Unghiile din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor

Unghiile din vise reflectă o alertă, o alarmă interioară, ce te mobilizează să te aperi, să faci faţă unor atacuri care-ţi periclitează liniştea sufletească, starea materială, socială ori profesională. Pentru a extrage semnificaţii mai precise este necesar să ţii seama de lungimea, culoarea, sănătatea şi curăţenia unghiilor visate.

Unghiile din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor
Dacă visezi că ai unghii lungi, înseamnă că te-ai lăsat în voia delăsării, comodităţii şi nu acţionezi aşa cum se cuvine, ori te pregăteşti în vederea confruntării cu cineva.

Unghiile false purtate în vis dau de înţeles că nu ai probleme în relaţionarea cu alţii, dar nu eşti centrat pe binele lor, ci doar te prefaci că le susţii interesele.

Atunci când visezi că unghiile îţi cresc foarte repede, acest lucru scoate în evidenţă dorinţa ta puternică de a intra într-o relaţie cu cineva sau de a aduce acea persoană de partea ta. Nu eşti sigur cum trebuie să procedezi pentru a realiza asta în lumea reală.

Un vis în care ţi se rupe sau ţi se exfoliază o unghie denotă că încerci să ocoleşti o responsabilitate ori să eviţi o anumită situaţie. Într-o altă interpretare, poate fi vorba despre marea ta preocupare faţă de felul cum eşti perceput, apreciat de alţii.

În acelaşi timp, un vis de-a lungul căruia îţi rupi sau îţi tai unghiile semnalează că este nevoie să te desprinzi din vălmăşagul lumii exterioare şi să ta gândeşti temeinic la acţiunile tale esenţiale. Totodată, la mijloc poate fi faptul că în viaţa lucidă ascunzi ceva, nu eşti întru totul onest.

În cazul în care ai visat că îţi rozi unghiile, poate însemna că te confrunţi în existenţa din starea ta de trezie cu o problemă complicată, căreia nu i-ai găsit încă o soluţionare definitivă.

Visele în cadrul cărora îţi pileşti unghiile sunt asociate cu frumuseţea ta sau cu năzuinţa de a te infrumutesa, a-ţi ajusta imaginea personală.

Dacă un bărbat visează că are unghii roşii şi lungi, i se sugerează că este în contact cu emoţiile, sentimentele sale, ori chiar cu senzualitatea sa.


Articole din aceeaşi tematică în Blogul Dianei:

Semnificaţia culorii unghiilor

Unghiile în superstiţii, credinţe, magie şi vise

Degetele din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor
Unghiile din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Unghiile din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.