Horoscop Rac martie 2016

În horoscopul Racului martie 2016 prevalează atracţia faţă de faţete neobişnuite ale lumii, posibilitatea de a călători şi cea de a obţine beneficii din studii, interesul crescând faţă de starea de sănătate şi, în ultima decadă a lunii, o implicare adâncă în viaţă profesională.

Horoscop Rac martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Rac martie 2016
Înclinaţia de a studia, a-ţi extinde cunoaşterea şi a-ţi examina credinţele esenţiale din perspective noi, diferite pune stăpânire peste tine din 5 martie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Peşti şi a noua casă a Racului. Pari să fii interesat îndeosebi de lucruri din zone îndepărtate ale lumii şi ai şansa să cunoşti persoane de pe astfel de meleaguri, să pui la punct împreună cu ele nişte proiecte comune. Dacă nu se poate încă să ajungi încă în acele regiuni, beneficiezi de oportunităţile unor scurte călătorii.

Deşi organismul nu îţi transmite nici un semnal de alarmă privind starea de sănătate, eşti străbătut de voinţa de a nu mai lăsa de azi pe mâine optimizarea acesteia datorită apariţiei lui Marte, începând cu 6 martie 2016, în sectorul astrologic al Săgetătorului şi a VI-a ta casă. Eşti gata să adopţi un stil nou de viaţă, o dietă în stare să-ţi furnizeze vitaminele ce îţi sunt necesare odată cu sosirea primăverii.

Pe 9 martie 2016, Luna nouă aciuată în a IX-a casă a Racului reia la un alt nivel influenţele mercuriene. Idealurile tale îşi cer iarăşi atenţia, aflarea unui făgaş de împlinire, ce poate fi întrezărit graţie unei revelaţii, a unei străfulgerari intuitive. O călătorie ori o aventură incitantă te ajută să-ţi confrunţi aspiraţiile cu realitatea.

Oportunitatea de a pleca de acasă, a ajunge pe alte meridiane ale pământului apare încă o dată din 12 martie 2016, ca urmare a parcursului lui Venus pe acelaşi tărâm al Peştilor. Dacă, totuşi, nu reuşeşti să cutreieri alte locuri, te poţi elibera de un neastâmpăr fierbinte explorând aspecte inedite, proaspăt dezvăluite ale mediului înconjurător. Este posibil astfel să intri în contact cu persoane sau grupuri cu totul deosebite de cele cu care te-ai obişnuit, să experimentezi situaţii de viaţă cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. O iniţiativă ori o punere la încercare vizând invăţătura, studiile tind să-ţi fie favorabile.

Odată cu 20 martie, prezenţa Soarelui în Berbec şi a zecea casă a Racului te aduce cu picioarele pe pământ, te focalizează pe ţelurile tale principale. Eşti motivat să analizezi cu realism încotro te îndrepţi în viaţă, să desluşeşti dacă mergi pe calea destinului la care năzuieşti. Ai capacitatea să îţi priveşti existenţa în ansamblu şi să-ţi trasezi planuri ambiţioase, practice, pe termen lung.

Luna plină răsărită pe 23 martie 2016 în Balanţă şi a IV-a ta casă are menirea să-ţi echilibreze activitatea susţinută din sfera profesională cu viaţa personală şi cea de familie. Ai nevoie să petreci mai mult timp cu cei dragi şi nu te dai înapoi de la nimic pentru a realiza asta. Acest eveniment astral marchează totodată o împlinire sau, dimpotrivă, o criză în relaţia cu familia ori cu persoana iubita. În cel de-al doilea caz, încăpăţânarea de a te face că nu vezi ce se întâmplă nu poate decât să adâncească problemele şi să-ţi îngreuneze soluţionarea lor.

Saturn în Săgetător îşi preia, din 25 martie 2016 turnura retrogradă anuală, punând accentul pe dezideratul de a-ţi trece în revistă şi a-ţi îmbunătăţi tonusul fizic şi mental, şi modul cum te implici în muncă. Eşti pus în faţă unor întrebări de baraj: "Ce anume îmi secătuieşte nejustificat energia? Ce obiceiuri ori activităţi îmi stăvilesc dezvoltarea?"


Horoscop Rac martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea întoarce spatele monotoniei şi caută provocări neobişnuite. Venus străbate de pe 12 martie 2016 cea de-a noua casă a Racului, dăruindu-le nativilor singuri ocazia de a se angaja într-o poveste de iubire cu cineva special, cunoscut de-a lungul unei călătorii sau provenit dintr-o zonă geografică ori socială cu care nu ai interferat în trecut. În cuplurile consacrate sau căsătorite intensificarea dăruirii, afecţiunii reciproce este sprijinită de evadarea din traiul cotidian. Dacă nu ai posibilitatea să te aventurezi împreună cu partenerul tău într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat vreodată, poţi, cel puţin, să îl smulgi din inerţia zilnică, să îl surprinzi cu o cină romantică sau cu un gest spontan, insolit.

Horoscop Rac martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 6 martie 2016, Marte tranzitează a VI-a casă a Racului, punându-ţi la dispoziţie un plus de energie canalizat spre activităţile cotidiene, spre sfera profesională. Este de aşteptat să ai mai mult de lucru decât de obicei şi să-ţi fie greu să cooperezi cu colegii. Bântuit de iritabilitate, de un simţământ de frustrare, este de dorit să-ţi ţii în frâu predispoziţia de a-ţi sări cu uşurinţă muştarul, de a te ciondăni cu ceilalţi din pricina unor lucruri mărunte.

Viaţa profesională capătă întâietate odată cu 20 martie 2016, atunci când Soarele începe să traverseze a X-a ta casă. Nu te mai iluzionezi asupra carierei, şi este posibil să ai o discuţie decisivă din acest punct de vedere cu un superior. Acest ciclu solar are două tăişuri: fie eşti apreciat şi recompensat pentru eforturile tale, fie muştruluit în cazul în care nu te-ai achitat cu perseverenţă de sarcinile tale din ultimul timp.

Mercur pătrunde şi el, de pe 22 martie 2016, în a zecea casă a Racului, inteţind tendinţele anterioare. Obiectivele profesionale continuă să te preocupe, şi eşti dispus să porţi conversaţii deschise pe această temă cu colaboratorii tăi şi cu cei apropiaţi. Sugestiile bine intenţionate ale altora dar şi realismul cu care eşti înzestrat te ajută să realizezi cu claritate ce ai de făcut pe plan profesional.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac februarie 2016
Horoscop Rac martie 2016 Horoscop Rac martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.