Horoscop decembrie 2016 - Berbec

Horoscopul Berbecului decembrie 2016 are drept repere majore întărirea conexiunilor de prietenie, debarasarea de impulsuri interioare păguboase, extinderea sferei tale de influenţă, o viaţă amoroasă fortificată de amiciţie, camaraderie, şi una profesională intensă, oscilând între aspecte pozitive şi negative.

Horoscop decembrie 2016 - Berbec: Horoscop general 


Relaţiile de prietenie îţi oferă satisfacţii deosebite din 7 decembrie 2016. Amplasarea lui Venus în Vărsător şi a unsprezecea casă a Berbecului învigorează astfel de conexiuni, îţi făgăduieşte întâlniri şi discuţii împlinitoare cu amicii, dar şi avantaje indirecte din punct de vedere material. Viitorul pare să-ţi fie mai luminos decât altădată, mai ales că eşti în măsură să descoperi căi noi, inovatoare de a te apropia de idealurile tale.

Pe 12 decembrie, trigonul dintre Soare şi Uranus îţi aduce aproape oameni originali, care îţi pot dezvălui faţete insolite ale lumii. Ai la dispoziţie un potenţial energetic efervescent şi un simţ al aventurii care te îmboldeşte să faci ceva cu totul ieşit din comun.
Horoscop Berbec decembrie 2016

Luna plină răsărită pe 14 decembrie în Gemeni şi a III-a casă a Berbecului te încurajează să dai o turnură nouă, imprevizibilă interacţiunii cu ceilalţi. Poţi ţine cu tot dinandinsul să îi şochezi pe oameni, să-i faci să deraieze de la conformisme şi idei de-a gata. Pe de altă parte, este necesar să ţii cont de informaţii preţioase din mediul tău inconjurător, astfel încât să profiţi de orice oportunitate grăbită care îţi iese în cale.

Marte îşi face pe 19 decembrie 2016 intrarea în Peşti şi a XII-a casă a Berbecului, scoţând la lumină probleme psihologice sau restricţii interioare trecute cu vederea până acum, care trebuie să fie depăşite cu orice preţ pentru a nu-ţi mai stânjeni evoluţia, dezvoltarea din toate planurile existenţei. Nu este o perioadă propice lansării în iniţiative temerare ci, mai degrabă, una potrivită pregătirii acestora, pe care te vei putea concentra înarmat cu o forţă personală foarte intensă odată cu tranzitul demarat de Marte în prima ta casă.

Horoscop Berbec 2017

Năzuinţa de a face o transformare însemnată în existenţă nu îţi cutremură de Crăciun stabilitatea şi simţul responsabilităţii. Saturn în trigon cu Uranus şi sextilul lui Venus cu Uranus din 25 decembrie îţi netezesc drumul spre o comunicare nemijlocită cu familia, cu oamenii dragi şi prietenii intimi, din care nu lipsesc surprize mici, dar fericite!

Jupiter în opoziţie cu Uranus pe 26 decembrie te îmboldeşte să ieşi din rutina cotidiană, să faci ceva deosebit, prin care să-ţi scoţi în evidenţă libertatea şi independenţa. Dacă prima zi de Crăciun pare a fi dedicată ritualurilor tradiţionale ale acestei sărbători, cea de-a doua poate fi consacrată unor gesturi spontane, unei petreceri sau călătorii hotărâte pe moment, peste noapte, fără vreo planificare prealabilă.

Din 29 decembrie, reluarea de către Uranus a tranzitului direct în Berbec este corelată cu finalizarea unui proces de redefinire, înnoire a sinelui, având menirea de a te purifica de convenţii, obiceiuri sau tabieturi. Ar trebui să-ţi fi conturat deja o nouă imagine personală, în stare să-ţi mărească impactul, influenţa asupra celor din preajmă.

Horoscop decembrie 2016 - Berbec: Dragoste şi cuplu 


Chiar dacă împărtăşirea pasională a simţămintelor reciproce din relaţiile de cuplu nu ajunge la cote foarte înalte, mobilizarea către ţeluri comune ale partenerilor tinde să compenseze acest lucru. Odată cu 7 decembrie, tranzitul lui Venus în a unsprezecea ta casă este asociat cu o atmosferă de camaraderie, sinceritate şi loialitate în legăturile în doi deja formate. Nativii solitari au şansa să întâlnească pe cineva special, în stare să-i înţeleagă până în străfundurile minţii şi să-i stimuleze să-şi urmeze destinul visat. Ei pot cunoaşte o astfel de persoană prin intermediul cercului lor de prieteni şi cunoştiinte din sfera socială.

Horoscop decembrie 2016 - Berbec: Muncă şi bani 


Odată cu 2 decembrie 2016, beneficiezi de o mare putere de concentrare asupra obiectivelor din sfera profesională, iar discuţiile cu colegii îţi furnizează idei fertile în acest sens. Mercur străbate a X-a casă a Berbecului şi te călăuzeşte spre o imagine de ansamblu, realistă, a ţelurilor tale de mare anvergură.

Marte în sextil cu Uranus pe 7 decembrie te stimulează să-ţi creşti productivitatea în muncă, să fii deschis faţă de opiniile altora, fără să fii totuşi uşor de deviat de la propriile credinţe. Chiar dacă îţi este greu să accepţi o schimbare în traseul carierei, este necesar să o faci, să fii flexibil fără să-ţi scapi din frâu ambiţiile personale.

O serie de animozităţi ce pluteau în aer, nemărturisite ori ascunse, sunt pe punctul să iasă năvalnic la iveală din 19 decembrie, în urma mişcării retrograde a lui Mercur în a zecea casă a Berbecului. Poate fi nevoie să risipeşti îndoielile unora în privinţa competenţei sau responsabilităţii tale, să contracarezi bârfe ori calomnii de la serviciu îndreptate împotriva ta!

Sub impactul tranzitului Soarelui în aceeaşi zonă astrologică a Capricornului, începând cu 21 decembrie 2016 eşti capabil să pui capăt influenţelor negative anterioare, să-ţi dovedeşti meritele profesionale şi să fii recompensat pentru eforturile tale din muncă. Şefii te apreciază şi nu mai iau în seamă zvonurile difuzate de inamicii ori competitorii tăi, iar creativitatea specifică acestui ciclu solar îţi înlesneşte realizări de excepţie.

Luna nouă apărută pe 29 decembrie în a X-a casă a Berbecului prilejuieşte un vârf al tendinţelor de mai sus. Chiar înainte de 2017, poţi să fii satisfăcut de un eveniment mult aşteptat, de o promovare sau o primă deloc neglijabilă!

Horoscop BERBEC noiembrie 2016
Horoscop decembrie 2016 - Berbec Horoscop decembrie 2016 - Berbec Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.