Horoscop Rac aprilie 2016

Horoscopul Racului aprilie 2016 are drept repere principale o integrare fericită în sfera socială, împliniri, dezamăgiri şi răsturnări de situaţie în relaţiile cu prietenii, o viaţă sentimentală bogată şi una profesională oscilând între oportunităţi şi probleme.


Rac


Horoscop Rac aprilie 2016 | Horoscop general 


Succesul şi lărgirea sferei tale de influenţă din viaţa socială şi cea profesională sunt oportunităţi consacrate ale tranzitului lui Venus, începând cu 5 aprilie 2016, în Berbec şi a zecea casă a Racului. Acest aspect astral are însă două taiusiri întrucât pari să creezi impresia că poţi face mai mult decât eşti capabil! Pe de altă parte, eşti înclinat să găseşti puncte comune, căi de compromis între oamenii din preajma ta aflaţi la cuţite sau în confruntări înverşunate. Această ultimă tendinţă se conjugă cu influenţele parcursului început Mercur, în aceeaşi zi de 5 aprilie, în Taur. Mercur pune accentul pe o atitudine prietenească, binevoitoare faţă de lume, care atrage oamenii de partea ta şi îi face să-ţi înţeleagă şi să-ţi sprijine crezurile şi ţelurile.


Din 17 aprilie, Marte devine retrograd în Săgetător şi a şasea casă a Racului, vestind o perioadă în care, pentru a evita stresul şi o oboseală cronică, este necesar să îţi asumi un ritm mai lent, mai măsurat în activităţile cotidiene. Este de aşteptat să fii foarte solicitat din punct de vedere fizic şi mental, aşa că răbdarea şi echilibrul interior îţi sunt aliaţi de nădejde în menţinerea unei stări senine şi pozitive.

Ţi-ai citit Horoscopul chinezesc pentru 2016?

Relaţiile parteneriale pot să-ţi fie puse la încercare în viaţa personală, socială ori profesională, din pricina mişcării retrograde preluate de Pluton, pe 18 aprilie 2016, în Capricorn şi a VII-a ta zona astrologică. Se impune să faci eforturi pentru a păstra comuniunea afectivă sau cea de interese, să te scuturi de senzaţia că eşti controlat sau dominat de un partener, şi să nu te implici în lupte ale orgoliilor sau pentru putere cu acesta.

Soarele calcă odată cu 19 aprilie pe urmele lui Mercur în Taur şi a unsprezecea casă a Racului, înteţind efectele acestuia. Legăturile cu prietenii sunt tot mai importante pentru tine, şi îţi dăruiesc satisfacţii şi avantaje. De fapt, cooperarea cu amicii ce este facilitată de Soare te sprijină direct sau indirect să-ţi materializezi propriile aspiraţii ori să îţi dezvălui ţeluri comune cu ei şi să vă dedicaţi împreună cu succes împlinirii acestora.

Vezi şi: Horoscop Rac 2016

Din nefericire, unii amici pot începe să-ţi dea bătăi de cap, să te ocolească ori chiar să îţi provoace mari dezamăgiri din 22 aprilie 2016, atunci când Mercur se înscrie într-un tranzit retrograd în Taur. Există posibilitatea ca astfel de lucruri să se petreacă din două motive: fie ai acordat prea mult timp acţiunilor individuale şi ţi-ai neglijat în acest mod prietenii, fie o parte dintre ei (să sperăm cât mai puţini) îşi dau arama pe faţă, îţi dovedesc că au fost ipocriţi încă de la început în relaţionarea cu tine!

Dacă ai tras concluziile de rigoare din contextul astral de mai sus şi ţi-ai recunoscut adevăraţii amici, odată cu 30 aprilie, Venus în a XI-a casă a Racului te ajută să le redovesti ataşamentul, să închegi iarăşi cu ei o legătură puternică şi împlinitoare. Totodată, dacă ai avut câteva incertitudini ori gânduri negativiste despre viitorul tău, acestea tind să se destrame datorită conştientizării atuurilor tale, înzestrărilor tale native. Eşti înclinat să îţi recunoşti individualitatea, să te bucuri de originalitatea ta şi de ceea ce îţi promite pe termen lung.


