Horoscop Rac noiembrie 2016

Conform horoscopului Racului, în noiembrie 2016 ai oportunitatea de a despărţi grâul de neghină în activităţile tale principale, a te implica inspirat, fericit în interacţiunea socială şi a afla căi eficiente de îmbunătăţire a stării de sănătate. Dacă viaţa profesională îţi este de bun augur în colaborări, în lucrul în echipă, cea amoroasă este orientată către seriozitate şi stabilitate.

Horoscop Rac noiembrie 2016 - Horoscop general 


Năzuinţa şi abilitatea de a da deoparte aparenţele şi a ajunge la esenţe, care te stăpânesc din 9 noiembrie 2016, sub impactul tranzitului lui Marte în Vărsător şi a opta casă a Racului, te sprijină să pui capăt unor demersuri vechi, ineficiente sau să ţi le revitalizezi, adaptându-le conjuncturilor actuale ale existenţei. Mai mult decât atât, ai talentul de a întrezări, chiar şi în cele mai mici detalii, intenţiile veritabile ale oamenilor, aşa că-i poţi îndrepta, fără să-şi dea seama, către interesele şi activităţile tale.
 Rac noiembrie 2016


Începând cu 12 noiembrie, Venus călătoreşte în zona astrologică a Capricornului, iar Mercur îşi face simţită prezenţa în cea a Săgetătorului şi în cea de-a şasea casă a Racului. Beneficiezi, aşadar, de o viaţă socială intensă şi pari să iei parte la numeroase petreceri şi evenimente. Farmecul impregnat de planeta frumuseţii şi priceperea dăruită de Mercur în a interacţiona îţi dau ocazia să-ţi lărgeşti sfera de influenţă, să-ţi creşti numărul de contacte utile, să întâlneşti persoane capabile să-ţi furnizeze un ajutor însemnat în drumul către materializarea aspiraţiilor tale.

În curând pe diane.ro: Horoscop Rac 2017 

Luna plină, ivită pe 14 noiembrie, în Taur şi a unsprezecea ta casă îţi stimulează într-o măsură şi mai mare capacitatea de a te integra printre oameni. Agenda zilnică îţi este încărcată cu tot felul de activităţi plăcute, incitante, şi poţi să te bucuri de clipe speciale alături de prieteni, mai ales de unii care reuşesc să fie pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. De asemeni, ai posibilitatea să-ţi relevi modalităţi fertile de punere în practică a unor idei inovatoare, ce păreau până mai ieri să nu-şi afle împlinirea.

Planuri legate de o călătorie sau chiar o mutare în străinătate se limpezesc, se îndepărtează de o viziune idealistă din 19 noiembrie 2016. Neptun îşi reia traseul direct în Peşti şi a opta casă a Racului şi îţi conferă un plus de realism în abordarea acestor proiecte. Poate că nu-ţi este tocmai uşor să te lepezi de nişte visuri frumoase dar, cel puţin, eşti pus în gardă faţă de dezamăgiri foarte amare.

Optimizarea tonusului tău fizic şi psihic, spre care eşti îndreptat de Soarele poziţionat odată cu 21 noiembrie în Săgetător, devine un deziderat major pe 29 noiembrie 2016, sub vibraţiile Lunii noi poposite tot în a VI-a casă a Racului. Conştientizezi cât de uşor poţi să te desprinzi de un stil de viaţă nesănătos, luând decizii foarte simple şi de bun simţ. Angajarea într-un program regulat de întreţinere fizică ori într-o dietă naturistă trebuie să aibă loc totuşi treptat, apelând la politica paşilor mărunţi dar fermi, hotărâtori.

Horoscop Rac noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală are de câştigat în urma bogatei activităţi sociale şi a talentului de a relaţiona cu expresivitate, cu forţă de convingere. Din 12 noiembrie 2016, alianţa dintre Venus şi Mercur învigorează dragostea, îi asigură un climat auspicios, promiţător. Atractivitatea şi instinctul social reprezintă două atuuri majore puse la îndemana nativilor singuri de cea dintâi planetă în închegarea unei idile stabile pe termen lung. În cuplurile formate deja, se manifestă o atitudine matură, serioasă. Dacă este cazul, dragostea din astfel de conexiuni este încununată de o logodnă ori o căsătorie.

Horoscop Rac noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Parcursul lui Marte în a VIII-a ta casă te îmboldeşte, odată cu 9 noiembrie, să preiei controlul într-un parteneriat profesional sau de afaceri. Până la urmă, cu cât vrei să îi domini mai mult pe alţii, cu atât împotrivirea lor este mai mare şi îţi încurcă treburile!

Munca ajunge în prim plan din 21 noiembrie 2016, sub influenţa tranzitului Soarelui în a şasea casă a Racului. Îţi canalizezi energia spre perfecţionarea competenţei, şi eşti înclinat să-ţi tratezi sarcinile şi responsabilităţile cu obiectivitate, ţinând cont de toate amănuntele şi chichiţele aparent nesemnificative. Ai randament mai cu seamă în proiecte de o mai mică anvergură întrucât pari să fii deficitar în asumarea unei imagini de ansamblu. În acest ciclu solar ai, pe de altă parte, cele mai bune rezultate în munca în echipă, în demersuri profesionale colective.

Horoscop Rac octombrie 2016
Horoscop Rac noiembrie 2016 Horoscop Rac noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2016 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.