxare şi distracţie. Nu te avânta în iniţiative temerare, oricât de tentat ai fi să faci asta, mai cu seamă dacă este vorba despre afaceri. Ai nevoie de o perioada de respiro, de o aşezare a informaţiilor primite, astfel încât să poţi să îţi ţii în frâu demersurile tale ambiţioase.

O împrospătare, îmbunătăţire a relaţiilor cu rudele apropiate, cu oamenii de care te leagă evenimente importante din trecut este de aşteptat să se petreacă odată cu 20 ianaurie, atunci când Soarele îşi demarează tranzitul în Vărsător şi a treia casă a Săgetătorului. Poţi avea, de asemeni, oportunităţi în orice activitate asociată cu comunicarea, comerţul, scrisul, planificarea şi creativitatea.

Sub efluviile Lunii pline ivite pe 24 ianuarie în Leu şi a noua ta casă te paşte o întâlnire cu aventura. Nu te sfătuiesc să te arunci pe nepregătite cu paraşuta, însă viaţa îţi rezervă o călătorie ori o circumstanţă inedită, care te deraiază de pe linia de tramvai a tabieturilor!

Horoscop Săgetător ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Vizita lui Venus în Capricorn şi a doua casă a Săgetătorului dă din 23 ianuarie 2016 o tentă cumva materialistă vieţii sentimentale. Într-o relaţie deja formată, poţi incearca alături de partenerul tău deliciile unor aventuri ori lucruri exuberante la care nu au acces mulţi muritori. Dacă eşti singur, ar trebui să încerci să păstrezi diferenţa între o iubire autentică şi una inspirată de avantaje materiale ieşite din comun!

Horoscop Săgetător ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Jupiter parcurge retrograd sectorul astrologic al Fecioarei şi al celei de-a zecea case a Săgetătorului începând cu 7 ianuarie 2016. Nu este un aspect astral cu totul negativ, în funcţie de felul cum îl priveşti. Dacă patronii ori iniţiatorii unor afaceri grandiose au cumva de pierdut, nativii din Săgetător aflaţi pe poziţii cumva secundare au de câştigat. Aceştia din urmă tind să beneficieze de o promovare sau o mărire de salariu.

Banii reprezintă o problemă dacă nu le reorientezi alocarea. Din 8 ianuarie, Mercur retrograd în Capricorn şi a II-a ta casă te poate aduce aproape de faliment dacă nu îţi reconsideri priorităţile financiare. Dacă ţi s-a părut că te dau banii afară din casă până de curând, este cazul să îţi mai faci nişte calcule şi să îţi aduci aminte ce rate mai ai de plătit. Până când apare marea lovitură financiară la care eşti îndreptăţit să visezi, pune deoparte nişte bani albi pentru zile negre!

Luna nouă răsărită pe 10 ianuarie 2016 în cerurile Capricornului şi a doua casă a Săgetătorului vesteşte şi ea o oarecare instabilitate financiară! Te paşte ori un crah, ori un bonus nesperat de mare. Bazează-te pe talentele, pe resursele tale interioare, dar nu te lăsat momit de câştiguri venite peste noapte! Prudenţă înainte de toate!

Din 25 ianuarie, Mercur revine în tranzit direct în a II-a ta casă, izbavindu-te de lovituri nefericite ale sorţii. Chiar dacă situaţia ta financiară nu se înseninează dintr-o dată, ai cel puţin capacitatea să desluşeşti cu claritate ce anume te păgubeşte şi ce nu. Oricum, nu trebuie să rămâi în banca ta, ci să-ţi extinzi orizonturile, astfel încât să poţi avea acces la noi oportunităţi!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Horoscop Săgetător decembrie 2015

Horoscop Săgetător 2016

Horoscop Săgetător ianuarie 2016 Horoscop Săgetător ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.