Horoscop Balanţă martie 2016

Horoscopul Balanţei martie 2016 indică o sporită motivare, dar şi necesitatea de a-ţi impune disciplină şi perseverenţă în drumul spre obiectivele tale. Starea ta de sănătate şi relaţiile parteneriale reprezintă repere statornice ale acestei luni, iar viaţa sentimentală îţi stă sub semnul sincerităţii, onestităţii şi a unui realism cu două tăişuri.

Horoscop Balanţă martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă martie 2016
Demersurile tale intelectuale sunt favorizate de un plus de vigoare şi pasiune din 6 martie 2016, ca urmare a tranzitului lui Marte în Săgetător şi a treia casă a Balanţei. În minte îţi roiesc o grămadă de idei şi proiecte inspirate, dar îţi poate fi dificil să te concentrezi asupra lor şi să le valorifici din cauza neastâmpărului tău de a sări cu repeziciune de la una la alta. Treci printr-o perioadă propice promovării intereselor tale, însă trebuie să-ţi supraveghezi impulsivitatea, tendinţa de a-ţi expune cu o înfocare exagerată punctele de vedere, fără să accepţi opiniile altora. De asemeni, este de dorit să îţi ţii în frâu nerăbdarea ce îţi clocoteşte în vene, îndeosebi când eşti la volan sau te implici într-o muncă manuală.

Pe 6 martie, Luna nouă poposită în cerurile Peştilor şi a VI-a ta casă pune accentul pe o influenţă imprimată deja de Mercur, vizând îmbunătăţirea stării tale de sănătate. Este vremea să te purifici, să te detoxifiezi, să-ţi ajustezi stilul de viaţă. Fii mai atent la semnalele pe care ţi le transmite corpul şi încearcă să-ţi dai seama ce oameni îţi infuzează o energie negativă ori îţi absorb energia pozitivă.

Venus pătrunde la rândul său, pe 12 martie 2016, în Peşti, continuând să te focalizeze pe ameliorarea tonusului tău fizic şi mental. Planeta frumuseţii îţi insuflă o acuitate considerabilă în remarcarea punctelor tale slabe şi a minusurilor altora. Ai aşteptări înalte atât de la tine, cât şi de la cei din preajma ta, şi te simţi mobilizat să nu îţi mai risipeşti timpul, să ţi-l dedici cât mai mult obiectivelor tale esenţiale.

Relaţiile parteneriale capătă întâietate şi îţi dăruiesc oportunităţi începând cu 20 martie. Soarele amplasat în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei te îmboldeşte să îţi armonizezi legăturile în doi, să te întrebi nu atât ce pot face alţii pentru tine, cât ce poţi face tu pentru ei. De fapt, nu eşti în largul tău nici în singurătate, nici în mijlocul unei mari mulţimi de oameni ci, mai degrabă, atunci când eşti împreună cu un partener din sfera socială, profesională ori personală, căruia nu îi mai impui cu orice preţ ideile tale, căutând să îl înţelegi şi să ajungi cu el la un compromis reciproc avantajos.

Tendinţele anterioare sunt reluate şi intensificate în urma tranzitului în care se înscrie Mercur în Berbec, odată cu 22 martie 2016. Ai posibilitatea să pui bazele unor noi colaborări sau asocieri, şi poţi câştigă de partea ta oameni influenţi graţie farmecului şi bunăvoinţei ce te caracterizează. Abilitatea de a negocia şi a media te sprijină să pui capăt unor conflicte şi să închei nişte contracte promiţătoare.

Sub vibraţiile Lunii pline ivite pe 23 martie în Balanţă şi întâia ta casă eşti stimulat să te debarasezi pentru o zi de planurile tale ambiţioase şi să te bucuri din plin de viaţă. Nu mai are sens să te frămânţi din pricina felului cum gândesc alţii despre tine, mai cu seamă că îi poţi face cu greu să-şi schinbe părerea. Poţi, în schimb, să te canalizezi cu folos pe simţămintele tale, să le verifici sursele şi autenticitatea. O dispută cu cineva apropiat poate fi clarificată odată pentru totdeauna atâta timp cât eşti sincer cu tine însuţi!

Din 25 martie 2016, Saturn îşi preia tranzitul retrograd anual în Săgetător, îndrumandu-te să îţi redefineşti valorile morale, emoţionale şi materiale. Explorarea lumii tale interioare îţi facilitează identificarea a ceea ce este mai preţios pentru tine, dar şi prioritizarea acţiunilor tale.

Trigonul Soarelui cu Marte de pe 26 martie îţi dă forţa să îţi iei viaţa în propriile mâini şi să îţi scoţi la lumină abilităţile de lider. De îndată ce eşti motivat să intri în acţiune, instinctele te ajută să-ţi croieşti drum spre succes. Ştii foarte bine ceea ce ai de făcut, aşa că nu mai eşti întârziat de cumpănirea unor decizii. Ceea ce iniţiezi astăzi este în măsură să se încheie cu bine şi să-ţi răsplătească eforturile.

Horoscop Balanţă martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea se scutură de iluzii şi îşi cere standarde înalte din 12 martie, sub impactul călătoriei lui Venus în a şasea casă a Balanţei. Dacă eşti pe punctul să fii atras într-o idilă, nu eşti deloc dispus să te arunci în ea cu capul înainte, ci să iei la bani mărunţi potenţialul tău partener şi avantajele relaţiei cu acesta! Atenţie! Aceast manie de a despica firul în patru te poate menţine în singurătate atunci când o împingi prea departe! În cazul în care te ataşezi totuşi sentimental faţă de cineva, este probabil ca această persoană să provină din sfera ta profesională sau dintr-o zonă a existenţei asociată cu aceasta.

Atât Soarele (odată cu 20 martie 2016), cât şi Mercur (din 22 martie) în Berbec îţi sunt buni aliaţi într-o împărtăşire cât se poate de sinceră, deschisă cu persoana iubită. Secretele par să nu-şi mai aibă locul în relaţia de cuplu, mai ales că pari să te înţelegi cu partenerul tău dincolo de cuvinte, prin simple gesturi şi priviri. Această conjunctură astrală este propice consolidării conexiunii cu tovarăşul tău de viaţă, o conexiune ce se poate împlini în curând (dacă mai este cazul) într-o căsătorie.


Horoscop Balanţă martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Ambiţia sau necesitatea de a-ţi mări eficienţa în muncă te marchează odată cu 5 martie 2016, atunci când Mercur începe să parcurgă tărâmurile Peştilor şi ale celei de-a VI-a case a Balanţei. Eşti înclinat să comunici într-o mai mare măsură cu colegii, să porţi cu ei discuţii constructive şi, eventual, să îţi cauţi un job mai implinitor din punct de vedere profesional şi financiar.

Prezenţa lui Venus în Peşti este corelată, din 12 martie, cu o atmosferă armonioasă, plăcută în muncă. Dacă eşti în căutarea unui serviciu, ai sporite şanse să ţi-l găseşti, deşi nu pare să fie chiar ceea ce îţi doreşti. Cel puţin, te ajută să rămâi deasupra liniei de plutire până când îţi vei afla unul mai avantajos.


Mai poţi citi pe Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Balanţă 2016

Horoscop Balanţă februarie 2016
Horoscop Balanţă martie 2016 Horoscop Balanţă martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.