Horoscop Rac aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea devine întrucâtva materialistă, interesată sau ancorată într-un viguros simţ practic sub impactul vizitei lui Venus în a X-a ta casă. Din 5 aprilie, nativii singuri par să fie atraşi de persoane influente, ce ies în evidenţă prin poziţia înaltă dintr-o ierarhie socială, politică ori profesională. Dacă nu ajung să cunoască astfel de oameni, Racii sunt pe cale să îşi găsescă perechea îndeosebi într-o activitate sau într-o împrejurare asociată cu serviciul lor sau cu principalul lor domeniu ocupaţional. Nativii căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie de cuplu stabilă pot primi un ajutor consistent în muncă de la partenerul lor sau pot iniţia împreună cu acesta un demers profesional sau chiar o afacere.

Viaţa sentimentală capătă întâietate pe 22 aprilie 2016, sub vibraţiile Lunii pline ivite în Scorpion şi a cincea casă a Racului. Poţi realiza că ţi-ai neglijat într-un fel sau altul tovarăşul de viaţă sau că acesta se simte îndepărtat de tine, fiind necesar să reclădeşti conexiunea afectivă cu el. Luna plină îţi sugerează câteva idei bune în acest sens, însă nu trebuie să forţezi nota, ci să fii cât mai constant în împărtăşirea şi dovedirea sentimentelor tale faţă de partenerul tău.

Prietenia şi dragostea se iau braţ la braţ şi se revitalizează reciproc de pe 30 aprilie. Amplasarea lui Venus în a unsprezecea ta casă poate anunţă închegarea unei poveşti de iubire cu cineva de care te lega o simplă dar sinceră prietenie, sau cunoaşterea unui potenţial partener prin intermediul unui amic. Deşi o idilă iniţiată în aceste condiţii pare să aibă drept punct de plecare (numai) visuri şi aspiraţii comune, impulsurile pasionale nu vor întârzia prea mult să apară!


Horoscop Rac aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Odată cu 5 aprilie 2016, prezenţa lui Venus în a zecea casă a Racului netezeşte calea unei interacţiuni armonioase cu colegii şi şefii. Este posibil să fii apreciat chiar şi pentru cele mai mici realizări, dar nu ceda tentaţiei de a sta cu mâinile în sân, aşteptând ca succesele să-ţi vină pe tavă! Profită de această conjunctură astrală pentru a-ţi întări conexiunile profesionale. În acelaşi timp, Venus te poate inspira să îţi infrumuţesezi locul de muncă, să dai un plus de frumuseste lucrurilor de la serviciu sau să te îndrepţi spre o carieră ţinând de artă, estetică.

Pe 7 aprilie, Luna nouă din Berbec şi a X-a ta casă îţi insuflă atât optimism, cât şi realism în viaţă, în general, în carieră, în special. Eşti străbătut de o voinţă considerabilă, însă aceasta nu te călăuzeşte spre orice fel de obiective ci mai ales spre cele legate de chemarea ta autentică în plan profesional. Poţi renunţa, astfel la o slujbă monotonă, insipidă, pentru a te avântă spre o muncă care îţi place cu adevărat şi îţi permite să-ţi pui la treabă talentele. Oricum, Berbecul îţi dăruieşte curaj, şi te determină să ieşi din rutină, să te străduieşti să faci o mutare decisivă pe tabla de şah a profesiei.

Aici îţi poţi citi şi horoscopul pe luna martie 2016

Viaţa profesională o poate lua niţel razna ca urmare a tranzitului retrograd demarat de Marte pe 17 aprilie 2016, în a şasea casă Racului. Poţi fi pus în faţa unor situaţii încurcate, a unor sarcini laborioase şi a unor nedreptăţi ale şefilor, fiindu-ţi recomandat să-ţi menţii simţul umorului, să fii relaxat şi să-ţi păstrezi capul pe umeri atunci când cei din jurul tău par să şi-l piardă întru totul. Nu încerca să schimbi ceea ce nu îţi stă în putinţă. Bazează-te pe creativitate şi nu îţi risipi muniţia în dueluri nesemnificative sau pe care nu le poţi castiga deocamdată!
Horoscop Rac aprilie 2016 Horoscop Rac aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.